Guest 831328
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

23-04-22

16:26
Γνωρίζουμε το f(1)?Μπορείτε να με βοηθήσετε στα δ3 α και δ4 ερωτήματα αυτής της άσκησης δίνεται ότι f'(1)=2e και
f"(1)=6e f(1) = e
Guest 831328
Επισκέπτης

23-04-22

16:27
Το είχα βρει εγώ μωρέ επειδή χρειάζονταν
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cade αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 856 μηνύματα.

23-04-22

16:33
Πως όμως ; Ίσως κάτι μου διαφεύγειΤο είχα βρει εγώ μωρέ επειδή χρειάζονταν
Άκυρο εντάξει
Guest 831328
Επισκέπτης

23-04-22

16:34
Πάρε τον τύπο έτοιμο και λύσε τα ερωτήματα που ζητάω μην σε νοιάζει
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

17:00
Βρες παράγωγο και μηδενισετη και για το Δ4 Rolle στην g(x)(x^3+6x^2+2022)
Guest 831328
Επισκέπτης

23-04-22

17:09
Αυτό έκανα έλα όμως που δεν βγαίνει επιθυμητό αποτέλεσμα
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

17:09
Όντως ; Σε ποιοΑυτό έκανα έλα όμως που δεν βγαίνει επιθυμητό αποτέλεσμα
Guest 831328
Επισκέπτης

23-04-22

17:10
Σε κανένα
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

17:11
Κάνε αντικατάσταση στην παράγωγο και θα βγειΣε κανένα
Guest 831328
Επισκέπτης

23-04-22

17:16
Ε ρε εβδομήντα φορές παρουσίαζει ελάχιστο στο 0 το 1 αν ολοκληρώσεις την σχέση f(x) >=1 βγαίνει ολοκληρώμα>=6 24 λέει όμως στην εκφώνηση και στο rolle πως αποδεικνύεις την ισότητα των δύο τιμών. Την μεθοδολογία την ξέρω το λάθος μου ψάχνω ρε άνθρωπε δ3 β εννοούσα σόρρυ τώρα το είδα
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

23-04-22

17:29
Ε ρε εβδομήντα φορές παρουσίαζει ελάχιστο στο 0 το 1 αν ολοκληρώσεις την σχέση f(x) >=1 βγαίνει ολοκληρώμα>=6 24 λέει όμως στην εκφώνηση και στο rolle πως αποδεικνύεις την ισότητα των δύο τιμών. Την μεθοδολογία την ξέρω το λάθος μου ψάχνω ρε άνθρωπε δ3 β εννοούσα σόρρυ τώρα το είδα
Συνημμένα
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

17:29
Για το Δ3 λοιπόν επειδή δεν συννενοουμαστε παρουσιάζει ελάχιστο στο (-3) το 6e^36 αν έχω κάνει σωστά τις πράξεις, θα το βρεις από κριτήριο παρεμβολής αφού δεν έχεις τυπο της F.Ε ρε εβδομήντα φορές παρουσίαζει ελάχιστο στο 0 το 1 αν ολοκληρώσεις την σχέση f(x) >=1 βγαίνει ολοκληρώμα>=6 24 λέει όμως στην εκφώνηση και στο rolle πως αποδεικνύεις την ισότητα των δύο τιμών. Την μεθοδολογία την ξέρω το λάθος μου ψάχνω ρε άνθρωπε δ3 β εννοούσα σόρρυ τώρα το είδα
Τώρα στο Δ4, θα αποδείξω την ισότητα και θα απαντήσω
Guest 831328
Επισκέπτης

23-04-22

17:30
Ναι δ3 β εννοούσα
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

17:33
Από την e^x≥x+1Ναι δ3 β εννοούσα
Guest 831328
Επισκέπτης

23-04-22

17:34
Την ανισότητα μπορούμε να την πάρουμε κατευθείαν ή θα την αποδείξω
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

23-04-22

17:36
απευθειας, ανεβασα παραπανω μια προσεγγιση που δεν λαμβανει υποψιν τιποτα απο την ασκηση ..τωρα δεν ξερω αν ο θεματοδοτης ειχε κατι αλλο στο μυαλο τουΤην ανισότητα μπορούμε να την πάρουμε κατευθείαν ή θα την αποδείξω
Guest 831328
Επισκέπτης

23-04-22

19:22
Την ισότητα στο rolle πως την αποδεικνύω έχω κολλήσει έχω την εντύπωση ότι πρέπει κάτι να παίζει με την πρόταση αν η συνάρτηση είναι άρτια τότε η παραγουσα είναι περιττή αλλά πώς το αποδεικνύω αυτό;
Cade
Πολύ δραστήριο μέλος

23-04-22

20:05
Την ισότητα στο rolle πως την αποδεικνύω έχω κολλήσει έχω την εντύπωση ότι πρέπει κάτι να παίζει με την πρόταση αν η συνάρτηση είναι άρτια τότε η παραγουσα είναι περιττή αλλά πώς το αποδεικνύω αυτό;
Λογικά θα βγαίνει με το ελάχιστο της g σε συνδυασμό με κάποιο θμτ δες το
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

23-04-22

20:07
μια γενικη παρατηρηση.αυτα τα φροντιστηρια σας δεν εχουν βαρεθει να σας βαζουν συνεχεια ασκησεις με σχεσεις που ναι μεσα η πρωτη ή η δευτερη παραγωγος και να ζητανε τυπο??αφου βλεπουν οτι εδω και πολλα πολλα χρονια δεν ξαναβαζουν τετοιες ασκησεις πανελληνιες γτ μαλλον εχει πεσει συρμα αυτοι γτ επιμενουν?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 49 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vade
- shezza94
- eukleidhs1821
- Deadly_sorrowX
- 2005
- Apocalypse
- rempelos42
- Hased Babis
- angeloskar
- ggl
- oups
- Maynard
- Kokro
- Unboxholics
- panosveki
- Philologist
- Ελεγκολόγος
- Steliosgkougkou
- Ameliak
- Nikoletaant
- Panagiotis849
- alexgiann
- Μικρή πεταλούδα
- Ismhnhpapa
- augustine
- Σωτηρία
- Scandal
- ikigai
- jYanniss
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.