BatGuin Νεοφερμένο μέλος Ο BatGuin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 15:41 Ο BatGuin έγραψε: #1 19-05-23 15:41 Γενικα εμενα με δυσκολευει ιδιαιτερα το να μπορεσω να ιεραρχησω επιχειρηματα, τοσο κατα ελαττουμενη βαρυτητα οσο και ανα θεμα. Για παραδειγμα εαν ζητουνται τα οφελη του τουριμου , θα αναπτυξω μια -μονον- παραγραφο που θα περιεχει τα θετικα τοσο σε οικονομικο , πνευματικο και διεθνιστικο επιπεδο (κτλπ). Με δυσκολια θα αναπτυξω δυο , μια περι οικομικων και μια περι ψυχικοπνευματικων (πχ) ωφελειων . Κυριως επειδη, τις πλειστες φορες, θα εχω συγκεντρωσει επαρκη επιχειρηματα για εναν τομεα ( πχ. οικονιμικο) και ανεπαρκη για εναν αλλον ( πχ.εθνικο) . Για τον λογο αυτο , οδηγουμαι στην συντηξη των επιχειρηματων μου σε μια ενιαια παραγραφο ( περιπου 150 λεξεις - 2 ενιαιες παραγραφοι 150 λεξεων στο κυριως θεμα) ωστε να μην αναπτυξω - εν τελει- μια θεμελιωμενη παραγραφο περι οικομικων (πχ) και μια αδυναμη -επιχειρηματολογικα- περι πολιτισμικων (πχ) ωφελειων. Το θεμα ειναι πως , ναι μεν απο την μια με βοηθαει αυτο, απο την αλλη δε ενδεχεται να μου κοστισει μοναδες . Πολλοι καθηγητες μου λενε πως καλυτερο θα ηταν το κυριως θεμα να αποτελειται απο 4 παρ. για να μην χασω μοναδες απο την δομη. Αλλοι υποστηριζουν πως η επαρκης τεκμηριωση των επιχειρηματων μου ειναι αυτη που βαθμολογειται θετικα και πως δεν προβλεπεται αρνητικη βαθμολογηση για την αναπτυξη δυο μονον κυριων παραγραφων. Υπαρχει καποιος αλλος που εχει το ιδιο θεμα? Τι σας συνιστουν εσας οι καθηγητες σας? Για εσας που εχετε γραψει Πανελλαδικες στο παρελθον και αναπτυξατε δυο μονον παραγραφους στο κυριως , η τελικη σας βαθμολογηση ηταν αρκετα μειωμενη απο αυτην που αναμενατε? ( Αν και η αξιολογηση της εκθεσης ποικιλει). Επισης ,για τους τελευταιους, η αποδοση σας στο μαθημα της Εκθεσης σε συγκριση με την αποδοση σας , καθολη τη διαρκεια της χρονιας, στο φροντιστηριο απειχε κατα πολυ? Ευχαριστω! augustine Εκκολαπτόμενο μέλος Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 15:52 Η augustine: #2 19-05-23 15:52 Αρχική Δημοσίευση από BatGuin: Υπαρχει καποιος αλλος που εχει το ιδιο θεμα? Τι σας συνιστουν εσας οι καθηγητες σας? Click για ανάπτυξη... Πάντα δύο παραγράφους γράφω και αν είναι ορθά δομημένες και με σωστή επιχειρηματολογία δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα, ούτε με έχουν πει να κάνω 4 παραγράφους. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 16:34 Η Joji έγραψε: #3 19-05-23 16:34 Εγώ γράφω 2 παραγράφους για κάθε ερώτημα. Σύνολο 6 παράγραφοι. Πρόλογος, επίλογος, και 4 ενδιάμεσες, ανά δυο για κάθε ερώτημα δηλαδή. Π.