Να ακουμε τους γονεις, μεγαλυτερους αλλα οχι να κανουμε αυτα που θελουν εκεινοι. Τα λογια τους να τα παρουμε ως συμβουλες
Εγω θελω να περασω Τεφαα.Ολοι με πριιιιζουν οτι δεν εχει μελλον κτλ κτλ... Ξερω ποσα παιδια που πραγματικα κ εκεινα εκει θελουν να περασουν αλλα θα δηλωσουν αλλου λογω των γονιων τους.. Καμια σχολη δεν εχει μελλον , και ειναι ηλιθειο να επιλεξεις ενα επαγγελμα που θα το ασκεις για ολη σου τη ζωη και να μην το αγαπας.Να το επιλεξεις μονο κ μονο διοτι ειχε εστω λιγη επαγγελματικη αποκατασταση στα νεα σου χρονια.Εξαλλου εχεις σκεφθει γιατι δεν μας αρεσει το σχολειο;Ενας λογος ειναι διοτι δεν κανουμε αυτο που πραγματικα θελουμε και μας αρεσει.Οταν συμπληρωνεις το μηχανογραφικο σου πρεπει να χεις στον νου σου οτι η σχολη που θα επιλεξεις θα πρεπει να σ αρεσει διοτι θα ριξεις πολυ διαβασμα κ αμα ειναι για κατι που αγαπας κ σ αρεσει το διαβασμα θα σ αρεσει επισης ,και αφετερου θα διαβαζεις χωρις να το θεωρεις βαρος (οπως τωρα) και θα περασεις τη σχολη σου επιτυχως.Δεν θα λες "αχ ανυποομονω να περασουν κ αυτα τα 4 χρονια να παω να τελειωσω την σχολη". Κ μετα τι ;Η δουλεια σου θα ειναι ακριβως η ιδια αγγαρεια.Εκει τι θα λες ; "Αχ αντε να περασουν 40 χρονια να βγω στη συνταξη". Τα γραφω λιγο προχειρα γιατι πρεπει να φυγω αλλα ειναι θεμα που με καιει πολυ και θελω να το πω στα παιδια!
Σας θερμοπαρακαλω, διαλεξτε τη σχολη που εσεις πραγματικα θελετε.Συμπληρωνοντας το μηχανογραφικο σας αποβαλλετε τη σκεψη "κ μετα τη σχολη;" και σκεφτειτε.. εγω αυτο θελω να κανω σε 4 χρονια, και γενικα σ ολη μ την ζωη, διοτι δεν μου ταιριαζει κατι αλλο βρε αδερφε
Eιναι κριμα να χαραμισεις τοσα χρονια σε κατι που δεν σ αρεσει εξαιτιας μιας κρισης.Μας εχει ηδη καταστρεψει, ας μην καταστρεψει κ τα ονειρα μας..