Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68.411 εγγεγραμμένα μέλη και 3.560.825 μηνύματα σε 105.888 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 472 άτομα.
ε καφε μπορεις να πιεις πριν μπεις μεσα στην αθουσα ..Πιστέψτε το ή όχι, έχω πραγματικά πολλά θέματα με τον ύπνο. Όχι από δικές μου επιλογές, αλλά από ψυχικές καταστάσεις που δεν μου επιτρέπουν ούτε την σκέψη φυσιολογικού προγράμματος ύπνου.
Λόγω αυτού, βασίζομαι πάρα μα πάρα πολύ στον καφέ για να συγκεντρώνομαι τα πρωινά. Ειδικά τώρα που γράφω πανελλήνιες και θα είμαι γεμάτος άγχος, θα από συγκεντρώνομαι 100% χωρίς την δόση μου.
Έμαθα πρόσφατα ότι απαγορεύεται να έχεις ροφήματα, εκτός από νερό σε διάφανο μπουκάλι. Δεν έψαξα αν ισχύει αλλά αν αληθεύει...
Προτείνετέ μου κάποιες εναλλακτικές ή ΣΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ των περιπτώσεων, συμβουλεύστε με στο πώς μπορώ να πιω καφέ κρυφά ή φανερά δεν με νοιάζει. Χωρίς καφέ δεν γράφω γραπτό που αντιστοιχεί στο διάβασμά μου. Βοηθήστε με![]()