Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 12:07 Η Helen06 έγραψε: #21 13-07-24 12:07 Όταν μπαίνω στο σαιτ μου δείχνει αυτό: και έχει μετά όλα τα στοιχεία μου, και την λίστα των σχολών που δήλωσα. Μετά όταν ανοίγω το pdf γράφει αυτό πάνω πάνω και με μεγάλα πορτοκαλί γράμματα στις σελίδες "Προσωρινό μηχανογραφικό" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Τώρα Ξαναμπήκα στην σελίδα (δείχνει κανονικά αυτό που έχω στην πρώτη εικόνα στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα) και πα΄τησα εν τέλη το εκτύπωση μηχανογραφικού και μου έβγαλε το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό. Απλώς το προηγούμενο θυμάμαι το είχα κατεβάσει πριν πατήσω το κουμπί υποβολή. Τώρα έχω αυτό στο pdf Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουλίου 2024 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 13-07-24 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Όταν μπαίνω στο σαιτ μου δείχνει αυτό: και έχει μετά όλα τα στοιχεία μου, και την λίστα των σχολών που δήλωσα. Μετά όταν ανοίγω το pdf γράφει αυτό πάνω πάνω και με μεγάλα πορτοκαλί γράμματα στις σελίδες "Προσωρινό μηχανογραφικό" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Τώρα Ξαναμπήκα στην σελίδα (δείχνει κανονικά αυτό που έχω στην πρώτη εικόνα στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα) και πα΄τησα εν τέλη το εκτύπωση μηχανογραφικού και μου έβγαλε το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό. Απλώς το προηγούμενο θυμάμαι το είχα κατεβάσει πριν πατήσω το κουμπί υποβολή. Τώρα έχω αυτό στο pdf Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι ...οι σελιδες θελουν και κανενα ριφρες... ωχ κομπιουτερου θα γινεις? οκ εχεις τελειωσει... αν μετανοιωσεις πας λυκειο να στο κανει προσωρινο και παλι απο την αρχη. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:45 Η Helen06 έγραψε: #23 13-07-24 13:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λογικο ειναι ...οι σελιδες θελουν και κανενα ριφρες... ωχ κομπιουτερου θα γινεις? οκ εχεις τελειωσει... αν μετανοιωσεις πας λυκειο να στο κανει προσωρινο και παλι απο την αρχη. Click για ανάπτυξη... τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 13-07-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ; Click για ανάπτυξη... Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Helen06 έγραψε: #25 13-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Click για ανάπτυξη... ναι... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 13-07-24 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναι... Click για ανάπτυξη... Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Η Helen06 έγραψε: #27 13-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Click για ανάπτυξη... Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 13-07-24 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν μπαίνω στο σαιτ μου δείχνει αυτό: και έχει μετά όλα τα στοιχεία μου, και την λίστα των σχολών που δήλωσα. Μετά όταν ανοίγω το pdf γράφει αυτό πάνω πάνω και με μεγάλα πορτοκαλί γράμματα στις σελίδες "Προσωρινό μηχανογραφικό" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Τώρα Ξαναμπήκα στην σελίδα (δείχνει κανονικά αυτό που έχω στην πρώτη εικόνα στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα) και πα΄τησα εν τέλη το εκτύπωση μηχανογραφικού και μου έβγαλε το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό. Απλώς το προηγούμενο θυμάμαι το είχα κατεβάσει πριν πατήσω το κουμπί υποβολή. Τώρα έχω αυτό στο pdf
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:40 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 13-07-24 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Όταν μπαίνω στο σαιτ μου δείχνει αυτό: και έχει μετά όλα τα στοιχεία μου, και την λίστα των σχολών που δήλωσα. Μετά όταν ανοίγω το pdf γράφει αυτό πάνω πάνω και με μεγάλα πορτοκαλί γράμματα στις σελίδες "Προσωρινό μηχανογραφικό" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Τώρα Ξαναμπήκα στην σελίδα (δείχνει κανονικά αυτό που έχω στην πρώτη εικόνα στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα) και πα΄τησα εν τέλη το εκτύπωση μηχανογραφικού και μου έβγαλε το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό. Απλώς το προηγούμενο θυμάμαι το είχα κατεβάσει πριν πατήσω το κουμπί υποβολή. Τώρα έχω αυτό στο pdf Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι ...