EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

28-03-21

22:06
Αν μπορειτε να στειλετε την πληρη λυση,και παλι σας ευχαριστω

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

29-03-21

02:21

Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται.
aceon
Νεοφερμένο μέλος
Ο aceon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 13 μηνύματα.

29-03-21

10:34
Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

29-03-21

10:55
Ευχαριστω @Giota2000!View attachment 78297View attachment 78298View attachment 78299
Σου στέλνω την πρώτη άσκηση,είναι και αργά οπότε καταλαβαίνεις.Αυριο θα προσπαθήσω και για το υπόλοιπο.Με συγχωρείς που κάνω μεγάλα γράμματα και μου πήρε 3 σελίδες για το Γ1 αλλά θέλω να έχω τον χώρο μου αχαχαχαχα.Nα τονίσω πως εκεί που υπολογίζω την c ,προφανώς οι λύσεις είναι δύο αν θέλουμε να είμαστε ορθοί μαθηματικώς ,αλλά προφανώς επειδή η συγκέντρωση δεν μπορεί να είναι αρνητική,η μία λύση απορρίπτεται.

Να σαι καλα και οτι ποθεις!
Καλε μια χαρα τα γραμματα!

Ευχαριστω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ευχαριστω πολυ @aceon!Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον

Να σαι καλα κι οτι ποθεις!

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

29-03-21

14:12
Ευχαριστω @Giota2000!
Να σαι καλα και οτι ποθεις!
Καλε μια χαρα τα γραμματα!
Ευχαριστω
Ευχαριστω πολυ @aceon!
Να σαι καλα κι οτι ποθεις!![]()
Όταν ξεχνάς πόσο κάνει 2,5*2 αχαχαχα.Ευχαριστω για τη διόρθωση aceon.Μόνο για να μην προκληθεί σύγχυση, στην πρώτη σχέση πάει 10^-5 μάλλον
Papachrist
Νεοφερμένο μέλος
Ο Papachrist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 58 μηνύματα.

02-04-21

11:28
Καλησπέρα μπορεί κάποιος να στείλει και το γ2 παρακαλώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...