beckyy Νεοφερμένο μέλος Η beckyy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 20:52 Η beckyy έγραψε: #1 23-04-22 20:52 Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 20:53 Η Pak έγραψε: #2 23-04-22 20:53 Αμα τα βρεις πες τα και σε μας Υ. Γ Πέρα από την πλάκα μεγαλύτερο κίνητρο από τη θέληση εκπλήρωσης του στόχου που έχει ο καθένας μας δεν υπάρχει. Αλλά μέχρι και τότε επέρχεται υπερκόπωση, οπότε καλό είναι να ακούμε τον εαυτό μας. Χρειαζόμαστε και ξεκούραση. Γιατί διαβάζεις; Δε γίνεται να διαβάζεις έτσι; Για κάποιο λόγο το κάνεις, ακόμα και αν αυτός είναι η απόκτηση καλών βαθμών γενικά και αόριστα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2022 στις 20:58 Ο Guest 292010: #3 23-04-22 20:58 Τι θα έπρεπε να διαβάζεις; beckyy Νεοφερμένο μέλος Η beckyy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:03 Η beckyy έγραψε: #4 23-04-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Τι θα έπρεπε να διαβάζεις; Click για ανάπτυξη... Όλα όσα έχουμε κάνει προετοιμασία Γ' λυκείου στο φροντ κ για τις εξετασεις που θα γράψουμε με Τ.Θ στο τέλος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:05 Η smarw έγραψε: #5 23-04-22 21:05 Ούτε εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη και υποτίθεται πως έπρεπε να είχα βγάλει ορισμένη ύλη αυτή την εβδομάδα για τις εξετάσεις. Ευελπιστώ από Δευτέρα να είμαι περισσότερο παραγωγική καθώς δεν με βλέπω καλά με την τράπεζα θεμάτων GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.996 μηνύματα. 24 Απριλίου 2022 στις 10:35 Ο GeorgePap2003: #6 24-04-22 10:35 Αρχική Δημοσίευση από beckyy: Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται Click για ανάπτυξη... καταρχήν ηρεμία! 1ο Βήμα: Κίνητρο: Σκέψου για ποιο λόγο δίνεις πανελλήνιες...ποια είναι η σχολή που θες? 2ο Βήμα: Γράψε σε ένα χαρτί τα μαθήματα που δίνεις με σειρά προτεραιότητας με βάση τα κενά σου 3ο Βήμα: Αφού το κάνεις αυτό ξεκινάς με το μάθημα που έχεις τα λιγότερα κενά! για να τελειώσεις γρήγορα και κάνεις και τις ασκήσεις του φροντιστηρίου που έχεις για το μάθημα που ξεκίνησες μετά το επόμενο κλπ Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 25 Απριλίου 2022 στις 21:52 Ο Alexecon1991: #7 25-04-22 21:52 Αν θες πραγματικά να περάσεις θα κάτσεις να διαβάσεις! Διαφορικά μάλλον πρέπει να σκεφτείς τους στόχους σου! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven athinoula Γιώτα Γιαννακού Praxis maril8na beckyy Alexecon1991 Billprs efi25 margik evelina23 Pharmacist01 alexgiann GeorgePap2003 Anna_kitty Frantzeska18 Pen_addict xakounaamatata Ria99 Scandal Maynard SlimShady Than003 Giii augustine oups PanosBat Unboxholics spring day Marple Schlimazel the purge Venom17 Ameliak Paragontas7000 Arvacon vikigl68 Kokro nicks1999 Nala george777 Steliosgkougkou ggl Dr. Gl. Luminous angies jj! Appolon tsiobieman Gus Roger10 snowy Ryuzaki Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.235 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 20:53 Η Pak έγραψε: #2 23-04-22 20:53 Αμα τα βρεις πες τα και σε μας Υ. Γ Πέρα από την πλάκα μεγαλύτερο κίνητρο από τη θέληση εκπλήρωσης του στόχου που έχει ο καθένας μας δεν υπάρχει. Αλλά μέχρι και τότε επέρχεται υπερκόπωση, οπότε καλό είναι να ακούμε τον εαυτό μας. Χρειαζόμαστε και ξεκούραση. Γιατί διαβάζεις; Δε γίνεται να διαβάζεις έτσι; Για κάποιο λόγο το κάνεις, ακόμα και αν αυτός είναι η απόκτηση καλών βαθμών γενικά και αόριστα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2022 Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2022 στις 20:58 Ο Guest 292010: #3 23-04-22 20:58 Τι θα έπρεπε να διαβάζεις; beckyy Νεοφερμένο μέλος Η beckyy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:03 Η beckyy έγραψε: #4 23-04-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Τι θα έπρεπε να διαβάζεις; Click για ανάπτυξη... Όλα όσα έχουμε κάνει προετοιμασία Γ' λυκείου στο φροντ κ για τις εξετασεις που θα γράψουμε με Τ.