Mariaathens Νεοφερμένο μέλος Η Mariaathens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20:19 Η Mariaathens: #1 26-09-21 20:19 Γεια σας παιδια, θελω αυτην την ασκηση για αυριο. Προσπαθησα να τη λυσω με ΣF=0, αλλα οι πραξεις δεν μου βγηκαν. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει... Συνημμένα 20210926_170209.jpg 1,2 MB · Εμφανίσεις: 250 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.282 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:08 Ο Samael έγραψε: #2 26-09-21 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδια, θελω αυτην την ασκηση για αυριο. Προσπαθησα να τη λυσω με ΣF=0, αλλα οι πραξεις δεν μου βγηκαν. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Για πες μου τι αποστάσεις χρησιμοποίησες στους παρονομαστές και δεν σου βγήκαν οι πράξεις. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:11 Η Αννα Τσιτα: #3 26-09-21 21:11 Εκανα αυτό σχημα και ειπα ότι η απόσταση ΑΣ ειναι x και η απόσταση ΣΒ ειναι d-x... Συνημμένα 20210926_211116.jpg 1,3 MB · Εμφανίσεις: 217 asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο asdfqwerty: #4 26-09-21 21:13 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 26-09-21 21:17 Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:19 Η Αννα Τσιτα: #6 26-09-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Click για ανάπτυξη... Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εντάξει μου απάντησες στην ερωτηση, συγγνώμη είδα μετά το απο πάνω κειμενο... σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 26-09-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Να και ο φιλος asdfqwerty που σεβαστηκε μοναδες το ιδιο βρηκε Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:24 Η Αννα Τσιτα: #8 26-09-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl katapliksi Mariaathens Αννα Τσιτα stamoul1s Unboxholics stav.mdp Dora140303 emzou panosveki Wonderkid Georgekk physicscrazy Jimmis18 το κοριτσι του μαη Nala 2Pac pinkheart SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδια, θελω αυτην την ασκηση για αυριο. Προσπαθησα να τη λυσω με ΣF=0, αλλα οι πραξεις δεν μου βγηκαν. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει...
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.282 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:08 Ο Samael έγραψε: #2 26-09-21 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδια, θελω αυτην την ασκηση για αυριο. Προσπαθησα να τη λυσω με ΣF=0, αλλα οι πραξεις δεν μου βγηκαν. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Για πες μου τι αποστάσεις χρησιμοποίησες στους παρονομαστές και δεν σου βγήκαν οι πράξεις. Τελευταία επεξεργασία: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:11 Η Αννα Τσιτα: #3 26-09-21 21:11 Εκανα αυτό σχημα και ειπα ότι η απόσταση ΑΣ ειναι x και η απόσταση ΣΒ ειναι d-x... Συνημμένα 20210926_211116.jpg 1,3 MB · Εμφανίσεις: 217 asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο asdfqwerty: #4 26-09-21 21:13 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 26-09-21 21:17 Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:19 Η Αννα Τσιτα: #6 26-09-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Click για ανάπτυξη... Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εντάξει μου απάντησες στην ερωτηση, συγγνώμη είδα μετά το απο πάνω κειμενο... σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 26-09-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Να και ο φιλος asdfqwerty που σεβαστηκε μοναδες το ιδιο βρηκε Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:24 Η Αννα Τσιτα: #8 26-09-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl katapliksi Mariaathens Αννα Τσιτα stamoul1s Unboxholics stav.mdp Dora140303 emzou panosveki Wonderkid Georgekk physicscrazy Jimmis18 το κοριτσι του μαη Nala 2Pac pinkheart SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mariaathens: Γεια σας παιδια, θελω αυτην την ασκηση για αυριο. Προσπαθησα να τη λυσω με ΣF=0, αλλα οι πραξεις δεν μου βγηκαν. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει... Click για ανάπτυξη... Για πες μου τι αποστάσεις χρησιμοποίησες στους παρονομαστές και δεν σου βγήκαν οι πράξεις.
Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:11 Η Αννα Τσιτα: #3 26-09-21 21:11 Εκανα αυτό σχημα και ειπα ότι η απόσταση ΑΣ ειναι x και η απόσταση ΣΒ ειναι d-x... Συνημμένα 20210926_211116.jpg 1,3 MB · Εμφανίσεις: 217 asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο asdfqwerty: #4 26-09-21 21:13 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 26-09-21 21:17 Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:19 Η Αννα Τσιτα: #6 26-09-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Click για ανάπτυξη... Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εντάξει μου απάντησες στην ερωτηση, συγγνώμη είδα μετά το απο πάνω κειμενο... σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 26-09-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Να και ο φιλος asdfqwerty που σεβαστηκε μοναδες το ιδιο βρηκε Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:24 Η Αννα Τσιτα: #8 26-09-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl katapliksi Mariaathens Αννα Τσιτα stamoul1s Unboxholics stav.mdp Dora140303 emzou panosveki Wonderkid Georgekk physicscrazy Jimmis18 το κοριτσι του μαη Nala 2Pac pinkheart SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:13 Ο asdfqwerty: #4 26-09-21 21:13 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 26-09-21 21:17 Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:19 Η Αννα Τσιτα: #6 26-09-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Click για ανάπτυξη... Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εντάξει μου απάντησες στην ερωτηση, συγγνώμη είδα μετά το απο πάνω κειμενο... σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 26-09-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Να και ο φιλος asdfqwerty που σεβαστηκε μοναδες το ιδιο βρηκε Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:24 Η Αννα Τσιτα: #8 26-09-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl katapliksi Mariaathens Αννα Τσιτα stamoul1s Unboxholics stav.mdp Dora140303 emzou panosveki Wonderkid Georgekk physicscrazy Jimmis18 το κοριτσι του μαη Nala 2Pac pinkheart SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:17 Ο ιωαννηs έγραψε: #5 26-09-21 21:17 Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:19 Η Αννα Τσιτα: #6 26-09-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Click για ανάπτυξη... Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εντάξει μου απάντησες στην ερωτηση, συγγνώμη είδα μετά το απο πάνω κειμενο... σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 26-09-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Να και ο φιλος asdfqwerty που σεβαστηκε μοναδες το ιδιο βρηκε Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:24 Η Αννα Τσιτα: #8 26-09-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl katapliksi Mariaathens Αννα Τσιτα stamoul1s Unboxholics stav.mdp Dora140303 emzou panosveki Wonderkid Georgekk physicscrazy Jimmis18 το κοριτσι του μαη Nala 2Pac pinkheart SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:19 Η Αννα Τσιτα: #6 26-09-21 21:19 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Click για ανάπτυξη... Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εντάξει μου απάντησες στην ερωτηση, συγγνώμη είδα μετά το απο πάνω κειμενο... σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου! ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 26-09-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Να και ο φιλος asdfqwerty που σεβαστηκε μοναδες το ιδιο βρηκε Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:24 Η Αννα Τσιτα: #8 26-09-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl katapliksi Mariaathens Αννα Τσιτα stamoul1s Unboxholics stav.mdp Dora140303 emzou panosveki Wonderkid Georgekk physicscrazy Jimmis18 το κοριτσι του μαη Nala 2Pac pinkheart SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μαρια στην γραφω συνοπτικα γιατι βαριεμαι αποψε, αλλα εσυ εισαι αστερι και τα καταλαβαινεις, Click για ανάπτυξη... Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εντάξει μου απάντησες στην ερωτηση, συγγνώμη είδα μετά το απο πάνω κειμενο... σε ευχαριστω πολυ για τον χρόνο σου!
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:23 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 26-09-21 21:23 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Να και ο φιλος asdfqwerty που σεβαστηκε μοναδες το ιδιο βρηκε Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:24 Η Αννα Τσιτα: #8 26-09-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinnamongirl katapliksi Mariaathens Αννα Τσιτα stamoul1s Unboxholics stav.mdp Dora140303 emzou panosveki Wonderkid Georgekk physicscrazy Jimmis18 το κοριτσι του μαη Nala 2Pac pinkheart SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Απλώς, δεν πρέπει να μετατρέψουμε τα εκατοστά σε μέτρα, η δεν έχει σημασία?? Click για ανάπτυξη... Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Να και ο φιλος asdfqwerty που σεβαστηκε μοναδες το ιδιο βρηκε
Αννα Τσιτα Νεοφερμένο μέλος Η Αννα Τσιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:24 Η Αννα Τσιτα: #8 26-09-21 21:24 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Πολυ σωστα πρεπει. Αν ομως τα φυσικα μεγεθη που ειναι η σταθερα κουλομπ και το φορτιο φευγουν απο την εξισωση δεν θα εχεις θεμα λαθους. Και εγω επειδη ειμαι τεμπελαρος το αφησα ετσι. Click για ανάπτυξη... Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό )
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.569 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:29 Ο ιωαννηs έγραψε: #9 26-09-21 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις.
Αρχική Δημοσίευση από Αννα Τσιτα: Χαχα μην το λες αυτό, σιγά το πράγμα. Σε ευχαριστω πολυ πάντως... ( απλά επειδή ο καθηγητής μου ειναι λίγο αυστηρος θα τα μετατρέψω για καλό και για κακό ) Click για ανάπτυξη... ενταξει μια φορα απο cm σε μετρα και μια ακομα στο τελος απο μετρα σε cm για να ειμαστε ακριβεις.