οι σελιδες θελουν και κανενα ριφρες... ωχ κομπιουτερου θα γινεις? οκ εχεις τελειωσει... αν μετανοιωσεις πας λυκειο να στο κανει προσωρινο και παλι απο την αρχη. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:45 Η Helen06 έγραψε: #23 13-07-24 13:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λογικο ειναι ...οι σελιδες θελουν και κανενα ριφρες... ωχ κομπιουτερου θα γινεις? οκ εχεις τελειωσει... αν μετανοιωσεις πας λυκειο να στο κανει προσωρινο και παλι απο την αρχη. Click για ανάπτυξη... τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 13-07-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ; Click για ανάπτυξη... Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Helen06 έγραψε: #25 13-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Click για ανάπτυξη... ναι... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 13-07-24 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναι... Click για ανάπτυξη... Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Η Helen06 έγραψε: #27 13-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Click για ανάπτυξη... Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 13-07-24 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Όταν μπαίνω στο σαιτ μου δείχνει αυτό: και έχει μετά όλα τα στοιχεία μου, και την λίστα των σχολών που δήλωσα. Μετά όταν ανοίγω το pdf γράφει αυτό πάνω πάνω και με μεγάλα πορτοκαλί γράμματα στις σελίδες "Προσωρινό μηχανογραφικό" Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Τώρα Ξαναμπήκα στην σελίδα (δείχνει κανονικά αυτό που έχω στην πρώτη εικόνα στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα) και πα΄τησα εν τέλη το εκτύπωση μηχανογραφικού και μου έβγαλε το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό. Απλώς το προηγούμενο θυμάμαι το είχα κατεβάσει πριν πατήσω το κουμπί υποβολή. Τώρα έχω αυτό στο pdf Click για ανάπτυξη... Λογικο ειναι ...οι σελιδες θελουν και κανενα ριφρες... ωχ κομπιουτερου θα γινεις? οκ εχεις τελειωσει... αν μετανοιωσεις πας λυκειο να στο κανει προσωρινο και παλι απο την αρχη.
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:45 Η Helen06 έγραψε: #23 13-07-24 13:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λογικο ειναι ...οι σελιδες θελουν και κανενα ριφρες... ωχ κομπιουτερου θα γινεις? οκ εχεις τελειωσει... αν μετανοιωσεις πας λυκειο να στο κανει προσωρινο και παλι απο την αρχη. Click για ανάπτυξη... τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 13-07-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ; Click για ανάπτυξη... Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Helen06 έγραψε: #25 13-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Click για ανάπτυξη... ναι... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 13-07-24 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναι... Click για ανάπτυξη... Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Η Helen06 έγραψε: #27 13-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Click για ανάπτυξη... Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 13-07-24 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Λογικο ειναι ...οι σελιδες θελουν και κανενα ριφρες... ωχ κομπιουτερου θα γινεις? οκ εχεις τελειωσει... αν μετανοιωσεις πας λυκειο να στο κανει προσωρινο και παλι απο την αρχη. Click για ανάπτυξη... τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 13:54 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 13-07-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ; Click για ανάπτυξη... Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Helen06 έγραψε: #25 13-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Click για ανάπτυξη... ναι... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 13-07-24 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναι... Click για ανάπτυξη... Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Η Helen06 έγραψε: #27 13-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Click για ανάπτυξη... Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 13-07-24 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: τελικα σωστά το έκανα; πάτησα υποβολή και μου βγάζει κανονικά οριστικοποιημενο μηχανογραφικό! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΙ; Click για ανάπτυξη... Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις?