χ. Αν με ρωτήσει τα οφέλη του τουρισμού, θα του τα αναπτύξω σε δυο παραγράφους, με 3 τουλάχιστον ιδέες που θα τις χωρίσω είτε 2 στην πρώτη παράγραφο και μια στην δεύτερη, αλλιώς το αντίστροφο. Εννοείται με τεκμηρίωση… giorgos78 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 17:54 Ο giorgos78: #4 19-05-23 17:54 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 18:09 Η smarw έγραψε: #5 19-05-23 18:09 λογικά αν χρησιμοποιήσεις συνώνυμο χωρίς να παραποιείς τη σημασία και δεν παραλείψεις κάτι δεν θα σου κόψουν, εξαρτάται βέβαια και απο τον βαθμολογητή Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2023 στις 21:11 Ο Guest 302501: #6 19-05-23 21:11 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάζεις το νόημα και πέσεις σε νορμάλ διορθωτή, δεν θα κόψουν μονάδες. Για παράδειγμα όλες εκείνες τις μεταφορές που έχει το βιβλίο της Ιστορίας εμένα η καθηγήτριά μου μού έχει πει μπορώ να τα λέω με κυριολεξία αφού δεν αλλάζω το νόημα. Οπως λέει και η smarw πιο πάνω,δέχονται τα συνώνυμα. hirasawayui Νεοφερμένο μέλος Ο hirasawayui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:00 Ο hirasawayui: #7 21-05-23 09:00 Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:31 Η Joji έγραψε: #8 21-05-23 09:31 Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικα εμενα με δυσκολευει ιδιαιτερα το να μπορεσω να ιεραρχησω επιχειρηματα, τοσο κατα ελαττουμενη βαρυτητα οσο και ανα θεμα. Για παραδειγμα εαν ζητουνται τα οφελη του τουριμου , θα αναπτυξω μια -μονον- παραγραφο που θα περιεχει τα θετικα τοσο σε οικονομικο , πνευματικο και διεθνιστικο επιπεδο (κτλπ). Με δυσκολια θα αναπτυξω δυο , μια περι οικομικων και μια περι ψυχικοπνευματικων (πχ) ωφελειων . Κυριως επειδη, τις πλειστες φορες, θα εχω συγκεντρωσει επαρκη επιχειρηματα για εναν τομεα ( πχ. οικονιμικο) και ανεπαρκη για εναν αλλον ( πχ.εθνικο) . Για τον λογο αυτο , οδηγουμαι στην συντηξη των επιχειρηματων μου σε μια ενιαια παραγραφο ( περιπου 150 λεξεις - 2 ενιαιες παραγραφοι 150 λεξεων στο κυριως θεμα) ωστε να μην αναπτυξω - εν τελει- μια θεμελιωμενη παραγραφο περι οικομικων (πχ) και μια αδυναμη -επιχειρηματολογικα- περι πολιτισμικων (πχ) ωφελειων. Το θεμα ειναι πως , ναι μεν απο την μια με βοηθαει αυτο, απο την αλλη δε ενδεχεται να μου κοστισει μοναδες . Πολλοι καθηγητες μου λενε πως καλυτερο θα ηταν το κυριως θεμα να αποτελειται απο 4 παρ. για να μην χασω μοναδες απο την δομη. Αλλοι υποστηριζουν πως η επαρκης τεκμηριωση των επιχειρηματων μου ειναι αυτη που βαθμολογειται θετικα και πως δεν προβλεπεται αρνητικη βαθμολογηση για την αναπτυξη δυο μονον κυριων παραγραφων. Υπαρχει καποιος αλλος που εχει το ιδιο θεμα? Τι σας συνιστουν εσας οι καθηγητες σας? Για εσας που εχετε γραψει Πανελλαδικες στο παρελθον και αναπτυξατε δυο μονον παραγραφους στο κυριως , η τελικη σας βαθμολογηση ηταν αρκετα μειωμενη απο αυτην που αναμενατε? ( Αν και η αξιολογηση της εκθεσης ποικιλει). Επισης ,για τους τελευταιους, η αποδοση σας στο μαθημα της Εκθεσης σε συγκριση με την αποδοση σας , καθολη τη διαρκεια της χρονιας, στο φροντιστηριο απειχε κατα πολυ? Ευχαριστω!
