Go_for_it!
Δραστήριο μέλος

Στις αιτίες, ας μην περιληφθεί μόνο η ελεύθερη άδεια που τους δίνουν οι κηδεμόνες τους, αλλά και η υπερπροστατευτικότητα που δείχνουν ορισμένοι γονείς. Εξάλλου, σε τέτοιες ηλικίες, παρατηρείται έντονα μια τάση επαναστατικότητας, σύγκρουσης με το κατεστημένο, με ό,τι συνέπειες μπορεί να έχει κάτι τέτοιο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Αυτό που ήθελα να πώ είναι πως είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις/επιλογές μας.Πολλά παραδείγματα από την καθημερινή ζωή αποδεικνύουν το αντίθετο.
Και μετά τραβάνε οικογενειακώς τα μαλλιά τους!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Γιατί βιάζονται να μεγαλώσουν![]()
Κομψή δεν θεωρώ αυτού του είδους τη συμπεριφορά/προκλητικότητα ούτε σε "25άρες".
Αν ντύνεσαι/φέρεσαι σαν τσουλί, μην περιμένεις να σου φερθεί ο άλλος με σεβασμό. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα, δεν το κανόνισα ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος. Επιδιώκεις υψηλή υπόληψη, φέρσου με αξιοπρέπεια.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Και σε όλες τις ηλικίες.Είπαμε να είμαστε στα όρια της λογικής,να κάνουμε καμια τρέλα αλλά δημόσιες μήτρες (που λέει και ο μάικιους) δεν γινόμαστε για κανέναν λόγο..Κομψή δεν θεωρώ αυτού του είδους τη συμπεριφορά/προκλητικότητα ούτε σε "25άρες".
Αν ντύνεσαι/φέρεσαι σαν τσουλί, μην περιμένεις να σου φερθεί ο άλλος με σεβασμό. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα, δεν το κανόνισα ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος. Επιδιώκεις υψηλή υπόληψη, φέρσου με αξιοπρέπεια.

ένα έχω να πω: η Patty φταίει!![]()

Guest 515609
Επισκέπτης

Καλυτερα τετοιες παρα μυξοπαρθενες. Γουσταρουν να χορευουν με μινι και να πηδιουνται καθε βραδυ απο τα 14.Τι προβλημα τραβατε εσεις?Αυτες τουλαχιστον διασκεδαζουν την ζωη τους
Αν και πιστευω πως ολο αυτο ειναι απλα μοδα και πολλες δεν το κανουν επειδη το νιωθουν αλλα επειδη τις το εχουν επιβαλει
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εκεί έγκειται το πρόβλημα. Στο ότι δε το θέλουν πραγματικά. Όπως στρώνει κανείς όμως,έτσι κοιμάται.Αν και πιστευω πως ολο αυτο ειναι απλα μοδα και πολλες δεν το κανουν επειδη το νιωθουν αλλα επειδη τις το εχουν επιβαλει

DrHouse
Διάσημο μέλος

Οπως θελει θα ντυνεται ο καθενας.
Σιγα μην κυκλοφορουνε με μαυρες φουστες ως την γαμπα.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικα η κοινωνια ηταν,ειναι και παντα θα ειναι σκ@τ@.Απλως εσυ επιλεγεις τον δρομο σου,κατι στο οποιο μεγαλο ρολο παιζει η οικογενεια.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

είναι προφανώς σημείο των καιρών και γίνεται λόγω μόδας/προτύπων κυρίως.
Εξάλλου το πρόβλημα εγώ το βλέπω μικρότερο από ότι παλιά,
καθώς πλέον ξεχωρίζουν ευκολότερα οι..πιο "διαφορετικές" κοπέλες.
Παλιότερα ήταν όλες ("καλές"-"κακές") κρυμμένες πίσω από την σεμνότητα/ηθική της εποχής.
Τώρα πλέον έχεις την επιλογή.
Μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις,που θα διασκεδάσεις,
πως θα προβάλλεις την σεξουαλικότητα/επιθυμία σου για το αντίθετο φύλο.
Παλιότερα ήταν όλα "μυστικά" λόγω κοινωνικών συμβάσεων και απαγορεύσεων.
Γενικότερα συμφωνώ στο ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει αρκετά.
Αλλά ήταν επόμενο ότι κάποια στιγμή θα βρισκόμασταν σε αυτό το στάδιο.
Άλλοι το ονομάζουν "προκλητικό",άλλοι πιστεύουν ότι μερικά από όλα αυτά γίνονταν και παλιότερα,
απλώς έμεναν κρυφά. Άλλοι πάλι θεωρούν ότι πολύ καλά έκανε και "απελευθερώθηκε" το γυναικείο φύλο.
Well,πολλές απόψεις. Σε κάθε περίπτωση,η επιλογή για το πώς θα ζήσει κάποιος,ανήκει στον ίδιο.
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό είναι το άλλο άκρο. Υπάρχει και η ισορροπία.Σιγα μην κυκλοφορουνε με μαυρες φουστες ως την γαμπα.
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

