sostos Νεοφερμένο μέλος Ο sostos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:14 Ο sostos έγραψε: #121 23-12-09 19:14 Παιδες υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μειωθει η υλη των πανελληνιων λογω γριπης και να μετατεθουν οι εξετασεις για μεσα-τελος ιουνιου;Ποτε θα ξερουμε οριστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Ο Iliaso έγραψε: #122 23-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sostos: Παιδες υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μειωθει η υλη των πανελληνιων λογω γριπης και να μετατεθουν οι εξετασεις για μεσα-τελος ιουνιου;Ποτε θα ξερουμε οριστικα; Click για ανάπτυξη... Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν παίζει.Οριστικά θα ξέρετε όταν θα βγει το πρόγραμμα.Το οποίο δεν έχει δεδομένες ημερομηνίες.Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pandemonium Νεοφερμένο μέλος Ο Pandemonium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Ο Pandemonium: #123 23-12-09 19:45 Αυτο δεν ειναι πιθανο να γινει.Εξαλλου,η πανδημια που λεγαμε που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katia91 Νεοφερμένο μέλος Η katia91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:02 Η katia91 έγραψε: #124 26-02-10 18:02 Συμφωνώ μαζί σας παιδιά, είναι βλάκες. Δε σκέφτονται και εμάς που ξαναδίνουμε. Αμάν αυτά τα κείμενα πια, ευτυχώς δεν έχουν βαρύτητα . Δε νομίζω να γράψω και πολλά σε αυτό το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Φεβρουαρίου 2010 Gorthaur Νεοφερμένο μέλος Ο Καλλίδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:29 Ο Gorthaur έγραψε: #125 26-02-10 20:29 Εγώ φέτος ξαναδίνω, και η ύλη μου φάνηκε μια χαρά. Στα κείμενα και στην βιολογία μου φάνηκαν πιο εύκολα αυτά που πρόσθεσαν απ΄ αυτά που αφαίρεσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδες υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μειωθει η υλη των πανελληνιων λογω γριπης και να μετατεθουν οι εξετασεις για μεσα-τελος ιουνιου;Ποτε θα ξερουμε οριστικα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:17 Ο Iliaso έγραψε: #122 23-12-09 19:17 Αρχική Δημοσίευση από sostos: Παιδες υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μειωθει η υλη των πανελληνιων λογω γριπης και να μετατεθουν οι εξετασεις για μεσα-τελος ιουνιου;Ποτε θα ξερουμε οριστικα; Click για ανάπτυξη... Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν παίζει.Οριστικά θα ξέρετε όταν θα βγει το πρόγραμμα.Το οποίο δεν έχει δεδομένες ημερομηνίες.Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pandemonium Νεοφερμένο μέλος Ο Pandemonium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Ο Pandemonium: #123 23-12-09 19:45 Αυτο δεν ειναι πιθανο να γινει.Εξαλλου,η πανδημια που λεγαμε που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katia91 Νεοφερμένο μέλος Η katia91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:02 Η katia91 έγραψε: #124 26-02-10 18:02 Συμφωνώ μαζί σας παιδιά, είναι βλάκες. Δε σκέφτονται και εμάς που ξαναδίνουμε. Αμάν αυτά τα κείμενα πια, ευτυχώς δεν έχουν βαρύτητα . Δε νομίζω να γράψω και πολλά σε αυτό το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Φεβρουαρίου 2010 Gorthaur Νεοφερμένο μέλος Ο Καλλίδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:29 Ο Gorthaur έγραψε: #125 26-02-10 20:29 Εγώ φέτος ξαναδίνω, και η ύλη μου φάνηκε μια χαρά. Στα κείμενα και στην βιολογία μου φάνηκαν πιο εύκολα αυτά που πρόσθεσαν απ΄ αυτά που αφαίρεσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sostos: Παιδες υπαρχει σοβαρη περιπτωση να μειωθει η υλη των πανελληνιων λογω γριπης και να μετατεθουν οι εξετασεις για μεσα-τελος ιουνιου;Ποτε θα ξερουμε οριστικα; Click για ανάπτυξη... Με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν παίζει.Οριστικά θα ξέρετε όταν θα βγει το πρόγραμμα.Το οποίο δεν έχει δεδομένες ημερομηνίες.Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pandemonium Νεοφερμένο μέλος Ο Pandemonium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 65 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:45 Ο Pandemonium: #123 23-12-09 19:45 Αυτο δεν ειναι πιθανο να γινει.Εξαλλου,η πανδημια που λεγαμε που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katia91 Νεοφερμένο μέλος Η katia91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:02 Η katia91 έγραψε: #124 26-02-10 18:02 Συμφωνώ μαζί σας παιδιά, είναι βλάκες. Δε σκέφτονται και εμάς που ξαναδίνουμε. Αμάν αυτά τα κείμενα πια, ευτυχώς δεν έχουν βαρύτητα . Δε νομίζω να γράψω και πολλά σε αυτό το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Φεβρουαρίου 2010 Gorthaur Νεοφερμένο μέλος Ο Καλλίδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:29 Ο Gorthaur έγραψε: #125 26-02-10 20:29 Εγώ φέτος ξαναδίνω, και η ύλη μου φάνηκε μια χαρά. Στα κείμενα και στην βιολογία μου φάνηκαν πιο εύκολα αυτά που πρόσθεσαν απ΄ αυτά που αφαίρεσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: eukleidhs1821 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο δεν ειναι πιθανο να γινει.Εξαλλου,η πανδημια που λεγαμε που ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katia91 Νεοφερμένο μέλος Η katia91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 18:02 Η katia91 έγραψε: #124 26-02-10 18:02 Συμφωνώ μαζί σας παιδιά, είναι βλάκες. Δε σκέφτονται και εμάς που ξαναδίνουμε. Αμάν αυτά τα κείμενα πια, ευτυχώς δεν έχουν βαρύτητα . Δε νομίζω να γράψω και πολλά σε αυτό το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Φεβρουαρίου 2010 Gorthaur Νεοφερμένο μέλος Ο Καλλίδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:29 Ο Gorthaur έγραψε: #125 26-02-10 20:29 Εγώ φέτος ξαναδίνω, και η ύλη μου φάνηκε μια χαρά. Στα κείμενα και στην βιολογία μου φάνηκαν πιο εύκολα αυτά που πρόσθεσαν απ΄ αυτά που αφαίρεσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Συμφωνώ μαζί σας παιδιά, είναι βλάκες. Δε σκέφτονται και εμάς που ξαναδίνουμε. Αμάν αυτά τα κείμενα πια, ευτυχώς δεν έχουν βαρύτητα . Δε νομίζω να γράψω και πολλά σε αυτό το μάθημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gorthaur Νεοφερμένο μέλος Ο Καλλίδωρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 23 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 20:29 Ο Gorthaur έγραψε: #125 26-02-10 20:29 Εγώ φέτος ξαναδίνω, και η ύλη μου φάνηκε μια χαρά. Στα κείμενα και στην βιολογία μου φάνηκαν πιο εύκολα αυτά που πρόσθεσαν απ΄ αυτά που αφαίρεσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ φέτος ξαναδίνω, και η ύλη μου φάνηκε μια χαρά. Στα κείμενα και στην βιολογία μου φάνηκαν πιο εύκολα αυτά που πρόσθεσαν απ΄ αυτά που αφαίρεσαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.