ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.501 μηνύματα. Χθες στις 22:09 Ο ιωαννηs έγραψε: #1 Χθες στις 22:09 Έφυγε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ! Η πρώτη γυναίκα πρύτανης της Σορβόννης – Από τη Φιλοσοφική Αθηνών στο πάνθεον των μεγάλων ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Έφυγε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ! Η πρώτη γυναίκα πρύτανης της Σορβόννης – Από τη Φιλοσοφική Αθηνών στο πάνθεον των μεγάλων ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων - Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από τη ζωή, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2026, η ιστορικός και βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, μια από... www.foititikanea.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 00:50 Ο Scandal έγραψε: #2 Σήμερα στις 00:50 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.501 μηνύματα. Σήμερα στις 10:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Σήμερα στις 10:23 Γενναίος ανθρωπος με ευθεια και ειλικρινή αποψη. Σε μια τηλεοπτικη εκπομπη περι κουλτουρας και γλωσσας ειχε πει: Μια γλωσσα που επιβαλεται με την δυναμη των οπλων δεν μπορει να ειναι καλη γλωσσα...ξερουμε ποια ειναι Απλη και κατονοητη σε ολους Η γιαγια μου αποφοιτος 4ης δημοτικου βλεποντας μια συνεντευξη της με ρωτησε... καλε αυτη πολυ απλα και σωστα τα λεει, δικια μου ειναι, του λαου ειναι...απο πιο χωριο ειναι? Τοσο απλη ,τοσο κατανοητη, τοσο ζουμερη. Γιαγια αυτη ειναι διεθυντρια ενος απο τα αρχαιοτερα και καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου της γαλλικης σορβονης. Ααα... ε καλο πανεπιστημιο θα ειναι αυτο. Πέθανε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή η ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστήμιου Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ (1926-2026) ήταν μία από τις πλέον εξέχουσες πνευματικές προσωπικότητες της χώρας μας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου... www.esos.gr Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 10:40 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.317 μηνύματα. Σήμερα στις 20:04 Η Λένω έγραψε: #4 Σήμερα στις 20:04 Σ’ ένα μάθημα, ο καθηγητής της Κλασικής Αρχαιολογίας Γ. Οικονόμου της λέει: «Βρε, Γλύκατζη, όλοι εδώ δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν· εσύ έχεις. Γιατί ήρθες εδώ και δεν πήγες στο Φιλολογικό;» – τότε τα κορίτσια δεν είχαν πρόσβαση στην Aρχαιολογική Yπηρεσία. Κι εκείνη του απαντάει: «Ακούστε, κύριε καθηγητά. Εγώ στη ζωή θα κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που θέλω. Τώρα, σχετικά με το πώς θα βγάλω τα χρήματα που χρειάζεται για να ζήσω, σας διαβεβαιώ ότι θα πουλώ λεμόνια στο κέντρο της Αθήνας». Η ζωή της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ: «Νίκησα τις φοβίες μου με τη στολή της πειθαρχίας» Για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελερ, η πιο… ανήθικη πράξη είναι η έλλειψη αυτογνωσίας. Η ίδια την κατέκτησε με πολύ κόπο. www.kathimerini.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #5 Σήμερα στις 21:56 Την είχα δει στο youtube σε μια επίσης απο τις τελευταίες της συνεντεύξεις. Ήταν αισθητή η καταβολή της απο τα γηρατειά στον τρόπο ομιλίας της συν το αμαξίδιο. Κι όμως ετυμόλογη και δυναμική: σε κάποια φάση ο δημοσιογράφος τη ρωτάει κατι, του απαντάει εκείνη κι εκείνος της λέει το τραγικό "έχετε πολύ καλή μνήμη". Και τι του λέει ρε παιδιά αυτη, που αν ηταν κανενα γεροντακι θα το είχε εκλάβει ως κολακεία; "Δεν έχω καλή μνήμη, η δουλειά μου είναι". Αιώνια η μνήμη της και το αποτύπωμα που άφησε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist Corfu kitty Scandal charmander ang12_012 fortheloveofshizaya aris65 friesnchocolate johnsala AggelikiGr Ilias__ tsiobieman Kate1914 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έφυγε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ! Η πρώτη γυναίκα πρύτανης της Σορβόννης – Από τη Φιλοσοφική Αθηνών στο πάνθεον των μεγάλων ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Έφυγε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ! Η πρώτη γυναίκα πρύτανης της Σορβόννης – Από τη Φιλοσοφική Αθηνών στο πάνθεον των μεγάλων ακαδημαϊκών προσωπικοτήτων - Σε ηλικία 99 ετών έφυγε από τη ζωή, τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2026, η ιστορικός και βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, μια από... www.foititikanea.gr
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 00:50 Ο Scandal έγραψε: #2 Σήμερα στις 00:50 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.501 μηνύματα. Σήμερα στις 10:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Σήμερα στις 10:23 Γενναίος ανθρωπος με ευθεια και ειλικρινή αποψη. Σε μια τηλεοπτικη εκπομπη περι κουλτουρας και γλωσσας ειχε πει: Μια γλωσσα που επιβαλεται με την δυναμη των οπλων δεν μπορει να ειναι καλη γλωσσα...ξερουμε ποια ειναι Απλη και κατονοητη σε ολους Η γιαγια μου αποφοιτος 4ης δημοτικου βλεποντας μια συνεντευξη της με ρωτησε... καλε αυτη πολυ απλα και σωστα τα λεει, δικια μου ειναι, του λαου ειναι...απο πιο χωριο ειναι? Τοσο απλη ,τοσο κατανοητη, τοσο ζουμερη. Γιαγια αυτη ειναι διεθυντρια ενος απο τα αρχαιοτερα και καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου της γαλλικης σορβονης. Ααα... ε καλο πανεπιστημιο θα ειναι αυτο. Πέθανε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή η ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστήμιου Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ (1926-2026) ήταν μία από τις πλέον εξέχουσες πνευματικές προσωπικότητες της χώρας μας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου... www.esos.gr Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 10:40 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.317 μηνύματα. Σήμερα στις 20:04 Η Λένω έγραψε: #4 Σήμερα στις 20:04 Σ’ ένα μάθημα, ο καθηγητής της Κλασικής Αρχαιολογίας Γ. Οικονόμου της λέει: «Βρε, Γλύκατζη, όλοι εδώ δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν· εσύ έχεις. Γιατί ήρθες εδώ και δεν πήγες στο Φιλολογικό;» – τότε τα κορίτσια δεν είχαν πρόσβαση στην Aρχαιολογική Yπηρεσία. Κι εκείνη του απαντάει: «Ακούστε, κύριε καθηγητά. Εγώ στη ζωή θα κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που θέλω. Τώρα, σχετικά με το πώς θα βγάλω τα χρήματα που χρειάζεται για να ζήσω, σας διαβεβαιώ ότι θα πουλώ λεμόνια στο κέντρο της Αθήνας». Η ζωή της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ: «Νίκησα τις φοβίες μου με τη στολή της πειθαρχίας» Για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελερ, η πιο… ανήθικη πράξη είναι η έλλειψη αυτογνωσίας. Η ίδια την κατέκτησε με πολύ κόπο. www.kathimerini.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #5 Σήμερα στις 21:56 Την είχα δει στο youtube σε μια επίσης απο τις τελευταίες της συνεντεύξεις. Ήταν αισθητή η καταβολή της απο τα γηρατειά στον τρόπο ομιλίας της συν το αμαξίδιο. Κι όμως ετυμόλογη και δυναμική: σε κάποια φάση ο δημοσιογράφος τη ρωτάει κατι, του απαντάει εκείνη κι εκείνος της λέει το τραγικό "έχετε πολύ καλή μνήμη". Και τι του λέει ρε παιδιά αυτη, που αν ηταν κανενα γεροντακι θα το είχε εκλάβει ως κολακεία; "Δεν έχω καλή μνήμη, η δουλειά μου είναι". Αιώνια η μνήμη της και το αποτύπωμα που άφησε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist Corfu kitty Scandal charmander ang12_012 fortheloveofshizaya aris65 friesnchocolate johnsala AggelikiGr Ilias__ tsiobieman Kate1914 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.501 μηνύματα. Σήμερα στις 10:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #3 Σήμερα στις 10:23 Γενναίος ανθρωπος με ευθεια και ειλικρινή αποψη. Σε μια τηλεοπτικη εκπομπη περι κουλτουρας και γλωσσας ειχε πει: Μια γλωσσα που επιβαλεται με την δυναμη των οπλων δεν μπορει να ειναι καλη γλωσσα...