augustine Εκκολαπτόμενο μέλος Η augustine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 181 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 15:52 Η augustine: #2 19-05-23 15:52 Αρχική Δημοσίευση από BatGuin: Υπαρχει καποιος αλλος που εχει το ιδιο θεμα? Τι σας συνιστουν εσας οι καθηγητες σας? Click για ανάπτυξη... Πάντα δύο παραγράφους γράφω και αν είναι ορθά δομημένες και με σωστή επιχειρηματολογία δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα, ούτε με έχουν πει να κάνω 4 παραγράφους. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 16:34 Η Joji έγραψε: #3 19-05-23 16:34 Εγώ γράφω 2 παραγράφους για κάθε ερώτημα. Σύνολο 6 παράγραφοι. Πρόλογος, επίλογος, και 4 ενδιάμεσες, ανά δυο για κάθε ερώτημα δηλαδή. Π.χ. Αν με ρωτήσει τα οφέλη του τουρισμού, θα του τα αναπτύξω σε δυο παραγράφους, με 3 τουλάχιστον ιδέες που θα τις χωρίσω είτε 2 στην πρώτη παράγραφο και μια στην δεύτερη, αλλιώς το αντίστροφο. Εννοείται με τεκμηρίωση… giorgos78 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 17:54 Ο giorgos78: #4 19-05-23 17:54 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 18:09 Η smarw έγραψε: #5 19-05-23 18:09 λογικά αν χρησιμοποιήσεις συνώνυμο χωρίς να παραποιείς τη σημασία και δεν παραλείψεις κάτι δεν θα σου κόψουν, εξαρτάται βέβαια και απο τον βαθμολογητή Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2023 στις 21:11 Ο Guest 302501: #6 19-05-23 21:11 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάζεις το νόημα και πέσεις σε νορμάλ διορθωτή, δεν θα κόψουν μονάδες. Για παράδειγμα όλες εκείνες τις μεταφορές που έχει το βιβλίο της Ιστορίας εμένα η καθηγήτριά μου μού έχει πει μπορώ να τα λέω με κυριολεξία αφού δεν αλλάζω το νόημα. Οπως λέει και η smarw πιο πάνω,δέχονται τα συνώνυμα. hirasawayui Νεοφερμένο μέλος Ο hirasawayui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:00 Ο hirasawayui: #7 21-05-23 09:00 Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:31 Η Joji έγραψε: #8 21-05-23 09:31 Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BatGuin: Υπαρχει καποιος αλλος που εχει το ιδιο θεμα? Τι σας συνιστουν εσας οι καθηγητες σας? Click για ανάπτυξη... Πάντα δύο παραγράφους γράφω και αν είναι ορθά δομημένες και με σωστή επιχειρηματολογία δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα, ούτε με έχουν πει να κάνω 4 παραγράφους.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 16:34 Η Joji έγραψε: #3 19-05-23 16:34 Εγώ γράφω 2 παραγράφους για κάθε ερώτημα. Σύνολο 6 παράγραφοι. Πρόλογος, επίλογος, και 4 ενδιάμεσες, ανά δυο για κάθε ερώτημα δηλαδή. Π.χ. Αν με ρωτήσει τα οφέλη του τουρισμού, θα του τα αναπτύξω σε δυο παραγράφους, με 3 τουλάχιστον ιδέες που θα τις χωρίσω είτε 2 στην πρώτη παράγραφο και μια στην δεύτερη, αλλιώς το αντίστροφο. Εννοείται με τεκμηρίωση… giorgos78 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 17:54 Ο giorgos78: #4 19-05-23 17:54 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 18:09 Η smarw έγραψε: #5 19-05-23 18:09 λογικά αν χρησιμοποιήσεις συνώνυμο χωρίς να παραποιείς τη σημασία και δεν παραλείψεις κάτι δεν θα