go2jimmys
Νεοφερμένο μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 55 μηνύματα.

02-02-10

11:26
Βασικά αυτό που λες δεν ισχύειΑν το εκανες θα ειχες ανοσια,αλλα οταν μεταλαχθει ο ιος δεν θα εχεις καθολου φυσικα αντισωματα,καλη ωρα οπως τωρα,και θα ειναι πολυ χειροτερα...

δεν το έκανα το έκανα και ούτε πρόκειται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
betoni
Νεοφερμένο μέλος
Η Bέτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 64 μηνύματα.

03-02-10

20:48
Συμφωνω και πιστευω πως τη γριπη τη δημιουργησαν οι φαρμακευτικες εταιριες για το συμφερον τουςΟυτε εγω το εχω κανει και δεν το σκοπευω, πρωτον γιατι εχουμε δημιουργησει πολυ κακο για το τιποτα και δευτερον γιατι εχω την υποψια πως την εχω περασει τη γριπη και δεν την πηρα πρεφα... Χαλαρωστε παιδια, μια απλη γριπη!! Αλλωστε απο τα ατομα που εμβολιαστηκαν, το 33% ειχε ηδη τα συγκεκριμενα αντισωματα, πραγμα που σημαινει πως περασε τη γριπη και δεν το καταλαβε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.