Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Ιουνίου 2015 στις 15:57 Ο Guest 749981: #1 08-06-15 15:57 Όλοι βαριόμαστε κάποιο μάθημα. Αλλά αρκετές φορές αυτό εξελίσσεται σε ώρα... ύπνου !!! Για πείτε: Σε ποιο μάθημα συνέβη αυτό σε εσάς; Σε ποια τάξη; Έφταιγε το μάθημα ή ο καθηγητής; Εγώ 7-8 φορές πήγα κυριολεκτικά να κοιμηθώ στα Θρησκευτικά [ήταν πολύ χαλαρό το μάθημα, ακουγόταν σαν παραμυθάκι, νύσταζα, είχα και καλό μαξιλάρι την κασετίνα... ! ΌΛΑ ΥΠΕΡ ΜΟΥ]. Καμιά 3αριά φορές κι ο διπλανός μου (pante pap) πήγαινε να κοιμηθεί, και μια φορά είχε πει στη θεολόγο μας "Καληνύχτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 07:19 Ο Gaspar έγραψε: #2 09-06-15 07:19 λεγε ρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όλοι βαριόμαστε κάποιο μάθημα. Αλλά αρκετές φορές αυτό εξελίσσεται σε ώρα... ύπνου !!! Για πείτε: Σε ποιο μάθημα συνέβη αυτό σε εσάς; Σε ποια τάξη; Έφταιγε το μάθημα ή ο καθηγητής; Εγώ 7-8 φορές πήγα κυριολεκτικά να κοιμηθώ στα Θρησκευτικά [ήταν πολύ χαλαρό το μάθημα, ακουγόταν σαν παραμυθάκι, νύσταζα, είχα και καλό μαξιλάρι την κασετίνα... ! ΌΛΑ ΥΠΕΡ ΜΟΥ]. Καμιά 3αριά φορές κι ο διπλανός μου (pante pap) πήγαινε να κοιμηθεί, και μια φορά είχε πει στη θεολόγο μας "Καληνύχτα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.552 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2015 στις 07:19 Ο Gaspar έγραψε: #2 09-06-15 07:19 λεγε ρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λεγε ρε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.