σου κόψουν, εξαρτάται βέβαια και απο τον βαθμολογητή Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2023 στις 21:11 Ο Guest 302501: #6 19-05-23 21:11 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάζεις το νόημα και πέσεις σε νορμάλ διορθωτή, δεν θα κόψουν μονάδες. Για παράδειγμα όλες εκείνες τις μεταφορές που έχει το βιβλίο της Ιστορίας εμένα η καθηγήτριά μου μού έχει πει μπορώ να τα λέω με κυριολεξία αφού δεν αλλάζω το νόημα. Οπως λέει και η smarw πιο πάνω,δέχονται τα συνώνυμα. hirasawayui Νεοφερμένο μέλος Ο hirasawayui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:00 Ο hirasawayui: #7 21-05-23 09:00 Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:31 Η Joji έγραψε: #8 21-05-23 09:31 Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ γράφω 2 παραγράφους για κάθε ερώτημα. Σύνολο 6 παράγραφοι. Πρόλογος, επίλογος, και 4 ενδιάμεσες, ανά δυο για κάθε ερώτημα δηλαδή. Π.χ. Αν με ρωτήσει τα οφέλη του τουρισμού, θα του τα αναπτύξω σε δυο παραγράφους, με 3 τουλάχιστον ιδέες που θα τις χωρίσω είτε 2 στην πρώτη παράγραφο και μια στην δεύτερη, αλλιώς το αντίστροφο. Εννοείται με τεκμηρίωση…
giorgos78 Νεοφερμένο μέλος Ο giorgos78 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 17:54 Ο giorgos78: #4 19-05-23 17:54 Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 18:09 Η smarw έγραψε: #5 19-05-23 18:09 λογικά αν χρησιμοποιήσεις συνώνυμο χωρίς να παραποιείς τη σημασία και δεν παραλείψεις κάτι δεν θα σου κόψουν, εξαρτάται βέβαια και απο τον βαθμολογητή Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2023 στις 21:11 Ο Guest 302501: #6 19-05-23 21:11 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάζεις το νόημα και πέσεις σε νορμάλ διορθωτή, δεν θα κόψουν μονάδες. Για παράδειγμα όλες εκείνες τις μεταφορές που έχει το βιβλίο της Ιστορίας εμένα η καθηγήτριά μου μού έχει πει μπορώ να τα λέω με κυριολεξία αφού δεν αλλάζω το νόημα. Οπως λέει και η smarw πιο πάνω,δέχονται τα συνώνυμα. hirasawayui Νεοφερμένο μέλος Ο hirasawayui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:00 Ο hirasawayui: #7 21-05-23 09:00 Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:31 Η Joji έγραψε: #8 21-05-23 09:31 Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις
smarw Δραστήριο μέλος Η smarw δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2023 στις 18:09 Η smarw έγραψε: #5 19-05-23 18:09 λογικά αν χρησιμοποιήσεις συνώνυμο χωρίς να παραποιείς τη σημασία και δεν παραλείψεις κάτι δεν θα σου κόψουν, εξαρτάται βέβαια και απο τον βαθμολογητή Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2023 στις 21:11 Ο Guest 302501: #6 19-05-23 21:11 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάζεις το νόημα και πέσεις σε νορμάλ διορθωτή, δεν θα κόψουν μονάδες. Για παράδειγμα όλες εκείνες τις μεταφορές που έχει το βιβλίο της Ιστορίας εμένα η καθηγήτριά μου μού έχει πει μπορώ να τα λέω με κυριολεξία αφού δεν αλλάζω το νόημα. Οπως λέει και η smarw πιο πάνω,δέχονται τα συνώνυμα. hirasawayui Νεοφερμένο μέλος Ο hirasawayui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:00 Ο hirasawayui: #7 21-05-23 09:00 Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:31 Η Joji έγραψε: #8 21-05-23 09:31 Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λογικά αν χρησιμοποιήσεις συνώνυμο χωρίς να παραποιείς τη σημασία και δεν παραλείψεις κάτι δεν θα σου κόψουν, εξαρτάται βέβαια και απο τον βαθμολογητή
