Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 18:26 Ο Pure_Seduction: #1 07-08-11 18:26 Ποια ειναι η πιο εξυπνη ατακα που σας εχουν πει για να σας φλερταρουν;ή τι εχετε πει εσεις; Πως αντιδρασατε;Πως αντεδρασαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 18:34 Η grotesque_mask: #2 07-08-11 18:34 "Νύχτα μου είσαι για έναν μάγκα που κανείς ποτέ δεν θα μας τον ξεχάσει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:13 Ο Kossal έγραψε: #3 08-08-11 00:13 I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:19 Η Iliaki έγραψε: #4 08-08-11 00:19 Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:23 Ο Johnnaousa: #5 08-08-11 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... ωραιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:26 Η Iliaki έγραψε: #6 08-08-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραιος.. Click για ανάπτυξη... Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:29 Η catherine1994: #7 08-08-11 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Click για ανάπτυξη... Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:33 Ο Kossal έγραψε: #8 08-08-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποια ειναι η πιο εξυπνη ατακα που σας εχουν πει για να σας φλερταρουν;ή τι εχετε πει εσεις; Πως αντιδρασατε;Πως αντεδρασαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2011 στις 18:34 Η grotesque_mask: #2 07-08-11 18:34 "Νύχτα μου είσαι για έναν μάγκα που κανείς ποτέ δεν θα μας τον ξεχάσει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:13 Ο Kossal έγραψε: #3 08-08-11 00:13 I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:19 Η Iliaki έγραψε: #4 08-08-11 00:19 Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:23 Ο Johnnaousa: #5 08-08-11 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... ωραιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:26 Η Iliaki έγραψε: #6 08-08-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραιος.. Click για ανάπτυξη... Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:29 Η catherine1994: #7 08-08-11 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Click για ανάπτυξη... Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:33 Ο Kossal έγραψε: #8 08-08-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
"Νύχτα μου είσαι για έναν μάγκα που κανείς ποτέ δεν θα μας τον ξεχάσει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:13 Ο Kossal έγραψε: #3 08-08-11 00:13 I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:19 Η Iliaki έγραψε: #4 08-08-11 00:19 Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:23 Ο Johnnaousa: #5 08-08-11 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... ωραιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:26 Η Iliaki έγραψε: #6 08-08-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραιος.. Click για ανάπτυξη... Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:29 Η catherine1994: #7 08-08-11 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Click για ανάπτυξη... Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:33 Ο Kossal έγραψε: #8 08-08-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:19 Η Iliaki έγραψε: #4 08-08-11 00:19 Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:23 Ο Johnnaousa: #5 08-08-11 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... ωραιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:26 Η Iliaki έγραψε: #6 08-08-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραιος.. Click για ανάπτυξη... Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:29 Η catherine1994: #7 08-08-11 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Click για ανάπτυξη... Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:33 Ο Kossal έγραψε: #8 08-08-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:23 Ο Johnnaousa: #5 08-08-11 00:23 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... ωραιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:26 Η Iliaki έγραψε: #6 08-08-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραιος.. Click για ανάπτυξη... Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:29 Η catherine1994: #7 08-08-11 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Click για ανάπτυξη... Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:33 Ο Kossal έγραψε: #8 08-08-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... ωραιος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Βανίλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 933 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:26 Η Iliaki έγραψε: #6 08-08-11 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραιος.. Click για ανάπτυξη... Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:29 Η catherine1994: #7 08-08-11 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Click για ανάπτυξη... Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:33 Ο Kossal έγραψε: #8 08-08-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ωραιος.. Click για ανάπτυξη... Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catherine1994 Πολύ δραστήριο μέλος Η catherine1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.211 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:29 Η catherine1994: #7 08-08-11 00:29 Αρχική Δημοσίευση από Kossal: I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Click για ανάπτυξη... Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:33 Ο Kossal έγραψε: #8 08-08-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kossal: I got this Πωπω τί παιδί είσαι εσύ. Δεν είχε πέος ο πατέρας σου, πινέλο ζωγραφικής είχε. ΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡΚΑΡ Click για ανάπτυξη... Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:33 Ο Kossal έγραψε: #8 08-08-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catherine1994: Καλό, αλλά σε λάθος topic το έγραψες: https://ischool.e-steki.gr/ερωτικές-σχέσεις/πέφτουλες-84190/ Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑ Μου ξέφυγε αυτό το topic. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 00:54 Η ρανιααααα: #9 08-08-11 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:34 Ο kgkolfis έγραψε: #10 08-08-11 10:34 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Βέβαια έφαγε άκυρο. Χαχαχαχαχαχα Πάντως ήταν πολύ γλυκιά κίνηση. Click για ανάπτυξη... Και εσύ τη Lacta.. Κανείς δεν έμεινε με το παράπονο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:38 Ο Pure_Seduction: #11 08-08-11 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Iliaki: Έξυπνη? Βασικά δεν ήταν ατάκα!! Ήμουν σε ένα εστιατόριο με τους γονείς μου και απέναντι καθόταν μια παρέα με παιδιά και ένας με κοιτούσε πολύ. Εγώ βαρέθηκα και σηκωθήκαμε με την αδερφή μου να φύγουμε.. Χωρίς να το καταλάβω μας είχε πάρει από πίσω, πήρε μια lacta απ'το περίπτερο έγραψε τον αριθμό του, ήρθε με έπιασε απ΄το χέρι,έσκυψε, μου είπε στο αυτί το όνομα του και σηκώθηκε και έφυγε. Εγώ πραγματικά είχα μείνει μαλάκας. Ήταν το πιο γλυκό φλερτ από άγνωστο. Click για ανάπτυξη... τι γλυκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 11:10 Ο Shadowfax: #12 08-08-11 11:10 Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lacta? Ακόμα mainstream; *DUCKS* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:25 Η Δαλιδά έγραψε: #13 08-08-11 15:25 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Yannis92 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 15:37 Ο Yannis92 έγραψε: #14 08-08-11 15:37 "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 16:44 Η Ερις έγραψε: #15 08-08-11 16:44 Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Yannis92: "Εχω ζαχαρη στα ματια μου η εσυ εισαι τοσο γλυκος? " μου το χε πει μια κοπελα Click για ανάπτυξη... Αααχ τι καλό ρε συ!!! αυτό ήταν όντως πετυχημένο και πρωτότυπο!!! Αλλά τι παράξενο που το 'χει πει κοπέλα ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry Διάσημο μέλος Η roseberry αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.130 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 13:52 Η roseberry: #16 13-08-11 13:52 https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0&feature=related αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2011 στις 14:05 Ο Pure_Seduction: #17 13-08-11 14:05 Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 08:20 Ο kgkolfis έγραψε: #18 14-08-11 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eirinakiii8 MarcoReus Galina Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: Σε μια γνωστή μου: (όχι δεν το είπε ειρωνικά) Χ:Τι μωρό είσαι εσύ;Ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Γνωστή:Εεεεμ,όχι,λάθος κάνετε,ο δικός μου είναι χημικός μηχανικός ups,Chem. Click για ανάπτυξη... Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 15:33 Ο Pure_Seduction: #19 14-08-11 15:33 Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kgkolfis: Πουλιά στον αέρα πιάνει η κοπέλα, ε; Click για ανάπτυξη... (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2011 στις 22:03 Ο kgkolfis έγραψε: #20 14-08-11 22:03 Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Pure_Seduction: (btw εισαι και συναδελφος τειτζης αθηνας) Click για ανάπτυξη... Στην αρχή νόμιζα ότι με είπες ταξιτζή και σκάλωσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.