AGGELINA
Νεοφερμένο μέλος
Η AGGELINA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

Γειά σας, πέρασα από ΕΠΑΛ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ασπροπύργου, αλκα οχι απο τομέα μηχανικών...Ποσο δυσκοκα είναι τα μαθήματα εκεί??? Πιστεύετε θα χρειαστώ φρπντιστήριο και γενικά τι θα μου προτείνατε ώστε να εχω καλή αποδοση μιας και με τη φυσική δεν το 'χω....
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.634 μηνύματα.

Συγχαρητηρια κατ αρχην για την επιτυχια σου..Γειά σας, πέρασα από ΕΠΑΛ ΑΕΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Ασπροπύργου, αλκα οχι απο τομέα μηχανικών...Ποσο δυσκοκα είναι τα μαθήματα εκεί??? Πιστεύετε θα χρειαστώ φρπντιστήριο και γενικά τι θα μου προτείνατε ώστε να εχω καλή αποδοση μιας και με τη φυσική δεν το 'χω....
Η σχολες ΑΕΝ ειναι απλες για παιδια γελ αλλα δυσκολες για παιδια επαλ,
παροτι εχετε εξαιρετικα βιβλια του ευγενιδη.
Η δυσκολια τους ειναι αρκετα λιγοτερο απο 2ο πεδιο γελ και οι καθηγητες αδιαφοροι,... γιατι σημερα ειναι καθηγητες... αυριο δεν ειναι.... και με λιγα χρηματα.
Η αποψη μου ειναι να κανεις σιγουρα φροντ για να την βγαλεις καλα..υπαρχουν εστιασμενα στην αεν ασπροπυργου στον πειραια ..απογευματινα.
Και αν μου επιτρέπεται μια συμβουλη..κανε 10% για πλοιαρχων.
Δεν μου κανεις για κοριστι που αρέσκεται στους σωληνες ,τον καβουρα την ηλεκτροκοληση και την οξυγονοκοληση.