Guest 292010
Επισκέπτης

Πες θα διαβάσω αυτά κι αυτά και μετά θα κάτσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω εχω ενα προβληματακι.........για να συγκεντροθω πρεπει να περπαταω!!!!! ετσι κανω βολτες πανω-κατω και διαβαζω...δεν το αντεχω το γραφειο! μολις καθομαι θελω να σηκωθω!!! ε ενταξει τις ασκησεις τις λυνω στο γραφειο (ειπαμε, οχι κι ετσι).
Κι εγω το ίδιο... Μου είναι αδύνατον να μάθω κάποιο προφορικό, αν δε φέρω το όλο δωμάτιο βόλτα. Περπατάω με το βιβλίο και αρχιζω. Ειδικά σε κάτι βιολογίες και ΑΟΘ φέτος, έχω λιώσει το χαλί.
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κι εγω το ίδιο... Μου είναι αδύνατον να μάθω κάποιο προφορικό, αν δε φέρω το όλο δωμάτιο βόλτα. Περπατάω με το βιβλίο και αρχιζω. Ειδικά σε κάτι βιολογίες και ΑΟΘ φέτος, έχω λιώσει το χαλί.
Yπερκινητικοτητα?
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Yπερκινητικοτητα?
Τι να πω, μάλλον... Από μικρή έτσι διάβαζα. Γενικά, στο "καθιστό", δε μου εντυπώνονται καλά... Η πλάκα είναι ότι ενώ περπατάω, κάνω και κάτι περίεργα, αρχίζω να χοροπηδάω ξέρω 'γω, ή κλωτσαω..... Άλλα κι άλλα πραγματικά. Πάντως, έχει αποτέλεσμα σε μένα, οχι αστεία.
mangkac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι να πω, μάλλον... Από μικρή έτσι διάβαζα. Γενικά, στο "καθιστό", δε μου εντυπώνονται καλά... Η πλάκα είναι ότι ενώ περπατάω, κάνω και κάτι περίεργα, αρχίζω να χοροπηδάω ξέρω 'γω, ή κλωτσαω..... Άλλα κι άλλα πραγματικά. Πάντως, έχει αποτέλεσμα σε μένα, οχι αστεία.
Καλα μην συνεχιζεις και εκτιθεσαι.

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα μην συνεχιζεις και εκτιθεσαι.![]()
Σιγάααα ρε φίλε... "Εκτίθομαι"
Πού, στο φόρουμ? Ποιος με ξέρει??
christina141
Εκκολαπτόμενο μέλος

χμμ.... το μόνο δικό μου θέμα είναι η ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
αν το πάρω απόφαση να κάτσω να διαβάσω συγκεντρωμένα δεν με αποσπά ούτε ο Robert Pattinson...
:!::!::!:τι λεει......
johnvas
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

2) Μπορεί να φταίει ο χώρος. Απο τον φωτισμό μέχρι και το δωμάτιο. Πχ δοκίμασε να διαβάσεις στο σαλόνι. Πολλοί το κάνουν αυτό και συγκεντρώνονται καλύτερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Καθάρισε το χώρο όπου θα διαβάζεις, να έχει φως, κατά προτίμηση όχι κίτρινο, καλύτερα λευκό.
Ησυχία και απομάκρυνε κινητό και pc.

Jimaraz97
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι καλος μαθητης αλλα ξερω οτι δεν διαβαζω συγκεντρωμενα και ουτε με προγρμμα στα προχειρα μπορει να γραφω καλα αλλα διαβααζω τελευταια στιγμη και αυτο δεν θα μου βγει σε καλο στο μελλον. Δεν ξερω τι να κανω συνεχεια προσπαθω αλλα βαριεμαι στο τλος και τα παραταω τι να κανω για να συγκεντρωνομαι??
Ευχαριστω εκ των προτερων

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

και αρχισε να διαβαζεις αν σ αρεσει και οχι επειδη πρεπει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.