Έχω υψηλούς στόχους στα Μαθηματικά, αλλά πιστεύω ότι η απόδοσή μου έχει πέσει. Τι να κάνω;

Σωτηρία

Νεοφερμένος

Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 58 μηνύματα.
Καλησπερα, και ευχομαι το μηνυμα μου μα σας βρισκει καλα μεσα στο χαος της καραντινας. Ειμαι μαθητρια της β λυκειου και εχω επιλεξει τη κατευθυνση των οικονομικων. Οι στοχοι μου ειναι αρκετα υψηλοι και επιδιωκω πολυ καλους βαθμους (αλλωστε απο παντα θυμαμαι τον εαυτο μου ως μια αριστη, θα ελεγε κανεις, μαθητρια). Το προβλημα μου εμενα αφορα τα μαθηματικα. Περσυ, στην α λυκειου, ημουν πολυ καλη μαθητρια και οτι και να μου εδιναν το ελυνα. Οι μαθηματικοι μου και φετος λενε πολυ καλα λογια αλλα δεν νοιώθω οτι ειναι αντικειμενικα (επειδη με ξερουν ως καλη απο περυσι ή απο προηγουμενους καθηγητες που είχα) . Παρολα αυτα τελευταια νοιωθω να εχω πεσει. επειδη μενω και σε μια μικρη περιοχη δεν μπορω να καταλαβω αν ειμαι καλη μετρια ή κακη μαθητρια.Ισως φταιει και η κλεισουρα γιατι 2 μηνες πριν πιστευα παραπανω στον εαυτο μου. Η ερώτηση μου ειναι το πως μπορω να καταλαβω αν ειμαι καλη ή οχι αφου δεν υπαρχει "υψηλος" ανταγωνισμος γυρω μου.
 

Athens2002

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Athens2002 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 318 μηνύματα.
Κοιτα το ζήτημα ειναι να βελτιωνεσαι συνεχως ασχετα με το επιπεδο που βρίσκεσαι.
Όσον αφορά με την πτώση του επιπέδου σου μπορεί να είναι και ιδέα σου. Γενικά σου δίνονται ασκήσεις τις οποίες δεν καταφέρνεις να λύσεις;

( γενικά οι δύσκολες ασκήσεις αυξάνονται όσο προχωρούν οι τάξεις)

Το επίπεδο σου μπορεις να το ελέγχεις με βάση τις ασκήσεις που σου διν ουν οι καθηγητές σου ή βρίσκεις σε βοηθήματα και στο ίντερνετ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top