Guest 302501 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2023 στις 21:11 Ο Guest 302501: #6 19-05-23 21:11 Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάζεις το νόημα και πέσεις σε νορμάλ διορθωτή, δεν θα κόψουν μονάδες. Για παράδειγμα όλες εκείνες τις μεταφορές που έχει το βιβλίο της Ιστορίας εμένα η καθηγήτριά μου μού έχει πει μπορώ να τα λέω με κυριολεξία αφού δεν αλλάζω το νόημα. Οπως λέει και η smarw πιο πάνω,δέχονται τα συνώνυμα. hirasawayui Νεοφερμένο μέλος Ο hirasawayui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:00 Ο hirasawayui: #7 21-05-23 09:00 Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:31 Η Joji έγραψε: #8 21-05-23 09:31 Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgos78: Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος οι διορθωτές στην ιστορία πώς βαθμολογούν ; εννοώ θέλουν ακριβώς αυτολεξεί η είναι λίγο πιο ελαστικοί για λίγες λέξεις Click για ανάπτυξη... Αν δεν αλλάζεις το νόημα και πέσεις σε νορμάλ διορθωτή, δεν θα κόψουν μονάδες. Για παράδειγμα όλες εκείνες τις μεταφορές που έχει το βιβλίο της Ιστορίας εμένα η καθηγήτριά μου μού έχει πει μπορώ να τα λέω με κυριολεξία αφού δεν αλλάζω το νόημα. Οπως λέει και η smarw πιο πάνω,δέχονται τα συνώνυμα.
hirasawayui Νεοφερμένο μέλος Ο hirasawayui αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 69 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:00 Ο hirasawayui: #7 21-05-23 09:00 Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:31 Η Joji έγραψε: #8 21-05-23 09:31 Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 09:31 Η Joji έγραψε: #8 21-05-23 09:31 Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hirasawayui: Το 19' μια φίλη μου είχε στην ιστορία από τον έναν βαθμολογητή 18.5 και απ' τον δεύτερο 11! Δεν έγραφε αυτολεξεί, δεν παπαγάλιζε. Θυμόταν λίγες γραμμές κατά λέξη, αλλά κυρίως έπιανε το νόημα και έγραφε με δικά της λόγια. 7,5 μονάδες διαφορά. Ήρθε και ο τρίτος, της έβαλε 17.5 κ πήρε 18. Προφανώς, η/ο ηλίθια/ος που έβαλε το 11 είπε "τι λέει το βιβλίο λέξη λεξη - γραμμη γραμμη? Τι γράφει εδώ?" Τραγικο. Click για ανάπτυξη... Αυτό, ναι. Ξέρω άτομο που τα πήγαινε φοβερά στην έκθεση και στα υπόλοιπα μαθήματα. Ήταν άριστη μαθήτρια. Ωστόσο, στις πανελλήνιες, την δεύτερη φορά που έδωσε φαντάσου, τσουπ το 13 από το πουθενά. Πέρασε σε πολύ καλή σχολή γιατί τα είχε πάει τέλεια στα υπόλοιπα αλλά και πάλι.
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:15 Η Helen06 έγραψε: #9 21-05-23 11:15 Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:28 Η Joji έγραψε: #10 21-05-23 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Η κανονική δομή της έκθεσης δεν είναι 4 παράγραφοι; Στις πανελλήνιες θέλει 6; Click για ανάπτυξη... Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε.