ξερουμε ποια ειναι Απλη και κατονοητη σε ολους Η γιαγια μου αποφοιτος 4ης δημοτικου βλεποντας μια συνεντευξη της με ρωτησε... καλε αυτη πολυ απλα και σωστα τα λεει, δικια μου ειναι, του λαου ειναι...απο πιο χωριο ειναι? Τοσο απλη ,τοσο κατανοητη, τοσο ζουμερη. Γιαγια αυτη ειναι διεθυντρια ενος απο τα αρχαιοτερα και καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου της γαλλικης σορβονης. Ααα... ε καλο πανεπιστημιο θα ειναι αυτο. Πέθανε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή η ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστήμιου Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ (1926-2026) ήταν μία από τις πλέον εξέχουσες πνευματικές προσωπικότητες της χώρας μας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου... www.esos.gr Τελευταία επεξεργασία: Σήμερα στις 10:40 Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.317 μηνύματα. Σήμερα στις 20:04 Η Λένω έγραψε: #4 Σήμερα στις 20:04 Σ’ ένα μάθημα, ο καθηγητής της Κλασικής Αρχαιολογίας Γ. Οικονόμου της λέει: «Βρε, Γλύκατζη, όλοι εδώ δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν· εσύ έχεις. Γιατί ήρθες εδώ και δεν πήγες στο Φιλολογικό;» – τότε τα κορίτσια δεν είχαν πρόσβαση στην Aρχαιολογική Yπηρεσία. Κι εκείνη του απαντάει: «Ακούστε, κύριε καθηγητά. Εγώ στη ζωή θα κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που θέλω. Τώρα, σχετικά με το πώς θα βγάλω τα χρήματα που χρειάζεται για να ζήσω, σας διαβεβαιώ ότι θα πουλώ λεμόνια στο κέντρο της Αθήνας». Η ζωή της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ: «Νίκησα τις φοβίες μου με τη στολή της πειθαρχίας» Για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελερ, η πιο… ανήθικη πράξη είναι η έλλειψη αυτογνωσίας. Η ίδια την κατέκτησε με πολύ κόπο. www.kathimerini.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #5 Σήμερα στις 21:56 Την είχα δει στο youtube σε μια επίσης απο τις τελευταίες της συνεντεύξεις. Ήταν αισθητή η καταβολή της απο τα γηρατειά στον τρόπο ομιλίας της συν το αμαξίδιο. Κι όμως ετυμόλογη και δυναμική: σε κάποια φάση ο δημοσιογράφος τη ρωτάει κατι, του απαντάει εκείνη κι εκείνος της λέει το τραγικό "έχετε πολύ καλή μνήμη". Και τι του λέει ρε παιδιά αυτη, που αν ηταν κανενα γεροντακι θα το είχε εκλάβει ως κολακεία; "Δεν έχω καλή μνήμη, η δουλειά μου είναι". Αιώνια η μνήμη της και το αποτύπωμα που άφησε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Drscientist Corfu kitty Scandal charmander ang12_012 fortheloveofshizaya aris65 friesnchocolate johnsala AggelikiGr Ilias__ tsiobieman Kate1914 giorgos5002 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γενναίος ανθρωπος με ευθεια και ειλικρινή αποψη. Σε μια τηλεοπτικη εκπομπη περι κουλτουρας και γλωσσας ειχε πει: Μια γλωσσα που επιβαλεται με την δυναμη των οπλων δεν μπορει να ειναι καλη γλωσσα...ξερουμε ποια ειναι Απλη και κατονοητη σε ολους Η γιαγια μου αποφοιτος 4ης δημοτικου βλεποντας μια συνεντευξη της με ρωτησε... καλε αυτη πολυ απλα και σωστα τα λεει, δικια μου ειναι, του λαου ειναι...απο πιο χωριο ειναι? Τοσο απλη ,τοσο κατανοητη, τοσο ζουμερη. Γιαγια αυτη ειναι διεθυντρια ενος απο τα αρχαιοτερα και καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου της γαλλικης σορβονης. Ααα... ε καλο πανεπιστημιο θα ειναι αυτο. Πέθανε η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή η ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστήμιου Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ. Η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ (1926-2026) ήταν μία από τις πλέον εξέχουσες πνευματικές προσωπικότητες της χώρας μας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1926. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου... www.esos.gr
