Έχετε συμμαθητές στο iSchool;

εχετε βρει συμμαθητες-τριες σας μεσα στο ischool?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 66)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    66
Εγώ έχω συμφοιτητές.Αλλά δε θυμάμαι ποιους (sorry guys...) :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ έχω!!!! αλλά δεν την βρήκα εδώ..απλά αυτή με έπεισε να κάνω ischool!!! Elena Kr σ'αγαπώ πολύ πολύ πολύ :hug:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω τον epaminonta :P

εγώ έχω μια πρώην συμμαθήτρια του δημοτικού, μετράει;

κανέναν άλλον πάντως και ούτε τους προτείνω την ιστοσελίδα ούτε ξέρουν ότι είμαι γραμμένη εδώ μέσα. Καλύτερα όμως , να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και να μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα στα θέματα.

Δεν νομίζω να έχω κανέναν..
Αν πήγαινε κάποιος στο 26ο (Γυμνασιο/Λύκειο) Αθήνας, ας δώσει το παρόν! :P
Τώρα για συμφοιτητές πάλι δεν ορκίζομαι :P

ναι εγω βρηκα ..3 χρονια στο λυκειο αλλα εγω ημουν στο 2 τμημα αυτη στο 4..

καποιος απο την ώθηση:hmm:(σχολειο);;;;

Έχω βρει 2-3 από το [πρώην] σχολείο μου, μετράνε? :redface:

Έχωωωωωωωω εγω την επεισα να κανει ~Αngelinaki~ :clapup:

Λοιπον ... το χαριτωμενο κοριτσακι που ποσταρε πιο πανω εκτος απο μια υπεροχη συμμαθητρια και πολυλογου διπλανη ειναι και κολλητη μου :) Με την Chiyo λοιπον καθομαστε με τις ωρες ,ακομα και την ωρα του μαθηματος για την αγαπημενη μας ιστοσελιδα ...προς Θεου δε σας θαβουμε!!!!Απλα πλεον οταν οι συμμαθητες μας μας ακουνε να συζηταμε και να λεμε nick names μας ρωτανε <<ποιοι ειναι αυτοι;;>> και εχουν σχεδον ολοι μαθει οτι ειμαστε και οι 2 τρελαμενες (που ημασταν ετσι κι αλλιως....τωρα ενας λογος παραπανω ) ischooliτισες...οποτε υπαρχει πιθανοτητα σε λιγο καιρο να κανουν και αλλα ατομα σκουλ...συμμαθητες μας...

Πατώ αναζήτηση συμμαθητών και μου βγάζει για πλήθος γατών. :P:hmm:

κανέναν αλλά όλο και κάποιον θα πείσω να έρθει ;)

Μικρό καθαρματάκι έλεμεντ σκέιτ ψεύδεσαι!:mad:

Έχω 3 συμμαθητές!

Την
γρούβα
Τον πιτσοκοιλιά
Τον μπυροκοιλιά

οντως ισχυει απλα νομιζα η ερωτηση ηταν ποιους συμμαθητες εχετε και θελατε να εχετε οχι ποιους φορωθηκατε εξαιτιας σας της τυχης σας της μαυρης:P

Λοιπον ... το χαριτωμενο κοριτσακι που ποσταρε πιο πανω εκτος απο μια υπεροχη συμμαθητρια και πολυλογου διπλανη ειναι και κολλητη μου :) Με την Chiyo λοιπον καθομαστε με τις ωρες ,ακομα και την ωρα του μαθηματος για την αγαπημενη μας ιστοσελιδα ...προς Θεου δε σας θαβουμε!!!!Απλα πλεον οταν οι συμμαθητες μας μας ακουνε να συζηταμε και να λεμε nick names μας ρωτανε <<ποιοι ειναι αυτοι;;>> και εχουν σχεδον ολοι μαθει οτι ειμαστε και οι 2 τρελαμενες (που ημασταν ετσι κι αλλιως....τωρα ενας λογος παραπανω ) ischooliτισες...οποτε υπαρχει πιθανοτητα σε λιγο καιρο να κανουν και αλλα ατομα σκουλ...συμμαθητες μας...

ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνουν. δεν θα απαντάω το ίδιο ελεύθερα στα θέματα :Ρ

Όχι. Αλλά δεν το έχω ψάξει κιόλας.

οντως ισχυει απλα νομιζα η ερωτηση ηταν ποιους συμμαθητες εχετε και θελατε να εχετε οχι ποιους φορωθηκατε εξαιτιας σας της τυχης σας της μαυρης:P

Κάτσε να το δει ο φιλ αυτό και θα σου πω εγώ μετά!:P

Κάτσε να το δει ο φιλ αυτό και θα σου πω εγώ μετά!:P

:P:P μπα έχει χαθεί δεν παιζει να το δει :P
ps: κυρια κυρια η ηρω με πειραζει :mad::mad:

:P:P μπα έχει χαθεί δεν παιζει να το δει :P
ps: κυρια κυρια η ηρω με πειραζει :mad::mad:

Γαμώτη!:P

Είμαι πειραχτήρι!:redface:

Είμαστε :offtopic: αλλά υγεία!:P

α στα διαλά!! πω πω δούλεμααα....η μαρία η μαγείρισσα συμμαθήτρια του έλεμεντ. κοίτα τι μαθαίνει ο κόσμος. θα τη φέρω τη μαρία στο χωριό μου τέλος. αν είναι δυνατόν να συναναστρέφεται με τον ελ καθημερινά :Ρ

ον: με τον dr.taso μοιραζόμαστε την ίδια αυλή στο σχολείο :Ρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back