Monsieur
Νεοφερμένο μέλος
Ο Monsieur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Μας είπαν ότι οι 12 θέσεις είναι δωσμένες εξ'αρχής σε παιδιά βύσματα που έχουν κονέ με βουλευτές και οι εξετάσεις γίνονται απλά για το θεαθήναι.
Είναι τόσο άδικο αυτό. Αυτές οι δύο σχολές είναι οι μόνες που δεν έχουν δίδακτρα!
Πώς γίνεται αυτοί οι «θεατράνθρωποι» να δέχονται να παίρνουν τον ανιψιό του τάδε βουλευτή κόμματος και να αφήνουν τα ταλέντα απ'έξω;
Είναι τόσο άδικο αυτό. Αυτές οι δύο σχολές είναι οι μόνες που δεν έχουν δίδακτρα!
Πώς γίνεται αυτοί οι «θεατράνθρωποι» να δέχονται να παίρνουν τον ανιψιό του τάδε βουλευτή κόμματος και να αφήνουν τα ταλέντα απ'έξω;
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 574 μηνύματα.

Χωρίς να έχω επαφή με τον κλάδο, πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχει το μέσον αλλά όχι και ότι όλες οι θέσεις είναι δοσμένες. Αν δεις πολλοί γνωστοί ηθοποίοι πέρασαν εκεί χωρίς να έχουν ήδη γνωριμίες και από εκεί ξεκίνησαν την καριέρα τους.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.579 μηνύματα.

Αυτα τα ξερει καλα η Εριφυλη που τα ειδε.Μας είπαν ότι οι 12 θέσεις είναι δωσμένες εξ'αρχής σε παιδιά βύσματα που έχουν κονέ με βουλευτές και οι εξετάσεις γίνονται απλά για το θεαθήναι.
ε σεμνααα....υπαρχει κυβερνων πολιτικος που να ξερει την εννοια δικιο? το μονο που ξερουν ειναι το βελασμα... μπεεεε
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.441 μηνύματα.

Αυτό το πληρώνει πολύ βαριά το ίδιο το θέατρο, οι παραστάσεις τους δεν βλέπονται και οι σπουδαστές είναι υπό του μετρίου σε όλα τα μήκη και πλάτη που θα πρέπει να εκτείνεται ένας ηθοποιός.
Για μερικούς νιώθω ετεροντοπή που λέγονται ηθοποιοί.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις να στραφείς προς το θέατρο Τέχνης ή αντίστοιχες.
Αν και μεταξύ μας αυτό το κόμπλεξ να έχουν τελειώσει θεατρική σχολή οι ηθοποιοί, τουλάχιστον του θεάτρου, μόνο στην Ελλάδα υπάρχει.
Υπάρχουν εξαιρετικά υποκριτικά ταλέντα που απογειώθηκαν απλώς με κάποια υποκριτικά μαθήματα.
Αλλά καταλαβαίνω πως η ανεργία τους μαστίζει και διδάσκουν πολλοί ηθοποιοί σε αυτές τις σχολές.
Εν πάση περιπτώσει έχω δεί ερασιτεχνικές παραστάσεις που ήταν κλάσεις ανώτερες του εθνικού και του κρατικού, όσο το έχω παρακολουθήσει το δεύτερο δηλαδή.
Για μερικούς νιώθω ετεροντοπή που λέγονται ηθοποιοί.
Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις να στραφείς προς το θέατρο Τέχνης ή αντίστοιχες.
Αν και μεταξύ μας αυτό το κόμπλεξ να έχουν τελειώσει θεατρική σχολή οι ηθοποιοί, τουλάχιστον του θεάτρου, μόνο στην Ελλάδα υπάρχει.
Υπάρχουν εξαιρετικά υποκριτικά ταλέντα που απογειώθηκαν απλώς με κάποια υποκριτικά μαθήματα.
Αλλά καταλαβαίνω πως η ανεργία τους μαστίζει και διδάσκουν πολλοί ηθοποιοί σε αυτές τις σχολές.
Εν πάση περιπτώσει έχω δεί ερασιτεχνικές παραστάσεις που ήταν κλάσεις ανώτερες του εθνικού και του κρατικού, όσο το έχω παρακολουθήσει το δεύτερο δηλαδή.
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 249 μηνύματα.