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Helen06 έγραψε: #25 13-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Τι θελουν ...σιγουρα θες να μαθεις? Click για ανάπτυξη... ναι... ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 13-07-24 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναι... Click για ανάπτυξη... Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Η Helen06 έγραψε: #27 13-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Click για ανάπτυξη... Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 13-07-24 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 13-07-24 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναι... Click για ανάπτυξη... Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Η Helen06 έγραψε: #27 13-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Click για ανάπτυξη... Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 13-07-24 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: ναι... Click για ανάπτυξη... Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες.
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:20 Η Helen06 έγραψε: #27 13-07-24 14:20 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Click για ανάπτυξη... Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 13-07-24 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θελουν να πας σε ιεκ ...τωρα τα ταμπελιασαν ως ανωτερες σπουδες με μαθηματα καταρτισης λυκειου και βγαινουν και τα ιεκ ομηρος και διαφημισουν ανωτερες σπουδες... αυτο θελουν... Και αν εχεις και 6 χιλιαρικα το χρονο να πας στα τρομερα πανεπιστημια των κολλεγιων. Μεγαλυτερη καταστροφη στην μορφωση δεν υπηρξε ποτε πριν απο οποια αλλη κυβερνηση. Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αυτα βεβαια οχι γιατι εσυ ξεχασες να κανεις ριφρες. Click για ανάπτυξη... Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Click για ανάπτυξη... Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:24 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 13-07-24 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Helen06: Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Άρα καλά είμαι; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουλίου 2024 Αγχώθηκα τώρα, όλη τη χρονιά μια χαρά ήμουν Click για ανάπτυξη... ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου.
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 14:45 Η Helen06 έγραψε: #29 13-07-24 14:45 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... αυτό κάνω αχχααχχαχα
Nala Πολύ δραστήριο μέλος Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 920 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:06 Η Nala έγραψε: #30 13-07-24 15:06 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Panatha mono melver Annts J.Cameron Earthquake 123 Nala constansn Entropy24 sakplat AggelikiGr Alessandra Eliza Leo komm EFAKIT Helen06 agg41 BiteTheDust Corfu kitty Arianara S3 katerinavld panosT436 jimis2001 Dr. Gl. Luminous shuuu BatGuin blissele marialena06 Fofi Leopoldos_134 savvas l synthnightingale Scandal vasiliki. Joji YMAT Antonia Alexandra bibliofagos Giorgkalo user2727 ismember Mitsaras23 Indecisive2 Kitana Christos1971 Student_21 Coconut201 Antomar3 SevenSouls_ kate45 phleidhs flowermd Νικολινα Than003 chjan Marianna.diamanti V@Per Kanastasia_5883 Lia 2006 Help :) Bill2024 Abiogenesis Μήτσος10 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ε ..μια χαρα εισαι ...δεν ξερω τι δηλωσες αλλα ειχαμε κανει καλες αναλυσεις απ οτι θυμαμαι... Φαε ενα παγωτο να δροσιστεις και βαλε την αγαπημενη σου μουσικη να ρθεις στα ισα σου. Click για ανάπτυξη... Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ?
Helen06 Δραστήριο μέλος Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Πληροφοριακά Συστήματα Μακεδονίας. Έχει γράψει 531 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 15:10 Η Helen06 έγραψε: #31 13-07-24 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... - ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... -
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 13 Ιουλίου 2024 στις 16:03 Ο ιωαννηs έγραψε: #32 13-07-24 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε
Αρχική Δημοσίευση από Nala: Μήπως πρέπει Γιάννη να κάνεις μια μεγααλη ανακοίνωση ότι πρέπει να πατήσουν ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ? Click για ανάπτυξη... ωχ ωχ ..λες ...μπα οχι εγω.. εγω το θελω προχειρο να μπορει να το αλλαξουν Την τεταρτη βραδυ θα πουμε οριστικοποιηστε