Θ στο τέλος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:05 Η smarw έγραψε: #5 23-04-22 21:05 Ούτε εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη και υποτίθεται πως έπρεπε να είχα βγάλει ορισμένη ύλη αυτή την εβδομάδα για τις εξετάσεις. Ευελπιστώ από Δευτέρα να είμαι περισσότερο παραγωγική καθώς δεν με βλέπω καλά με την τράπεζα θεμάτων GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.996 μηνύματα. 24 Απριλίου 2022 στις 10:35 Ο GeorgePap2003: #6 24-04-22 10:35 Αρχική Δημοσίευση από beckyy: Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται Click για ανάπτυξη... καταρχήν ηρεμία! 1ο Βήμα: Κίνητρο: Σκέψου για ποιο λόγο δίνεις πανελλήνιες...ποια είναι η σχολή που θες? 2ο Βήμα: Γράψε σε ένα χαρτί τα μαθήματα που δίνεις με σειρά προτεραιότητας με βάση τα κενά σου 3ο Βήμα: Αφού το κάνεις αυτό ξεκινάς με το μάθημα που έχεις τα λιγότερα κενά! για να τελειώσεις γρήγορα και κάνεις και τις ασκήσεις του φροντιστηρίου που έχεις για το μάθημα που ξεκίνησες μετά το επόμενο κλπ Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 25 Απριλίου 2022 στις 21:52 Ο Alexecon1991: #7 25-04-22 21:52 Αν θες πραγματικά να περάσεις θα κάτσεις να διαβάσεις! Διαφορικά μάλλον πρέπει να σκεφτείς τους στόχους σου! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven athinoula Γιώτα Γιαννακού Praxis maril8na beckyy Alexecon1991 Billprs efi25 margik evelina23 Pharmacist01 alexgiann GeorgePap2003 Anna_kitty Frantzeska18 Pen_addict xakounaamatata Ria99 Scandal Maynard SlimShady Than003 Giii augustine oups PanosBat Unboxholics spring day Marple Schlimazel the purge Venom17 Ameliak Paragontas7000 Arvacon vikigl68 Kokro nicks1999 Nala george777 Steliosgkougkou ggl Dr. Gl. Luminous angies jj! Appolon tsiobieman Gus Roger10 snowy Ryuzaki Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αμα τα βρεις πες τα και σε μας Υ. Γ Πέρα από την πλάκα μεγαλύτερο κίνητρο από τη θέληση εκπλήρωσης του στόχου που έχει ο καθένας μας δεν υπάρχει. Αλλά μέχρι και τότε επέρχεται υπερκόπωση, οπότε καλό είναι να ακούμε τον εαυτό μας. Χρειαζόμαστε και ξεκούραση. Γιατί διαβάζεις; Δε γίνεται να διαβάζεις έτσι; Για κάποιο λόγο το κάνεις, ακόμα και αν αυτός είναι η απόκτηση καλών βαθμών γενικά και αόριστα.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 23 Απριλίου 2022 στις 20:58 Ο Guest 292010: #3 23-04-22 20:58 Τι θα έπρεπε να διαβάζεις; beckyy Νεοφερμένο μέλος Η beckyy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:03 Η beckyy έγραψε: #4 23-04-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Τι θα έπρεπε να διαβάζεις; Click για ανάπτυξη... Όλα όσα έχουμε κάνει προετοιμασία Γ' λυκείου στο φροντ κ για τις εξετασεις που θα γράψουμε με Τ.Θ στο τέλος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:05 Η smarw έγραψε: #5 23-04-22 21:05 Ούτε εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη και υποτίθεται πως έπρεπε να είχα βγάλει ορισμένη ύλη αυτή την εβδομάδα για τις εξετάσεις. Ευελπιστώ από Δευτέρα να είμαι περισσότερο παραγωγική καθώς δεν με βλέπω καλά με την τράπεζα θεμάτων GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.996 μηνύματα. 24 Απριλίου 2022 στις 10:35 Ο GeorgePap2003: #6 24-04-22 10:35 Αρχική Δημοσίευση από beckyy: Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται Click για ανάπτυξη... καταρχήν ηρεμία! 1ο Βήμα: Κίνητρο: Σκέψου για ποιο λόγο δίνεις πανελλήνιες...