EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2021 στις 22:06 Η EvanescenceQ: #1 28-03-21 22:06 Αν μπορειτε να στειλετε την πληρη λυση,και παλι σας ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 02:21 Η Chem2000 έγραψε: #2 29-03-21 02:21 Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαρτίου 2021 aceon Νεοφερμένο μέλος Ο aceon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 10:34 Ο aceon έγραψε: #3 29-03-21 10:34 Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 10:55 Η EvanescenceQ: #4 29-03-21 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 14:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 29-03-21 14:12 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Όταν ξεχνάς πόσο κάνει 2,5*2 αχαχαχα.Ευχαριστω για τη διόρθωση aceon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Papachrist Νεοφερμένο μέλος Ο Papachrist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Απριλίου 2021 στις 11:28 Ο Papachrist: #6 02-04-21 11:28 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει και το γ2 παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: menual marioushi rempelos42 _Aggelos123 Papachrist iminspain StudyFreak04 Monster Hunter eukleidhs1821 igeorgeoikonomo tsiobieman the purge Georgekk SlimShady sweater weather Slytherin T C kiyoshi Scandal το κοριτσι του μαη chochoru pacheiko aceon Σωτηρία Makis7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν μπορειτε να στειλετε την πληρη λυση,και παλι σας ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 02:21 Η Chem2000 έγραψε: #2 29-03-21 02:21 Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 29 Μαρτίου 2021 aceon Νεοφερμένο μέλος Ο aceon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 10:34 Ο aceon έγραψε: #3 29-03-21 10:34 Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 10:55 Η EvanescenceQ: #4 29-03-21 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 14:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 29-03-21 14:12 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Όταν ξεχνάς πόσο κάνει 2,5*2 αχαχαχα.Ευχαριστω για τη διόρθωση aceon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Papachrist Νεοφερμένο μέλος Ο Papachrist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Απριλίου 2021 στις 11:28 Ο Papachrist: #6 02-04-21 11:28 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει και το γ2 παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: menual marioushi rempelos42 _Aggelos123 Papachrist iminspain StudyFreak04 Monster Hunter eukleidhs1821 igeorgeoikonomo tsiobieman the purge Georgekk SlimShady sweater weather Slytherin T C kiyoshi Scandal το κοριτσι του μαη chochoru pacheiko aceon Σωτηρία Makis7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aceon Νεοφερμένο μέλος Ο aceon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 10:34 Ο aceon έγραψε: #3 29-03-21 10:34 Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 10:55 Η EvanescenceQ: #4 29-03-21 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 14:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 29-03-21 14:12 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Όταν ξεχνάς πόσο κάνει 2,5*2 αχαχαχα.Ευχαριστω για τη διόρθωση aceon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Papachrist Νεοφερμένο μέλος Ο Papachrist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Απριλίου 2021 στις 11:28 Ο Papachrist: #6 02-04-21 11:28 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει και το γ2 παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: menual marioushi rempelos42 _Aggelos123 Papachrist iminspain StudyFreak04 Monster Hunter eukleidhs1821 igeorgeoikonomo tsiobieman the purge Georgekk SlimShady sweater weather Slytherin T C kiyoshi Scandal το κοριτσι του μαη chochoru pacheiko aceon Σωτηρία Makis7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 10:55 Η EvanescenceQ: #4 29-03-21 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 14:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 29-03-21 14:12 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Όταν ξεχνάς πόσο κάνει 2,5*2 αχαχαχα.Ευχαριστω για τη διόρθωση aceon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Papachrist Νεοφερμένο μέλος Ο Papachrist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Απριλίου 2021 στις 11:28 Ο Papachrist: #6 02-04-21 11:28 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει και το γ2 παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: menual marioushi rempelos42 _Aggelos123 Papachrist iminspain StudyFreak04 Monster Hunter eukleidhs1821 igeorgeoikonomo tsiobieman the purge Georgekk SlimShady sweater weather Slytherin T C kiyoshi Scandal το κοριτσι του μαη chochoru pacheiko aceon Σωτηρία Makis7 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής σε Αναλυτική Χημεία και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.298 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2021 στις 14:12 Η Chem2000 έγραψε: #5 29-03-21 14:12 Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Όταν ξεχνάς πόσο κάνει 2,5*2 αχαχαχα.Ευχαριστω για τη διόρθωση aceon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Papachrist Νεοφερμένο μέλος Ο Papachrist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Απριλίου 2021 στις 11:28 Ο Papachrist: #6 02-04-21 11:28 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει και το γ2 παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ευχαριστω @Giota2000! Να σαι καλα και οτι ποθεις! Καλε μια χαρα τα γραμματα! Ευχαριστω Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω πολυ @aceon! Να σαι καλα κι οτι ποθεις! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aceon: Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον Click για ανάπτυξη... Όταν ξεχνάς πόσο κάνει 2,5*2 αχαχαχα.Ευχαριστω για τη διόρθωση aceon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Papachrist Νεοφερμένο μέλος Ο Papachrist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα. 2 Απριλίου 2021 στις 11:28 Ο Papachrist: #6 02-04-21 11:28 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει και το γ2 παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει και το γ2 παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.