Ύλη Πανελλαδικών 2010

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κανεις γ λυκειου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι,απλα κοιταζα και φρικαρα γιατι ειμαι θεωρητικη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε σιγα μην αγχωνεσαι.Η υλη θα βγει.

ποσες μερες παρεμβαλλονται αναμεσα απο τα μαθηματα?

1 μερα .Δινουμε δευτερα τεταρτη παρασκευη

:crazy:

παει τελος.γενικα ημουν χαλαρη στο θεμα πανελληνιες,ελεγα ελα μωρε,οπως στις εξετασεις ειναι,αλλα με το που μπηκα εδω και στο αλλο θεμα(Πανελληνιες 2010)με ελουσε κρυος ιδρωτας.θα πεθανω.

Σιγα,εγω δινω σε 5 μηνες περιπου και δεν καταλαβαινω τπτ.Σιγα σαν να δινω ενα διαγωνισμα.

κι εγω γενικα δεν αγχωνομαι,αλλα ισως επειδη ειδα ολη την υλη μαζεμενη και εχω κανα-2 φλους που εχουν παλαβωσει...φρικαρα.καλη σου επιτυχια!!

Ευχαριστω.Επισης,αν και αργεις λιγο.

ευχαριστω κι εγω,το καθυστερημενο.:D

Η μονη δυσκολια της θεωρητικης που αναγνωριζω ειναι αυτη. Η μεγαλη υλη. Απο κει και περα, στρωνεις τον κωλο σου 9-10 μηνες, παπαγαλιζεις και γραφεις. Τελος. Ειναι μια κατευθυνση που δεν σε προδιδει γιατι ξερεις τι θα πεσει και εχεις προετοιμαστει για ολα τα πιθανα θεματα σε αυτην την εμβελεια. Οι υπολοιπες κατεθυνσεις ομως εχουν μαθηματα στα οποια πραγματικα δεν ξερεις απο που θα σου ερθει, ειδικα στα μαθηματικα. Μπορει να βαλουν θεοπαλαβο θεμα ή θεοπαναπλο :p

Στο αεππ οι σελίδες 136,137 είναι εκτός; :what:

Ναι, ο αντικειμενοστραφης και παραλληλος προγραμματισμος ειναι εκτος.

πειραζει που παλαβωσα με την εισαγωγη των αρχαιων???τι ειναι αυτα?? :!: μεσα σε ποσες μερες πρεπει να βγαλεις τα αρχαια??τοσες σελιδες εισαγωγη ΚΑΙ αλλα τοσα κειμενα??+αγνωστο?? :!::!::!:

Έσφαλες.Πλήρωνε:P

[
Η μονη δυσκολια της θεωρητικης που αναγνωριζω ειναι αυτη. Η μεγαλη υλη. Απο κει και περα, στρωνεις τον κωλο σου 9-10 μηνες, παπαγαλιζεις και γραφεις. Τελος. Ειναι μια κατευθυνση που δεν σε προδιδει γιατι ξερεις τι θα πεσει και εχεις προετοιμαστει για ολα τα πιθανα θεματα σε αυτην την εμβελεια. Οι υπολοιπες κατεθυνσεις ομως εχουν μαθηματα στα οποια πραγματικα δεν ξερεις απο που θα σου ερθει, ειδικα στα μαθηματικα. Μπορει να βαλουν θεοπαλαβο θεμα ή θεοπαναπλο :p

Aυτό ακριβώς.Ακόμα το μείον είναι ότι έχουν 2 υποκειμενικά μαθήματα αντί για 1 όπως εμείς.

1 μερα .Δινουμε δευτερα τεταρτη παρασκευη

Μπορεί να δίνετε και Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο.

Γεια σας παιδιά!
Ευχαριστώ για την ύλη! Δεν ήξερα πως βγήκε! :S

Να ρωτήσω κάτι άλλο;
Πότε βγαίνουν οι μέρες που θα δίνουμε και ποια μαθήματα θα δίνουμε;

Στα μαθηματικα δεν εβγαλαν τελικα εκτος υλης τα ολοκληρωματα?Ειχα ακουσει οτι αν κλεισουν καποια σχολεια λογω γριπης θα μειωθει η υλη και θα εβγαζαν τα ολοκληρωματα!

Γεια σας παιδιά!
Ευχαριστώ για την ύλη! Δεν ήξερα πως βγήκε! :S

Να ρωτήσω κάτι άλλο;
Πότε βγαίνουν οι μέρες που θα δίνουμε και ποια μαθήματα θα δίνουμε;
Περσυ απο οτι εμαθα βγηκαν στις 29 Μαρτιου!

Στα μαθηματικα δεν εβγαλαν τελικα εκτος υλης τα ολοκληρωματα?Ειχα ακουσει οτι αν κλεισουν καποια σχολεια λογω γριπης θα μειωθει η υλη και θα εβγαζαν τα ολοκληρωματα!

Ναι. Θα βγαζανε εκτος ενα κομματι της υλης που ειναι κρισιμο για την προοδο στο πανεπιστημιο αργοτερα.
For sure.

Ρε παιδια το 3ο κεφαλαιο στην Βιολογια Γενικης τωρα τι το βαλανε???Παιζει να πεσει τπτ απο εκει???Πολυ γενικα μιλαει,3-4 πραγματα εχω βρει απο αυτο το κεφαλαιο που μπορουν να πεσουν τα αλλα ειναι πολυ γενικαααα πχ την ιστορια του λαμαρκ και του δαρβινου κ κατι αλλα που εχει....να ρωτησω οσοι πατε φροντ. στη Βιολογια οι καθηγητες σας τι λενε για το 3ο κεφαλαιο?

Τελικά δε θα τη χρειαστώ γιατί απλούστατα δεν θα ξαναδώσω. :P Είμαι αλλοπρόσαλος, το ξέρω. Βιολογικό ftw, κι ας μας έχει κάνει την καρδιά περιβόλι (και τη ζωή κόλαση) μέχρι τώρα. :P

Τζίζους Χρήστο :!:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back