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.317 μηνύματα. Σήμερα στις 20:04 Η Λένω έγραψε: #4 Σήμερα στις 20:04 Σ’ ένα μάθημα, ο καθηγητής της Κλασικής Αρχαιολογίας Γ. Οικονόμου της λέει: «Βρε, Γλύκατζη, όλοι εδώ δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν· εσύ έχεις. Γιατί ήρθες εδώ και δεν πήγες στο Φιλολογικό;» – τότε τα κορίτσια δεν είχαν πρόσβαση στην Aρχαιολογική Yπηρεσία. Κι εκείνη του απαντάει: «Ακούστε, κύριε καθηγητά. Εγώ στη ζωή θα κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που θέλω. Τώρα, σχετικά με το πώς θα βγάλω τα χρήματα που χρειάζεται για να ζήσω, σας διαβεβαιώ ότι θα πουλώ λεμόνια στο κέντρο της Αθήνας». Η ζωή της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ: «Νίκησα τις φοβίες μου με τη στολή της πειθαρχίας» Για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελερ, η πιο… ανήθικη πράξη είναι η έλλειψη αυτογνωσίας. Η ίδια την κατέκτησε με πολύ κόπο. www.kathimerini.gr Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #5 Σήμερα στις 21:56 Την είχα δει στο youtube σε μια επίσης απο τις τελευταίες της συνεντεύξεις. Ήταν αισθητή η καταβολή της απο τα γηρατειά στον τρόπο ομιλίας της συν το αμαξίδιο. Κι όμως ετυμόλογη και δυναμική: σε κάποια φάση ο δημοσιογράφος τη ρωτάει κατι, του απαντάει εκείνη κι εκείνος της λέει το τραγικό "έχετε πολύ καλή μνήμη". Και τι του λέει ρε παιδιά αυτη, που αν ηταν κανενα γεροντακι θα το είχε εκλάβει ως κολακεία; "Δεν έχω καλή μνήμη, η δουλειά μου είναι". Αιώνια η μνήμη της και το αποτύπωμα που άφησε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σ’ ένα μάθημα, ο καθηγητής της Κλασικής Αρχαιολογίας Γ. Οικονόμου της λέει: «Βρε, Γλύκατζη, όλοι εδώ δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν· εσύ έχεις. Γιατί ήρθες εδώ και δεν πήγες στο Φιλολογικό;» – τότε τα κορίτσια δεν είχαν πρόσβαση στην Aρχαιολογική Yπηρεσία. Κι εκείνη του απαντάει: «Ακούστε, κύριε καθηγητά. Εγώ στη ζωή θα κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που θέλω. Τώρα, σχετικά με το πώς θα βγάλω τα χρήματα που χρειάζεται για να ζήσω, σας διαβεβαιώ ότι θα πουλώ λεμόνια στο κέντρο της Αθήνας». Η ζωή της Ελένης Γλύκατζη – Αρβελέρ: «Νίκησα τις φοβίες μου με τη στολή της πειθαρχίας» Για την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελερ, η πιο… ανήθικη πράξη είναι η έλλειψη αυτογνωσίας. Η ίδια την κατέκτησε με πολύ κόπο. www.kathimerini.gr
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.486 μηνύματα. Σήμερα στις 21:56 Ο Scandal έγραψε: #5 Σήμερα στις 21:56 Την είχα δει στο youtube σε μια επίσης απο τις τελευταίες της συνεντεύξεις. Ήταν αισθητή η καταβολή της απο τα γηρατειά στον τρόπο ομιλίας της συν το αμαξίδιο. Κι όμως ετυμόλογη και δυναμική: σε κάποια φάση ο δημοσιογράφος τη ρωτάει κατι, του απαντάει εκείνη κι εκείνος της λέει το τραγικό "έχετε πολύ καλή μνήμη". Και τι του λέει ρε παιδιά αυτη, που αν ηταν κανενα γεροντακι θα το είχε εκλάβει ως κολακεία; "Δεν έχω καλή μνήμη, η δουλειά μου είναι". Αιώνια η μνήμη της και το αποτύπωμα που άφησε.
Την είχα δει στο youtube σε μια επίσης απο τις τελευταίες της συνεντεύξεις. Ήταν αισθητή η καταβολή της απο τα γηρατειά στον τρόπο ομιλίας της συν το αμαξίδιο. Κι όμως ετυμόλογη και δυναμική: σε κάποια φάση ο δημοσιογράφος τη ρωτάει κατι, του απαντάει εκείνη κι εκείνος της λέει το τραγικό "έχετε πολύ καλή μνήμη". Και τι του λέει ρε παιδιά αυτη, που αν ηταν κανενα γεροντακι θα το είχε εκλάβει ως κολακεία; "Δεν έχω καλή μνήμη, η δουλειά μου είναι". Αιώνια η μνήμη της και το αποτύπωμα που άφησε.