Panelele19
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panelele19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.

30-05-19

17:35
Καλησπερα παιδιά , φέτος δινω πανελληνιες και έχω ως στοχο τα τεφαα Θεσσαλονίκης ... Παρατηρησα σμρ οτι έχουν ενταχθεί ακόμα 2 σχολές τεφαα , μια στον άγιο Νικόλαο και μια στον πύργο Ηλείας . πιστεύετε οι βάσεις στις συγκεκριμένα 2 τμηματα θα είναι υψηλές ? Εμένα με συμφερει να είναι χαμηλες , διοτι αν περάσω σε μια απο αυτές , θα πάω στο ανιτσοιχο τμήμα στη Θεσσαλονίκη με μεταγγραφή λόγω του αδερφου μου . ευχαριστώ εκ των πρωτερον για τις απαντησεις σας ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Praxis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Praxis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα.

30-05-19

19:04
Άγιος Νικόλαος πιστεύω θα φτάσει σε οριακά ψηλά επίπεδα. Τώρα, Πύργος Ηλείας....νομίζω θα πάει χαμηλά. Αρκετά χαμηλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.371 μηνύματα.

30-05-19

22:39
ΤΕΦΑΑ Παν. Πατρών (Πύργος Ηλείας) όχι από φέτος
Panelele19
Νεοφερμένο μέλος
Ο Panelele19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.

31-05-19

08:56
ΤΕΦΑΑ Παν. Πατρών (Πύργος Ηλείας) όχι από φέτος
Εγώ που κοιταξα τις σχολές που δίνεται να δηλωσω για φέτος , υπήρχαν μέσα και τα τεφαα στον πύργο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...