Λίγες είναι 12 θέσεις. Αν δεν δίνονται όλες σε βύσματα, πολλοί με ταλέντο θα μένουν έξω (σε ένα τέτοιο πεδίο σίγουρα σέ έναν βαθμό θα είναι και υποκειμενικά τα κριτήρια).
Toυλάχιστον στην ΑΣΚΤ που και εκεί διαχρονικά υπάρχουν βύσματα, είναι πολλές οι θέσεις οπότε μέσες άκρες οι καλύτεροι θα περάσουν.
Toυλάχιστον στην ΑΣΚΤ που και εκεί διαχρονικά υπάρχουν βύσματα, είναι πολλές οι θέσεις οπότε μέσες άκρες οι καλύτεροι θα περάσουν.
allall1
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 818 μηνύματα.

well, ετσι λειτουργεί ολόκληρος ο κλαδος γενικοτερα .... ετσι περνανε στις σχολες , ετσι επιλέγονται για συγκεκριμένους ρολους κτλ .... άνθρωπος ηθικός δεν επιβιώνει εκει μεσα ή καταλήγει να κνει πραγματα πιο ερασιτεχνικα με μηδενικη- ελάχιστη αμοιβή.Πώς γίνεται αυτοί οι «θεατράνθρωποι» να δέχονται να παίρνουν τον ανιψιό του τάδε βουλευτή κόμματος και να αφήνουν τα ταλέντα απ'έξω;
Hased Babis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 955 μηνύματα.

@amarelia Τι γνώμη έχεις για την Παπαληγούρα;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.057 μηνύματα.

Ναι, εγώ πέρασα στο Κρατικό χωρίς να ξέρω και χωρίς να με ξέρει κανένας… (Δεν πήγα βέβαια)
εθνικό φέτος θα δώσω για 2η φορά και βλέπουμε!
Ψώνιο δεν θέλω να γίνω σε καμία περίπτωση αλλά εθνικό άξιζα με την πρώτη να μπω. Γιατί θεωρώ ότι διαθέτω όλα αυτά που ζητάνε (υποκριτικό ταλέντο, σκηνική παρουσία ΚΑΙ φωνή που είναι υπέρ σου).
Μπορεί βέβαια την 1η φορά να με κατέστρεψε το άγχος…
όπως και να χει, να μπαίνετε και να τα δίνετε όλα! Έχετε 5-7 λεπτά να αποδείξετε ότι το θέλετε και ότι είστε έτοιμοι!
εθνικό φέτος θα δώσω για 2η φορά και βλέπουμε!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ψώνιο δεν θέλω να γίνω σε καμία περίπτωση αλλά εθνικό άξιζα με την πρώτη να μπω. Γιατί θεωρώ ότι διαθέτω όλα αυτά που ζητάνε (υποκριτικό ταλέντο, σκηνική παρουσία ΚΑΙ φωνή που είναι υπέρ σου).
Μπορεί βέβαια την 1η φορά να με κατέστρεψε το άγχος…
όπως και να χει, να μπαίνετε και να τα δίνετε όλα! Έχετε 5-7 λεπτά να αποδείξετε ότι το θέλετε και ότι είστε έτοιμοι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Εριφύλη
- allall1
- Monsieur
- FNC_Sophia
- Dr.Katalyst
- friesnchocolate
- Sotiris.Y
- marakimarouli
- katia.m
- SlimShady
- ioanna2007
- globglogabgalab
- Hased Babis
- EFAKIT
- maritina07
- thenutritionist
- m.b.
- blissele
- korlef
- E.Z
- Drscientist
- MariaApo
- Natsuko
- Vera
- Martheos
- Basilis0
- iew
- Corfu kitty
- Ilias__
- jellojina
- ang12_012
- Unboxholics
- abyssiniancat
- Lathy
- Κλημεντίνη
- Pyotr_Krasnov
- gaidouri
- thewitcher
- Scandal
- bigguy
- acc/fin04
- Xryssa
- XRY
- Panatha mono
- Mixalis!
- Debugging_Demon
- elinamav
- Kafkinos
- shuuu
- charmander
- !georgitsa!
- gianikit
- aris65
- andreouk
- panunniotis
- sophieee
- Dr. Gl. Luminous
- Sotiris 12
- jYanniss
- Searching
- Helen06
- Paragontas7000
- st.krf
- antonis97
- Huener
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.