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:37 Η Helen06 έγραψε: #11 21-05-23 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Δεν είναι λάθος και οι 4 πιστεύω, αλλά μην σου λέω και χαζομάρες. Ότι σου πουν οι καθηγητές σου. Εμείς με 6 μάθαμε. Click για ανάπτυξη... πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 11:50 Η Joji έγραψε: #12 21-05-23 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: πρώτη φορά το ακούω Εμάς μας λένε όλοι 4 παραγράφους και στο κύριο μέρος η καθεμία παράγραφος να έχει περισσότερα από 3επιχειρηματα πλήρως τεκμηριωμενα Click για ανάπτυξη... Ε εντάξει. Εμάς επίσης 3 ή περισσότερα απλώς τα χωρίζουμε σε δυο παραγράφους. Για κάθε ερώτημα οι δυο παράγραφοι όπως ανέφερα πιο πάνω.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:19 Η Pak έγραψε: #13 21-05-23 14:19 Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:27 Ο Micro έγραψε: #14 21-05-23 14:27 Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα μου έχει να πει να κάνω 2 κανονικές και μια μεταβατική (οπότε θεωρώ ότι ταιριάζει) στο κύριο μέρος
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 14:57 Η Joji έγραψε: #15 21-05-23 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Καλό θα ήταν ο καθένας να ακούσει τον δικό του καθηγητή, για να είναι ακόμα μαζί του πάει να πει ότι τον εμπιστεύεται. Εν τω μεταξύ να ξέρετε πως και ο δικός μου μου έλεγε τελείως διαφορετικά πράγματα από τους δικούς σας Click για ανάπτυξη... Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:04 Ο Micro έγραψε: #16 21-05-23 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 9.005 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:05 Η Joji έγραψε: #17 21-05-23 15:05 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Αα ωραία , εμένα μου έχει πει πως λατρεύουν να βλέπουν μεταβατικές και να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ Click για ανάπτυξη... Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:06 Η Pak έγραψε: #18 21-05-23 15:06 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό. Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Marina_Garida Stelios1231 29292929 hirasawayui BatGuin Ness bill09876 Praxis spring day Jojo K Nikos_81 perlaa._ jimis2001 nucomer petrosln SoyN giorgos78 Mammy Nun augustine Mariamar Scandal Helen06 constansn kiyoshi Chrysa.k_ UserGr2023 Magigi Wonderkid dmav buffon85 Johnman97 eirinipap Pierre Bezukhov Unboxholics mitskification Kitana Steliosgkougkou anna05 george777 Γιώργος Ζ katia.m Marcos.Kis Νικολης2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Αυτό ισχύει. Δηλαδή τώρα που διαβάζω και το μήνυμα του Micro, θυμήθηκα πως είχα κάνει μεταβατική μια φορά επειδή μου ταίριαζε καλύτερα και μου έβαλε Χ. Είπε πως, πλέον, δεν τους αρέσει να βλέπουν μεταβατικές. Τώρα ΠΛΕΟΝ, δεν ξέρω τι έχει αλλάξει σε σχέση με παλιά ( ) αλλά σταμάτησα να τις χρησιμοποιώ από φόβο. Click για ανάπτυξη... Mεταβατική έβαζα και γω παλιά, αλλά με δυσκόλευε. Μου είχε πει και ο καινούργιος μου καθηγητής ότι καλό θα ήταν να βάζω και ως μία 21χρονη γαϊδούρα με αγύριστο κεφάλι που είμαι ώρες ώρες γύρισα και του είπα "δε με βολεύει, δεν πρόκειται να με πιέσω παραπάνω στην αίθουσα του κωλαστηρίου για να βγάλω μία μεταβατική", αφού συνέχισε να μου κάνει μάθημα καλά είμαι Υ.Γ Πάντως σε άλλα πράγματα τον άκουσα, και άλλαξα κάποια πράγματα που είχα κρατήσει από το παλιό σύστημα και κρίνοντας από το αποτέλεσμα μου βγήκε σε καλό.
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 7.101 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:11 Ο Micro έγραψε: #19 21-05-23 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Λες για αυτό να υπάρχει αυτή η τεράστια απόκλιση στους βαθμολογητές; Click για ανάπτυξη... Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+-
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.231 μηνύματα. 21 Μαΐου 2023 στις 15:28 Η Pak έγραψε: #20 21-05-23 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Σίγουρα , αν δεν κάνω λάθος οι οδηγίες που έχουν οι φιλόλογοι δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο τα υπόλοιπα μαθήματα, και ο καθένας βαθμολογεί διαφορετικά. Εγώ είχα 5 μονάδες απόκλιση (1/20) και ήμουν από τους τυχερούς ;p πολλοί είχαν 10+- Click για ανάπτυξη... Εγώ ήμουν τυχερή και είχα μόνο 3, αλλά ναι αυτό που λες είναι ένα από τα κακά του νέου συστήματος, παλιά δύσκολα είχαμε μεγάλες αποκλίσεις.