Χαρουμπίτας
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν μου αρέσει η άλγεβρα ή η γεωμετρία

Εσείς τι λέτε ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alex2395
Δραστήριο μέλος

η γεωμετρια λιγο παραπανω γιατι σε καθε ασκηση χρειαζεται φαντασια....ποτε δεν ειναι βαρετη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Η Γεωμετρία είναι ορισμένες φορές περίπλοκη με τα σχήματα..
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι ασκήσεις της γεωμετρίας και κυρίως αυτό το "να αποδείξετε ότι......"ανέκαθεν μου 'σπαγαν τα νεύρα.Το αντιπαθώ απεριόριστα το συγκεκριμένο μάθημα.

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Σοφιστής
Δραστήριο μέλος

Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ είτε με την Άλγεβρα είτε με τις Κωνικές Τομές και μετέπειτα ανεξαρτήτως των σπουδών μου.
alex2395
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσει πολύ η άλγεβρα. Τη θεωρώ ότι είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για τη φυσική και άλλες επιστήμες. Η γεωμετρία μου αρέσει επίσης πολύ, αλλά για τελείως διαφορετικό λόγο: Τη θεωρώ σαν ένα υπέροχο παιχνίδι στρατηγικής και λογικής. Ελπίζω γρήγορα να βρω χρόνο να ασχοληθώ με τη γεωμετρία σαν χόμπι.
![]()
+1
η αλγεβρα απλως γουσταρω οταν φτανω στο αποτελεσμα...σου δινει μια αισθηση ανωτεροτητας
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ελπίζω γρήγορα να βρω χρόνο να ασχοληθώ με τη γεωμετρία σαν χόμπι.
λολ, έτσι έλεγα και εγώ στα νειάτα μ, αλλά τελικά αγόρασα καλάμι ψαρέματος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.