Georgiaaa_
Νεοφερμένο μέλος
Η Georgiaaa_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 16 ετών και Μαθήτρια Α' λυκείου. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά!!Σε λίγες μέρες γράφω άγνωστο και είναι η πρώτη φορά που θα το συναντήσω σε διαγώνισμα....Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να βγάλω μια καλή μετάφραση;Έχω μεγάλο άγχος γιατί ακόμη δεν έχω μάθει αρκετές λέξεις ούτε έχω κάνει όλα τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα.Στο σχολείο έχουμε κάνει μόνο βασικούς όρους πχ υποκείμενο,ρήμα,αντικείμενο,κατηγορούμενο,ομοιοπτωτους,ουσιαστικά και μερικους αρχικούς χρόνους ρημάτων.Και επειδή είναι το πιο σημαντικό μάθημα της θεωρητικής θέλω να γράψω έναν αξιοπρεπές βαθμό για πρώτη φορά
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 633 μηνύματα.
Γεια σου κορίτσι μου, κι εγώ θεωρητική ήμουν και έδωσα το 2024. Μην αγχώνεσαι από τώρα, οι βαθμοί εφόσον προσπαθείς θα βελτιώνονται με τον καιρό. Δεν έχει και τόση σημασία ο πρώτος βαθμός . Και εγώ έγραφα 13-14 ας πούμε στην αρχή και στις πανελλήνιες έγραψα 17 στα αρχαία. Το πρώτο διαγώνισμα κανονικά πρέπει να περιλαμβάνει πράγματα που γνωρίζετε, τουλάχιστον όσον αφορά τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα π.χ αν δεν γνωρίζεις υποθετικούς λόγους θεωρώ ότι δεν θα το βάλουν. Το άγνωστο δες το σαν ένα κείμενο που πρέπει να το αποκρυπτογραφήσεις και το λεξιλόγιο, η γραμματική και το συντακτικό που μαθαίνεις είναι στοιχεία που σε βοηθούν. Αν σου αρέσει το άγνωστο και ασχοληθείς θα τα πας τέλεια! Μην απογοητεύεσαι αν έχεις δυο, τρεις κακούς βαθμούς στην αρχή, πας στο σχολείο και στο φροντιστήριο για να μάθεις, αν ήταν όλα τέλεια θα έδινες κατευθείαν.Γεια σας παιδιά!!Σε λίγες μέρες γράφω άγνωστο και είναι η πρώτη φορά που θα το συναντήσω σε διαγώνισμα....Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να βγάλω μια καλή μετάφραση;Έχω μεγάλο άγχος γιατί ακόμη δεν έχω μάθει αρκετές λέξεις ούτε έχω κάνει όλα τα γραμματικά και συντακτικά φαινόμενα.Στο σχολείο έχουμε κάνει μόνο βασικούς όρους πχ υποκείμενο,ρήμα,αντικείμενο,κατηγορούμενο,ομοιοπτωτους,ουσιαστικά και μερικους αρχικούς χρόνους ρημάτων.Και επειδή είναι το πιο σημαντικό μάθημα της θεωρητικής θέλω να γράψω έναν αξιοπρεπές βαθμό για πρώτη φορά
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki