Αυτή τη στιγμή είμαι στη θετική κατεύθυνση της β λυκείου και δεν έχω αποφασίσει τι κατεύθυνση θέλω για του χρόνου, με αποτέλεσμα να μην έχω ξεκινήσει ούτε φροντιστήριο ούτε τίποτα. Προσπαθώ να κρατώ ένα καλό επίπεδο σε οοοολα τα μαθήματα, και το καταφέρνω, με μοναδικό μου θέμα τη φυσική.
Στην α είχαμε μια πολύ καλή καθηγήτρια που έδειχνε μεθοδολογίες κ με βοηθούσε γενικά πολύ, με αποτέλεσμα να τα πηγαίνω πολύ καλά, και μαρεσε πολύ ως μάθημα. Φέτος έχουμε έναν καθηγητή που δε βοηθά τόσο, και επειδή δεν πηγαίνω φροντιστήριο δεν τα καταφέρνω. Γενικά στα μαθηματικά (που συνήθως είναι ο λόγος που δε γίνεται κατανοητή η φυσική) έχω πολύ καλό επίπεδο και όρεξη να διαβάσω. Καταφέρνω και λύνω πιο περίπλοκες ασκήσεις, έχω όρεξη να ασχοληθώ πολύ και είναι στα αγαπημένα μου μαθήματα επειδή τα αντιλαμβάνομαι.
Πλέον οι ασκήσεις φυσικής μου φαίνονται βουνό, και δεν καταφέρνω τις πιο "συνθέτες", δηλαδή όσες είναι κάτι πέραν της εφαρμογής των τύπων.
Δεν ξέρω πώς μπορώ να το αναστρέψω όλο αυτό, και δε θέλω η αδυναμία μου στη φυσική να με οδηγήσει στο 4ο πεδίο με ες άτοπο απαγωγή. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, πώς να διαβάσω και ούτε μπορώ να ξεκινήσω αυτή τη στιγμή μαθήματα.
Θέλω να τα καταφέρνω καλύτερα, έχω διάθεση να διαβάσω.
Τα περισσότερα βοηθήματα που έχω ξεφυλλίσει με δυσκολεύουν παραπάνω, γιατί δεν λύνουν ασκήσεις ξεκάθαρα, και θεωρούν πολλές γνώσεις αυτονόητες.
Σχετικά με το πεδίο που ανέφερα, επειδή καλό θα ήταν να ξεκινήσω προετοιμασία για τις πανελλήνιες, έχω καταλήξει προς το 4ο, με στόχο την πληροφορική του απθ. Δε θέλω όμως να δεσμευτώ, επειδή τα 17,5χιλιαδες μόρια μου φαίνονται πολλά, και θέλω αν δεν το καταφέρω να έχω χαμηλότερες επιλογές, πχ χημικών μηχανικών (πάλι απθ, και με ενδιαφέρει, για να σας προλάβω), κάτι το οποίο μου παρέχει το 2ο πεδίο αλλά όχι το 4ο.