orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι απαιτειται να φας κατι πρωτα για να το σιχαινεσαι?Μια χαρά είναι οι κατσαρίδες. Έχεις δοκιμάσει ποτέ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια κατσαρίδα είναι πολυ πιο καθαρή απο την παλάμη ενός ανθρώπου!
Ναι, ισχύει δυστυχώς... Δεν το πίστευα, μεχρι που διάβασα αυτό...
https://health.ninemsn.com.au/whatsg...58/are-cockroaches-as-dirty-as-we-all-believe
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι άμα βρω τη Τερέζα στη φριτέζα θα τις φάω τις πατάτες... Ακόμα τις σιχαίνομαι...

Ναι, ισχύει δυστυχώς... Δεν το πίστευα, μεχρι που διάβασα αυτό...
https://health.ninemsn.com.au/whatsg...58/are-cockroaches-as-dirty-as-we-all-believe
Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι άμα βρω τη Τερέζα στη φριτέζα θα τις φάω τις πατάτες... Ακόμα τις σιχαίνομαι...
Χαίρομαι. :xixi:
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

ΜΠΡΑΒΟ εισαι πιο βρωμικη απο μια κατσαριδα.Χαίρομαι. :xixi:

ΜΠΡΑΒΟ εισαι πιο βρωμικη απο μια κατσαριδα.
Κι εσύ πιο βλάκας.
Χαίρομαι γιατί θα καταλάβετε ότι δεν είναι βρώμικα.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Προτημο βλακας απο βρωμικος.Κι εσύ πιο βλάκας.

Τώρα από που το κατάλαβες εσύ ότι εγώ είμαι πιο βρώμικη από κατσαρίδα είναι άλλο θέμα.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ιδιο ισχυει και απο την δικη μου πλευρα, δεν συμφωνεις?*ahem*
Τώρα από που το κατάλαβες εσύ ότι εγώ είμαι πιο βρώμικη από κατσαρίδα είναι άλλο θέμα.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εσύ πιο βλάκας.
Ναι, αλλά και μόνο που ανήκουν στην ομοταξία των εντόμων, εγώ δεν τα μπορώ... Το μόνο ιδιαίτερο που βρίσκω πάνω τους είναι ότι μόνο αυτές θα επιβιώσουν σε μία πυρηνική καταστροφή...

Το ιδιο ισχυει και απο την δικη μου πλευρα, δεν συμφωνεις?
Λυπάμαι που το λέω αλλά ναι.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Παπαριες ειναι αυτες, εχουνε γινει Busted απο τους κυνηγους.Ναι, αλλά και μόνο που ανήκουν στην ομοταξία των εντόμων, εγώ δεν τα μπορώ... Το μόνο ιδιαίτερο που βρίσκω πάνω τους είναι ότι μόνο αυτές θα επιβιώσουν σε μία πυρηνική καταστροφή...
-----------------------------------------
Αλλο εννοω εγω, εγω ξερω ηδη οτι ειμαι καθαρος. (το λεει και το ονομα)Λυπάμαι που το λέω αλλά ναι.

fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν λεμε για ενα μπουμ, λεμε για end of the world.Ever heard the one about cockroaches being able to survive a nuclear war? Well, it's true, they can. For humans, a lethal dose of radiation is about 800 rems but some roach varieties can withstand doses up to a hundred times bigger, and as long as they're not in the blast zone, they'd survive the radioactive fallout of a nuclear explosion. https://health.ninemsn.com.au/whatsg...58/are-cockroaches-as-dirty-as-we-all-believe

Αλλο εννοω εγω, εγω ξερω ηδη οτι ειμαι καθαρος. (το λεει και το ονομα)
Κύριε καθαρέ κι εγώ ξέρω ότι είμαι καθαρή. Δεν περιμένω εσένα να το επιβεβαιώσεις.

orathac
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν ηταν αυτο το νοημα του ποστ μου. Διαβασε ξανα, πιο προσεκτικα. Διαβασε και απο την αρχη αμα δεν μπορεις.Κύριε καθαρέ κι εγώ ξέρω ότι είμαι καθαρή. Δεν περιμένω εσένα να το επιβεβαιώσεις.![]()

Ever heard the one about cockroaches being able to survive a nuclear war? Well, it's true, they can. For humans, a lethal dose of radiation is about 800 rems but some roach varieties can withstand doses up to a hundred times bigger, and as long as they're not in the blast zone, they'd survive the radioactive fallout of a nuclear explosion. https://health.ninemsn.com.au/whatsg...58/are-cockroaches-as-dirty-as-we-all-believe
Χμμ, δεν ήμουν σίγουρη, έπρεπε να γράψω "νομίζω". Anyway.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ηταν αυτο το νοημα του ποστ μου. Διαβασε ξανα, πιο προσεκτικα. Διαβασε και απο την αρχη αμα δεν μπορεις.
Κοίταξε να δεις. Δεν θα κάτσω να αποκρυπτογραφήσω τα posts σου 4 η ώρα το πρωί. Αν θες εξήγησε καλύτερα, αν όχι μην ξαναγράψεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.