ποια είναι η σχολή που θες? 2ο Βήμα: Γράψε σε ένα χαρτί τα μαθήματα που δίνεις με σειρά προτεραιότητας με βάση τα κενά σου 3ο Βήμα: Αφού το κάνεις αυτό ξεκινάς με το μάθημα που έχεις τα λιγότερα κενά! για να τελειώσεις γρήγορα και κάνεις και τις ασκήσεις του φροντιστηρίου που έχεις για το μάθημα που ξεκίνησες μετά το επόμενο κλπ Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 25 Απριλίου 2022 στις 21:52 Ο Alexecon1991: #7 25-04-22 21:52 Αν θες πραγματικά να περάσεις θα κάτσεις να διαβάσεις! Διαφορικά μάλλον πρέπει να σκεφτείς τους στόχους σου! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven athinoula Γιώτα Γιαννακού Praxis maril8na beckyy Alexecon1991 Billprs efi25 margik evelina23 Pharmacist01 alexgiann GeorgePap2003 Anna_kitty Frantzeska18 Pen_addict xakounaamatata Ria99 Scandal Maynard SlimShady Than003 Giii augustine oups PanosBat Unboxholics spring day Marple Schlimazel the purge Venom17 Ameliak Paragontas7000 Arvacon vikigl68 Kokro nicks1999 Nala george777 Steliosgkougkou ggl Dr. Gl. Luminous angies jj! Appolon tsiobieman Gus Roger10 snowy Ryuzaki Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
beckyy Νεοφερμένο μέλος Η beckyy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:03 Η beckyy έγραψε: #4 23-04-22 21:03 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Τι θα έπρεπε να διαβάζεις; Click για ανάπτυξη... Όλα όσα έχουμε κάνει προετοιμασία Γ' λυκείου στο φροντ κ για τις εξετασεις που θα γράψουμε με Τ.Θ στο τέλος smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:05 Η smarw έγραψε: #5 23-04-22 21:05 Ούτε εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη και υποτίθεται πως έπρεπε να είχα βγάλει ορισμένη ύλη αυτή την εβδομάδα για τις εξετάσεις. Ευελπιστώ από Δευτέρα να είμαι περισσότερο παραγωγική καθώς δεν με βλέπω καλά με την τράπεζα θεμάτων GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.996 μηνύματα. 24 Απριλίου 2022 στις 10:35 Ο GeorgePap2003: #6 24-04-22 10:35 Αρχική Δημοσίευση από beckyy: Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται Click για ανάπτυξη... καταρχήν ηρεμία! 1ο Βήμα: Κίνητρο: Σκέψου για ποιο λόγο δίνεις πανελλήνιες...ποια είναι η σχολή που θες? 2ο Βήμα: Γράψε σε ένα χαρτί τα μαθήματα που δίνεις με σειρά προτεραιότητας με βάση τα κενά σου 3ο Βήμα: Αφού το κάνεις αυτό ξεκινάς με το μάθημα που έχεις τα λιγότερα κενά! για να τελειώσεις γρήγορα και κάνεις και τις ασκήσεις του φροντιστηρίου που έχεις για το μάθημα που ξεκίνησες μετά το επόμενο κλπ Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 25 Απριλίου 2022 στις 21:52 Ο Alexecon1991: #7 25-04-22 21:52 Αν θες πραγματικά να περάσεις θα κάτσεις να διαβάσεις! Διαφορικά μάλλον πρέπει να σκεφτείς τους στόχους σου! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven athinoula Γιώτα Γιαννακού Praxis maril8na beckyy Alexecon1991 Billprs efi25 margik evelina23 Pharmacist01 alexgiann GeorgePap2003 Anna_kitty Frantzeska18 Pen_addict xakounaamatata Ria99 Scandal Maynard SlimShady Than003 Giii augustine oups PanosBat Unboxholics spring day Marple Schlimazel the purge Venom17 Ameliak Paragontas7000 Arvacon vikigl68 Kokro nicks1999 Nala george777 Steliosgkougkou ggl Dr. Gl. Luminous angies jj! Appolon tsiobieman Gus Roger10 snowy Ryuzaki Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Τι θα έπρεπε να διαβάζεις; Click για ανάπτυξη... Όλα όσα έχουμε κάνει προετοιμασία Γ' λυκείου στο φροντ κ για τις εξετασεις που θα γράψουμε με Τ.Θ στο τέλος
