Καλησπέρα ,
Είμαι 3ο έτος στη σχολή , και δυστυχώς έφτασα να χρωστάω παρά πολλά μαθήματα .
Το θέμα είναι ότι δεν έχω καθόλου σημειώσεις , και ούτε έχω φίλους ή γνωριμίες από το τμήμα μου καθώς όταν πηγαινα απλά παρακολουθούσα και έφευγα .
Σκέφτομαι να τα παρατήσω , νιώθω ότι δεν θα τα καταφέρω , καλά δεν υπάρχει περίπτωση να την βγάλω στα 4 χρόνια αλλά σκέφτομαι από την στιγμή που δεν είναι επιλογή μου αυτή η σχολή και πήγα αναγκαστικά αν αξίζει να ταλαιπωρηθώ τόσο ;
Απο την άλλη σκέφτηκα να ξαναδωσω αλλά μου φαίνεται και αυτό εξίσου δύσκολο να ξαναμπώ πάλι σε αυτό το σύστημα , σίγουρα δεν θέλω και δεν μπορώ να αρχίσω φροντιστήριο και ιδιαίτερα , ήμουν θεωρητική , στα αρχαία είναι πολλά τα κενα στο άγνωστο στα αλλά την παλεύω κάπως .
Το σκεφτόμουν όλο το καλοκαίρι αλλά ειδικά τώρα το Σεπτέμβριο με προβληματίζει παρά πολύ όλο αυτό καθώς πρέπει να βρω τι θα κάνω.
Νιώθω πολύ μπερδεμένη και καθόλου ευτυχισμένη ,νιώθω κάθε μέρα να με βαραίνει όλο και περισσότερο αυτό.
Και ξέρω ότι και τα δυο θα είναι εξίσου δύσκολο αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά , θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη σας.