Καλησπερα! Θα ήθελα να ρωτήσω τα μαθηματα της αεν πλοιαρχων ειναι δυσκολα για καποιον που ειναι απο το 4ο πεδιο γελ; Υπάρχει κάποιος που σπουδάζει να πει μια γνώμη; Eπίσης υπάρχουν όρια στη μυωπία, δηλαδή εγω με 2 βαθμούς θα πρέπει να κανω λέιζερ;
Καλησπερα
Το επιπεδο δυσκολιας φοιτησης στις ΑΕΝ πλοιρχων ειναι αναλογο με εκεινο των ΓΕΛ μετριας δυσκολιας. Ολα τα παιδια γελ μπορουν να αναποκριθουν βατα σε αυτο και εσυ ακομα ευκολοτερα γιατι εισαι κοντα στα μαθηματικα και εχεις κανει και φυσικη.Αν σου αρεσει θα ξεχωρισεις εκει μεσα και θα εισαι σε θεση να βοηθας και τα αλλα παιδια που δεν ειχαν την ευκαιρια στο λυκειο να αναπτυξουν μαθηματικη σκεψη.
Το δυσκολοτερο μαθημα εκει ειναι τα μαθηματικα και η φυσικη.
Ενα συνηθισμένο θεμα μαθηματικων στις εξετασεις.
Γραψτε το βασικο τυπολογιο των παραγωγων!
Το δυσκολοτερο μερος ειναι το πρωτο ταξιδι και οχι απο γνωσεις και σεβασμο που υπαρχει λογω της συνθεσης του πληρωματος αλλα απο την φυση της μοναξιας.
Υπαρχει και η ακτοπλοοια βεβαια που δεν εχεις μοναξια αλλα εκνευριζεσαι με τα παραλληλα πραγματα που σε βαζουν να κανεις.
Η μυωπία που εχεις ειναι λιγη και δεν θα εχεις θεμα... εγω ειχα 1,75/1,5 και μου απεδωσαν τον μεγιστη οπτικη οξυτητα που ειναι το 7 για αυτους.Εσυ με τα γυαλια εχεις 10/10
Και ο ελεγχος δυσχρωματοψιας με το βιβλιο ichihara ειναι πολυ απλος, ''στο φτερο'' και χονδρικος.
Τωρα αν θες να κανεις ενα δικο σου τεστ χωρις γυαλιά, υπαρχουν στο ιντερνετ τεστς, με χρηση της οθονης τηλεορασης ή του λαπτοπ και με μετρηση της προτεινομενης αποστασης θεασης.
Καλη επιτυχια