Όλα είναι κορεσμένα. Πχ και η νομική σε άλλη κατεύθυνση κορεσμένα είναι. Αυτό δεν πρέπει να σε απογοητεύει ούτε να σε κάνει να το παίρνεις στα σοβαρά. Όπως έχω πει και σε άλλο ποστ θέματος παλαιότερα για μενα οι τοπ οικονομικές σχολές αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι η Λογιστική και Χρηματοοικονομική και το Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής του ΠΑΠΕΙ.
Τα μεν Λογιστικά σου εξασφαλίζουν μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση , καθώς παντού μα παντού χρειάζομαι Λογιστές , αρκεί να ψάξεις σωστά, και εννοώ να το αξιοποιήσεις αυτό το επάγγελμα σε μια πόλη όπως η Αθήνα ή η Κρήτη με το τουρισμό που γίνει χαμός ( ας εξαιρέσουμε το κομμάτι φέτος αυτό λόγω Κορωναιού)
Το Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής δε, ασχολείσαι με τα χρηματοοικονομικά αλλά και τα τραπεζικά. Μπορεί οι τράπεζες πλεον να διώχνουν κόσμο, αλλά τους απορροφούν άλλοι οργανισμοί ( ναυτιλίες κλπ)
Τώρα κάτι ΟΔΕ, κάτι Οικονομικές επιστήμες, τα πρώτα είναι πολύ γενικά, τα δεύτερα μόνο θεωρητικές γνώσεις θα σου δώσουν και θα αναγκαστείς να κάνεις μάστερ και να φας χρόνια