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 23 Απριλίου 2022 στις 21:05 Η smarw έγραψε: #5 23-04-22 21:05 Ούτε εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη και υποτίθεται πως έπρεπε να είχα βγάλει ορισμένη ύλη αυτή την εβδομάδα για τις εξετάσεις. Ευελπιστώ από Δευτέρα να είμαι περισσότερο παραγωγική καθώς δεν με βλέπω καλά με την τράπεζα θεμάτων GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.996 μηνύματα. 24 Απριλίου 2022 στις 10:35 Ο GeorgePap2003: #6 24-04-22 10:35 Αρχική Δημοσίευση από beckyy: Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται Click για ανάπτυξη... καταρχήν ηρεμία! 1ο Βήμα: Κίνητρο: Σκέψου για ποιο λόγο δίνεις πανελλήνιες...ποια είναι η σχολή που θες? 2ο Βήμα: Γράψε σε ένα χαρτί τα μαθήματα που δίνεις με σειρά προτεραιότητας με βάση τα κενά σου 3ο Βήμα: Αφού το κάνεις αυτό ξεκινάς με το μάθημα που έχεις τα λιγότερα κενά! για να τελειώσεις γρήγορα και κάνεις και τις ασκήσεις του φροντιστηρίου που έχεις για το μάθημα που ξεκίνησες μετά το επόμενο κλπ Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 25 Απριλίου 2022 στις 21:52 Ο Alexecon1991: #7 25-04-22 21:52 Αν θες πραγματικά να περάσεις θα κάτσεις να διαβάσεις! Διαφορικά μάλλον πρέπει να σκεφτείς τους στόχους σου! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rseven athinoula Γιώτα Γιαννακού Praxis maril8na beckyy Alexecon1991 Billprs efi25 margik evelina23 Pharmacist01 alexgiann GeorgePap2003 Anna_kitty Frantzeska18 Pen_addict xakounaamatata Ria99 Scandal Maynard SlimShady Than003 Giii augustine oups PanosBat Unboxholics spring day Marple Schlimazel the purge Venom17 Ameliak Paragontas7000 Arvacon vikigl68 Kokro nicks1999 Nala george777 Steliosgkougkou ggl Dr. Gl. Luminous angies jj! Appolon tsiobieman Gus Roger10 snowy Ryuzaki Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ούτε εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτα ακόμη και υποτίθεται πως έπρεπε να είχα βγάλει ορισμένη ύλη αυτή την εβδομάδα για τις εξετάσεις. Ευελπιστώ από Δευτέρα να είμαι περισσότερο παραγωγική καθώς δεν με βλέπω καλά με την τράπεζα θεμάτων
GeorgePap2003 Διάσημο μέλος Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.996 μηνύματα. 24 Απριλίου 2022 στις 10:35 Ο GeorgePap2003: #6 24-04-22 10:35 Αρχική Δημοσίευση από beckyy: Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται Click για ανάπτυξη... καταρχήν ηρεμία! 1ο Βήμα: Κίνητρο: Σκέψου για ποιο λόγο δίνεις πανελλήνιες...ποια είναι η σχολή που θες? 2ο Βήμα: Γράψε σε ένα χαρτί τα μαθήματα που δίνεις με σειρά προτεραιότητας με βάση τα κενά σου 3ο Βήμα: Αφού το κάνεις αυτό ξεκινάς με το μάθημα που έχεις τα λιγότερα κενά! για να τελειώσεις γρήγορα και κάνεις και τις ασκήσεις του φροντιστηρίου που έχεις για το μάθημα που ξεκίνησες μετά το επόμενο κλπ Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 25 Απριλίου 2022 στις 21:52 Ο Alexecon1991: #7 25-04-22 21:52 Αν θες πραγματικά να περάσεις θα κάτσεις να διαβάσεις! Διαφορικά μάλλον πρέπει να σκεφτείς τους στόχους σου! Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από beckyy: Παιδια έχει περασει μια ολόκληρη βδομάδα κ δεν έχω διαβάσει τπτ. Δεν έχω κίνητρο να διαβάσω δώστε μερικά tips γιατί πρέπει να διαβάσω δε γίνεται Click για ανάπτυξη... καταρχήν ηρεμία! 1ο Βήμα: Κίνητρο: Σκέψου για ποιο λόγο δίνεις πανελλήνιες...ποια είναι η σχολή που θες? 2ο Βήμα: Γράψε σε ένα χαρτί τα μαθήματα που δίνεις με σειρά προτεραιότητας με βάση τα κενά σου 3ο Βήμα: Αφού το κάνεις αυτό ξεκινάς με το μάθημα που έχεις τα λιγότερα κενά! για να τελειώσεις γρήγορα και κάνεις και τις ασκήσεις του φροντιστηρίου που έχεις για το μάθημα που ξεκίνησες μετά το επόμενο κλπ
Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 25 Απριλίου 2022 στις 21:52 Ο Alexecon1991: #7 25-04-22 21:52 Αν θες πραγματικά να περάσεις θα κάτσεις να διαβάσεις! Διαφορικά μάλλον πρέπει να σκεφτείς τους στόχους σου!
Αν θες πραγματικά να περάσεις θα κάτσεις να διαβάσεις! Διαφορικά μάλλον πρέπει να σκεφτείς τους στόχους σου!