πρώτη αλήθεια αυτή που είπες!
δεύτερη αλήθεια αυτή που λέω και βλέπω:
2). Όλες οι κοπελίτσες ή οι φοιτητριούλες κάνουν πολυετείς σχέσεις μέχρι να παντρευτούν. Μόλις παντρευτούν προσπαθούν να ζήσουν σαν «θηλυκά» ψάχνοντας αλλού για φίκι-φίκι και ρίχνοντας κέρατο στον δύστυχο μ**λ**κα «μοναδική αγάπη»...προσπαθώντας να καλύψουν τα «κενά» νεότητας με σκοπό να ξανανιώσουν ότι δεν ένιωσαν στα 20 (πολλούς έρωτες).
3). Οι περισσότερες κοπελίτσες ή φοιτητριούλες, τα φτιάχνουν συνήθως με μέτριου iq ανδροειδή αγελαδόφατσες έχοντας εξασφαλίσει το φίκι-φίκι. Με καθοδηγίες της «μαμάς», δένουν και τον γάϊδαρό τους (δηλ., έναν μ**λ**κα άντρα ή αλλιώς
καλό παιδί, που θα τον παντρευτούν για να εξασφαλιστούν κάποια στιγμή αφού καλοπεράσουν με τον πρώτο ή θα καλοπερνάνε παράλληλα φορώντας του καλού παιδιού, κέρατα - βλ. απαγορευμένες αγάπες, κρυφοί έρωτες).
4). Καμία κοπελίτσα ή φοιτητριούλα δεν θέλει καλό παιδί για να τον βλέπει σαν αδερφό. Αυτό φαίνεται από το φρασεολόγιο εν ώρα φίκι-φίκι. Πόσες φαντασιώνονται εν ώρα φίκι-φίκι πολλούς άντρες ή φίλους του αγοριού τους ή κάποιον άλλο; Η κάθε κοπέλα θέλει κόναν τον βάρβαρο και τον πρόστυχο!...και οι σιτεμένες θέλουν τεκνά (από 25 χρονών και άνω που αρχίζει το σούρωμα) για να ξανανιώσουν. Μάλιστα, έχει παρατηρηθεί ότι οι γυναίκες ηλικιών 40 και άνω είναι πεινασμένες πολύ. Προσοχή δαγκώνουν...τεκνά.

Οι καλές κουβέντες και η ευγένεια στην μαμάκα και στην αδερφή.
Αυτοί ήταν κάποιοι από τους διαχρονικούς νόμους της φύσης. Οποιαδήποτε μη αποδοχή τους, θα είναι λόγω ανωριμότητας, λόγω ψέματος, λόγω εγωισμού και ισχυρογνωμοσύνης. Η φύση έτσι λειτουργεί...Είναι κρίμα να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο.
@ Παναγιώτης: Μόνο η ξαδέρφη σου είναι Κρητικιά; Έλεος...