Αν αντιληφθείτε κάτι τέτοιο, καλά θα κάνετε να μιλήσετε εκείνη την ώρα. Καταλαβαίνω πως ίσως νιώθετε την αδικία ακόμα πιο έντονα αργότερα, αλλά τα "μου είπαν, το άκουσα, το είδα από τον ταδε/την ταδε" εκ των υστέρων δεν βοηθούν. Μόνο λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία των υπόλοιπων υποψηφίων. Εγώ δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω κανέναν και ούτε τέτοια διάθεση, αλλά βρισκόμαστε σε ανώνυμο φορουμ και ο καθένας μπορεί να πει και να θέλει ό,τι θέλει. Τονίζω πως δεν προσπαθώ να αμφισβητήσω τον θεματοθέτη, ωστόσο είναι πραγματικά καλύτερο κατά την γνώμη μου να μην προκαλούμε αμφιβολίες σε τόσα παιδιά σχετικά με το αδιάβλητο των εξετάσεων (δεδομένου πως ό,τι και να πούμε δεν αλλάζει κάτι). Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ την αντιγραφή (αν και όποτε έχει γίνει στις πανελλαδικές) ανήθικη, αισχρή και εξαιρετικά άδικη. Όλοι κάνουμε τα στραβά μάτια σε διαγωνίσματα και ενδοσχολικές, όμως στις πανελλήνιες παίζονται πολλά (κόπος, όνειρα, χρήματα...). Οπότε μην το αφήσετε έτσι αν βρεθείτε αντιμέτωποι με τέτοια κατάσταση.