Έχω ελπίδες για τις πανελλήνιες;

Sitron332

Νεοφερμένο μέλος

Ο Sitron332 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα!
Είμαι μαθητής Γ λυκείου και φέτος δίνω πανελλήνιες... Λόγω προσωπικής μου αμέλειας (λάθος μου) φέτος δεν πήρα τα τα πράγματα όσο σοβαρά θα έπρεπε... Είμαι στον κλάδο υγείας και έχω σκοπό τα 9000-10000 μόρια για μια σχολή προσωπικού μου ενδιαφέροντος. Έχω κάποια μικρά/μεσαία κενά στην φυσική και την βιολογία, στην έκθεση είμαι αρκετά δυνατός ενώ στην χημεία... Γνωρίζω τα πολύ βασικά και αυτά κουτσά στραβά... Γενικά αυτό το μήνα έχω σκοπό να στρωθώ και να καλύψω ότι μπορέσω από χημεία φυσική και βιολογία. Υπάρχουν όμως ελπίδες ή είναι πολύ αργά; αν έχετε κάποια συμβουλή θα την εκτιμούσα!
Καλή συνέχεια και ευχαριστώ! :)

redpointer

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
Διαβασμα σε βιολογια, φυσικη και χημεια οσο μπορεις. Για την εκθεση απλα γραφε 1 ανα 2 εβδομαδες καθως αμα εχεις κενα αλλου πρεπει να τα καλλυψεις.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 9.554 μηνύματα.
9000-10000 άνετα. παραπάνω με την καμία