Άλλοι πάλι θεωρούν ότι πολύ καλά έκανε και "απελευθερώθηκε" το γυναικείο φύλο
κατα τη γνωμη μου κανεις δεν εχει απελευθερωθει.Οπως Ειπε ο Ν.Καζαντζακης "δεν φοβαμαι τιποτα,δεν ελπιζω τίποτα,είμαι ελεύθερος.
Αυτα τα κοριτσακια,κατα την γνώμη μου,προσπαθουν να γίνουν "αποδεκτες" στις φίλες ή στους φίλους τους,δεν ειναι δηλαδή ο εαυτός τους,γιατί φοβούνται την απόρριψη.Εγώ προσπαθούσα να είμαι ο εαυτός μου στο σχολείο και δέχτηκα πολ΄λες απορρίψεις γιατί απλώς πρέπει να συμπεριφερεσαι με εναν συγκεκριμενο τρόπο σε μια παρέα για να γίνεις αποδεκτος.Μετα βέβαια όταν μεγαλώνεις αρχίζει αυτό να μην υπαρχει γιατι εισαι περισσότερο ελευθερος στις επιλογές σου.Αλλά σε εφηβικες ηλικίες ειναι αρκετά αισθητό.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σιγα μην κυκλοφορουνε με μαυρες φουστες ως την γαμπα.
Μπούργκα

Παντα πιστευω συνεβαιναν αυτα.Και εγω θυμαμαι στο σχολειο που κατι 14χρονα προσπαθουσαν να το παιξουν γκομεναρες..
Μέχρι να βάλουν μυαλό γκομενάρες θα το παίζουν

DrHouse
Διάσημο μέλος

Αυτό είναι το άλλο άκρο. Υπάρχει και η ισορροπία.
Ισορροπια προς τι?Πως μπορει να υπαρχει '''ισορροπια'' προς τους αλλους παντα,στις προσωπικες στυλιστικες επιλογες του ανθρωπου?
Αυτη η εκφραση του ατομου,δεν βλαπτει καποιον πρακτικα ωστε να βρεις τροπο να την ''οριοθετησεις''.
Αντιθετα,η οριοθετηση αποτελει στειρο ηθικισμο και ''κοινωνικες ιδεοληψιες''.
All these,περι ''σεμνοτητας'' και ''αθωοτητας'',ειναι seriously bullshits.
gata_eisai
Εκκολαπτόμενο μέλος

nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε μικρές ηλικίες, π.χ. 12 ετών. Εκεί θεωρώ ότι η οριοθέτηση είναι απαραίτητη. Σε πολλά επίπεδα. Δεν πρόκειται περί ηθικής και σεμνοτυφίας. Όχι από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον.Ισορροπια προς τι?Πως μπορει να υπαρχει '''ισορροπια'' προς τους αλλους παντα,στις προσωπικες στυλιστικες επιλογες του ανθρωπου?
Αυτη η εκφραση του ατομου,δεν βλαπτει καποιον πρακτικα ωστε να βρεις τροπο να την ''οριοθετησεις''.
Αντιθετα,η οριοθετηση αποτελει στειρο ηθικισμο και ''κοινωνικες ιδεοληψιες''.
All these,περι ''σεμνοτητας'' και ''αθωοτητας'',ειναι seriously bullshits.
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

μαρακι139
Εκκολαπτόμενο μέλος

BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υ.Γ. Μεγάλη ευθύνη έχουν και οι γονείς γιαυτό το θέμα. Όταν με την άδεια σου αφήνεις τον γίο σου ή την κόρη σου να βγαίνει μετά τις 12 και ντυμένος/ή προκλητικά, ε τότε δεν μπορείς να θεωρήσε και άμοιρος ευθυνών.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.