menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:36 Ο menual έγραψε: #1 07-12-21 21:36 Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Δεκεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 07-12-21 23:19 οκ θα την κανουμε menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:22 Ο menual έγραψε: #3 09-12-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ θα την κανουμε Click για ανάπτυξη... καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 09-12-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις; Click για ανάπτυξη... συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:42 Ο menual έγραψε: #5 09-12-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. Click για ανάπτυξη... μαζι σου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 09-12-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: μαζι σου Click για ανάπτυξη... μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:58 Ο menual έγραψε: #7 09-12-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael Click για ανάπτυξη... ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 09-12-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2021 στις 23:19 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 07-12-21 23:19 οκ θα την κανουμε menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:22 Ο menual έγραψε: #3 09-12-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ θα την κανουμε Click για ανάπτυξη... καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 09-12-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις; Click για ανάπτυξη... συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:42 Ο menual έγραψε: #5 09-12-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. Click για ανάπτυξη... μαζι σου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 09-12-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: μαζι σου Click για ανάπτυξη... μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:58 Ο menual έγραψε: #7 09-12-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael Click για ανάπτυξη... ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 09-12-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:22 Ο menual έγραψε: #3 09-12-21 16:22 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ θα την κανουμε Click για ανάπτυξη... καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 09-12-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις; Click για ανάπτυξη... συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:42 Ο menual έγραψε: #5 09-12-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. Click για ανάπτυξη... μαζι σου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 09-12-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: μαζι σου Click για ανάπτυξη... μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:58 Ο menual έγραψε: #7 09-12-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael Click για ανάπτυξη... ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 09-12-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: οκ θα την κανουμε Click για ανάπτυξη... καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 09-12-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις; Click για ανάπτυξη... συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:42 Ο menual έγραψε: #5 09-12-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. Click για ανάπτυξη... μαζι σου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 09-12-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: μαζι σου Click για ανάπτυξη... μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:58 Ο menual έγραψε: #7 09-12-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael Click για ανάπτυξη... ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 09-12-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: καλησπερα μηπως προλαβες να τη δεις; Click για ανάπτυξη... συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως.
menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:42 Ο menual έγραψε: #5 09-12-21 16:42 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. Click για ανάπτυξη... μαζι σου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 09-12-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: μαζι σου Click για ανάπτυξη... μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:58 Ο menual έγραψε: #7 09-12-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael Click για ανάπτυξη... ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 09-12-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: συγνωμη καλε μου παρασκευη ειπες και η πεμπτη δεν τελειωσε . αποψε θα την εχεις , την εκανα στο μιαλο μου αλλα θελει και χαρτι. ε δεν εκανα τιποτα ακομα ειχα κατι θηλυκές συνομιλιες. τι να κανω προηγουνται νομιμως. Click για ανάπτυξη... μαζι σου
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:48 Ο ιωαννηs έγραψε: #6 09-12-21 16:48 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: μαζι σου Click για ανάπτυξη... μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:58 Ο menual έγραψε: #7 09-12-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael Click για ανάπτυξη... ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 09-12-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: μαζι σου Click για ανάπτυξη... μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael
menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:58 Ο menual έγραψε: #7 09-12-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael Click για ανάπτυξη... ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 09-12-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: μαζι μου... ευχαριστω . νωρις αρχισες , μαθηματα τωρα. μεχρι τα μεσανυχτα την εχεις , τον ηλεκτρισμο τον εκανε ο samael Click για ανάπτυξη... ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 16:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #8 09-12-21 16:59 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: ναι και τον ευχαριστω λιγο αναλυση χρειαζεται γιατι ειναι πιο επιστημονικος ο τροπος απο τον δικο μου Click για ανάπτυξη... ε εγραψε μπολικα ο ανθρωπος , αν δεν τα πιανεις ρωτησε τον θα πει , ειναι καλος ανθρωπος.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 21:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 09-12-21 21:14 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη... Συνημμένα 1639076828212.png 31,9 KB · Εμφανίσεις: 165 menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl Magigi menual Cody xrisamikol spring day T C το κοριτσι του μαη Georgekk 1011 constansn Panos_02 Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: Καλησπέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας μέχρι την Παρασκευή αν γίνεται. Έγραψα 14 Φυσική και ανέλαβα εργασία για να καλυτερεύσω τον βαθμό μου. Click για ανάπτυξη...
menual Νεοφερμένο μέλος Ο menual αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 111 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:08 Ο menual έγραψε: #10 09-12-21 22:08 δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου . Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2021 στις 22:12 Ο ιωαννηs έγραψε: #11 09-12-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου .
Αρχική Δημοσίευση από sxchrist: δεν έχω λόγια πραγματικά με σωζεις Click για ανάπτυξη... Η σωτηρια την ψυχης ειναι μεγαλο πραγμα. χαιρομαι που ηρεμησε η δικη σου .