barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:29 Ο barkos έγραψε: #1 13-06-21 16:29 Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας mathboi Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών Ιωαννίνων και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:32 Ο mathboi έγραψε: #2 13-06-21 16:32 Εγώ πήγα χτες σε εκκλησία και μου διάβασε ο Παπάς μια προσευχή για τις πανελλήνιες. Αυτό που λες πρώτη φορά τ ακούω barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:33 Ο barkos έγραψε: #3 13-06-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Εγώ πήγα χτες σε εκκλησία και μου διάβασε ο Παπάς μια προσευχή για τις πανελλήνιες. Αυτό που λες πρώτη φορά τ ακούω Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ισως γινεται μονο στην επαρχία nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:50 Ο nPb έγραψε: #4 13-06-21 16:50 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:07 Ο barkos έγραψε: #5 13-06-21 17:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. Click για ανάπτυξη... Ακουσα οτι πηγαινουν παιδια δικα τους στυλο ή γενικα πηγαινουν σε λειτουργιες ειδικα για την βοηθεια με τις πανελληνιες και οτι εμμεσα ζητουσαν καποιο αντιτιμο δλδ δεν πηγαν και τους ειπαν οτι pilot g7 5ευρω αλλα ειναι οπως οταν ερχεται ενας ιερεας για δεηση δτο σπιτι οπου αν δεν δωσεις κατι μπορει και να μην ξαναρθει επισης βρηκα και αυτα που το αναφερουν 1 2 3 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:10 Ο nPb έγραψε: #6 13-06-21 17:10 Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; ε; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-06-21 17:13 Χωρις καμια διαθεση ασεβειας στο θρησκευτικο συναισθημα. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:17 Ο barkos έγραψε: #8 13-06-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας
mathboi Νεοφερμένο μέλος Ο Σταύρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Μαθηματικών Ιωαννίνων και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:32 Ο mathboi έγραψε: #2 13-06-21 16:32 Εγώ πήγα χτες σε εκκλησία και μου διάβασε ο Παπάς μια προσευχή για τις πανελλήνιες. Αυτό που λες πρώτη φορά τ ακούω barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:33 Ο barkos έγραψε: #3 13-06-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Εγώ πήγα χτες σε εκκλησία και μου διάβασε ο Παπάς μια προσευχή για τις πανελλήνιες. Αυτό που λες πρώτη φορά τ ακούω Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ισως γινεται μονο στην επαρχία nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:50 Ο nPb έγραψε: #4 13-06-21 16:50 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:07 Ο barkos έγραψε: #5 13-06-21 17:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. Click για ανάπτυξη... Ακουσα οτι πηγαινουν παιδια δικα τους στυλο ή γενικα πηγαινουν σε λειτουργιες ειδικα για την βοηθεια με τις πανελληνιες και οτι εμμεσα ζητουσαν καποιο αντιτιμο δλδ δεν πηγαν και τους ειπαν οτι pilot g7 5ευρω αλλα ειναι οπως οταν ερχεται ενας ιερεας για δεηση δτο σπιτι οπου αν δεν δωσεις κατι μπορει και να μην ξαναρθει επισης βρηκα και αυτα που το αναφερουν 1 2 3 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:10 Ο nPb έγραψε: #6 13-06-21 17:10 Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; ε; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-06-21 17:13 Χωρις καμια διαθεση ασεβειας στο θρησκευτικο συναισθημα. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:17 Ο barkos έγραψε: #8 13-06-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πήγα χτες σε εκκλησία και μου διάβασε ο Παπάς μια προσευχή για τις πανελλήνιες. Αυτό που λες πρώτη φορά τ ακούω
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:33 Ο barkos έγραψε: #3 13-06-21 16:33 Αρχική Δημοσίευση από ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Εγώ πήγα χτες σε εκκλησία και μου διάβασε ο Παπάς μια προσευχή για τις πανελλήνιες. Αυτό που λες πρώτη φορά τ ακούω Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ισως γινεται μονο στην επαρχία nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:50 Ο nPb έγραψε: #4 13-06-21 16:50 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:07 Ο barkos έγραψε: #5 13-06-21 17:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. Click για ανάπτυξη... Ακουσα οτι πηγαινουν παιδια δικα τους στυλο ή γενικα πηγαινουν σε λειτουργιες ειδικα για την βοηθεια με τις πανελληνιες και οτι εμμεσα ζητουσαν καποιο αντιτιμο δλδ δεν πηγαν και τους ειπαν οτι pilot g7 5ευρω αλλα ειναι οπως οταν ερχεται ενας ιερεας για δεηση δτο σπιτι οπου αν δεν δωσεις κατι μπορει και να μην ξαναρθει επισης βρηκα και αυτα που το αναφερουν 1 2 3 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:10 Ο nPb έγραψε: #6 13-06-21 17:10 Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; ε; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-06-21 17:13 Χωρις καμια διαθεση ασεβειας στο θρησκευτικο συναισθημα. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:17 Ο barkos έγραψε: #8 13-06-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΛΟΥΚΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ: Εγώ πήγα χτες σε εκκλησία και μου διάβασε ο Παπάς μια προσευχή για τις πανελλήνιες. Αυτό που λες πρώτη φορά τ ακούω Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω ισως γινεται μονο στην επαρχία
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 16:50 Ο nPb έγραψε: #4 13-06-21 16:50 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:07 Ο barkos έγραψε: #5 13-06-21 17:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. Click για ανάπτυξη... Ακουσα οτι πηγαινουν παιδια δικα τους στυλο ή γενικα πηγαινουν σε λειτουργιες ειδικα για την βοηθεια με τις πανελληνιες και οτι εμμεσα ζητουσαν καποιο αντιτιμο δλδ δεν πηγαν και τους ειπαν οτι pilot g7 5ευρω αλλα ειναι οπως οταν ερχεται ενας ιερεας για δεηση δτο σπιτι οπου αν δεν δωσεις κατι μπορει και να μην ξαναρθει επισης βρηκα και αυτα που το αναφερουν 1 2 3 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:10 Ο nPb έγραψε: #6 13-06-21 17:10 Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; ε; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-06-21 17:13 Χωρις καμια διαθεση ασεβειας στο θρησκευτικο συναισθημα. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:17 Ο barkos έγραψε: #8 13-06-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος.
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:07 Ο barkos έγραψε: #5 13-06-21 17:07 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. Click για ανάπτυξη... Ακουσα οτι πηγαινουν παιδια δικα τους στυλο ή γενικα πηγαινουν σε λειτουργιες ειδικα για την βοηθεια με τις πανελληνιες και οτι εμμεσα ζητουσαν καποιο αντιτιμο δλδ δεν πηγαν και τους ειπαν οτι pilot g7 5ευρω αλλα ειναι οπως οταν ερχεται ενας ιερεας για δεηση δτο σπιτι οπου αν δεν δωσεις κατι μπορει και να μην ξαναρθει επισης βρηκα και αυτα που το αναφερουν 1 2 3 nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:10 Ο nPb έγραψε: #6 13-06-21 17:10 Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; ε; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-06-21 17:13 Χωρις καμια διαθεση ασεβειας στο θρησκευτικο συναισθημα. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:17 Ο barkos έγραψε: #8 13-06-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Mπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη φάση; Για την χρέωση που λές παίζει ρόλο η μάρκα του στυλού; Δηλαδή, στυλός Bic χρεώνεται πιο φθηνά από στυλό Pilot με λαστιχάκι ή στυλό διαφημιστικό της ΝΔ με κουμπάκι (τσικιτσίκι) στο πίσω μέρος; Λέω και εγώ ότι η Γη είναι ρόμβος. Click για ανάπτυξη... Ακουσα οτι πηγαινουν παιδια δικα τους στυλο ή γενικα πηγαινουν σε λειτουργιες ειδικα για την βοηθεια με τις πανελληνιες και οτι εμμεσα ζητουσαν καποιο αντιτιμο δλδ δεν πηγαν και τους ειπαν οτι pilot g7 5ευρω αλλα ειναι οπως οταν ερχεται ενας ιερεας για δεηση δτο σπιτι οπου αν δεν δωσεις κατι μπορει και να μην ξαναρθει επισης βρηκα και αυτα που το αναφερουν 1 2 3
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:10 Ο nPb έγραψε: #6 13-06-21 17:10 Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; ε; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-06-21 17:13 Χωρις καμια διαθεση ασεβειας στο θρησκευτικο συναισθημα. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:17 Ο barkos έγραψε: #8 13-06-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; ε;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:13 Ο ιωαννηs έγραψε: #7 13-06-21 17:13 Χωρις καμια διαθεση ασεβειας στο θρησκευτικο συναισθημα. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:17 Ο barkos έγραψε: #8 13-06-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:17 Ο barkos έγραψε: #8 13-06-21 17:17 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Eπικαλούνται και κάποιον άγιο με εξειδίκευση στις πανελλήνιες; Ο εκπρόσωπος του θεού λέει και κάποια προσευχή το τάδε φροντιστήριο του μαθητή για να πιάσει η θεία βοήθεια; Αν αποτύχουν όμως οι βοήθειες γιατί μετά οι μαθητές μπαίνουν στο φόρουμ και λένε "είμαι 25 χρονών και έδωσα 150 φορές πανελλήνιες"; Click για ανάπτυξη... Αν δεν κανω λαθος στο δευτερο λινκ που εβαλα στο προηγουμενο μηνυμα κατι ελεγε για συγκεκριμενους αγιους
Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:45 Ο Guest 561241: #9 13-06-21 17:45 Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από barkos: Παρατήρησα οτι πολλα παιδια που δινουν πανελληνιες πηγαινουν σημερα στην εκκλησια και τους δινουν ενα στυλο και μια εικονα . Τ ι πιστευετε για το συγκεκριμενο γεγονος ? εγω ακουσα οτι σε αλλες εκκλησιες το χρεώνουν κιολλας Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα
T C Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 17:57 Ο T C έγραψε: #10 13-06-21 17:57 Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Τελευταία επεξεργασία: 13 Ιουνίου 2021 barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:20 Ο barkos έγραψε: #11 13-06-21 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli.: Εγώ πήγα πέρυσι που έδινα πρώτη φορά πανελλήνιες... Μου έδωσαν στυλό και εικονιτσα και γράψανε το όνομα μου για να τα διαβάσει ο παπάς... Τελικά πάτωσα πέρυσι βέβαια έφταιγε ότι δεν διάβαζα Click για ανάπτυξη... Εισαι σιγουρη οτι έφταιγε το οτι δεν διαβαζες , ισως δεν εγινε σωστο ''διαβασμα'' απο τον παπα
azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η azula έγραψε: #12 13-06-21 18:22 Εμενα πέρυσι στις εξετασεις ενας οικογενειακος φιλος ιερεας μου ευλογησε τα σκονακια annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
annfire Εκκολαπτόμενο μέλος Η annfire δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Φιλολογίας ΑΠΘ. Έχει γράψει 262 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:22 Η annfire έγραψε: #13 13-06-21 18:22 Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση.
barkos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο barkos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 130 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:25 Ο barkos έγραψε: #14 13-06-21 18:25 Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από annfire: Αγιασμένο, βαπτισμένο,βουτηγμένο σε λαδι, σώμα και αιμα χριστού πως τα λέτε εσείς εκει πέρα, άμα δεν έχετε ζεστάνει τον ποπό σας σε καρέκλα και δεν έχετε ζοριστεί στο διάβασμα, όχι στυλό Δευτέρα παρουσία δεν σας σώζει. Τσακιστειτε διαβάστε ρε μου ανοίγετε και θρεντς παραμονή πανελλαδικών. Άντε καλή σας ανάσταση. Click για ανάπτυξη... Το βουτηγμενο σε λαδι ειναι μια καλη ιδεα . Αλλα θα γλιστραει
azula Εκκολαπτόμενο μέλος Η azula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:29 Η azula έγραψε: #15 13-06-21 18:29 Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 561241 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 13 Ιουνίου 2021 στις 18:45 Ο Guest 561241: #16 13-06-21 18:45 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Μακάρι να μπορούσαμε nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 71 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maria_Xagorari Apocalypse Lia 2006 barkos giannhs2001 giadespoiamilaei globglogabgalab anastasis06 lnesb Unboxholics Georgekk KingOfPop Paragontas7000 ggl TonyMontanaEse Scandal Thanos_D jim2015 T C dovellos_p constansn Spyro Pharmacist01 eukleidhs1821 spring day SlimShady Αλκης Κ. charmander aekarare igeorgeoikonomo tsiobieman Jimmy20 azula calliope Mary Jane Alexecon1991 Κλημεντίνη hirasawayui Panagiotis849 Petran001 Ada ada marian kiyoshi korlef chochoru penelopet Xristosdimitra Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.191 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2021 στις 19:03 Ο nPb έγραψε: #17 13-06-21 19:03 Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός. asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από azula: Click για ανάπτυξη... Nτρέπομαι να το δείξω σε μουσουλμάνους φίλους μου γιατί θα με θεωρήσουν ότι είμαι παλαιολιθικός.
asdfqwerty Πολύ δραστήριο μέλος Ο asdfqwerty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2021 στις 01:20 Ο asdfqwerty: #18 14-06-21 01:20 Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι
Αρχική Δημοσίευση από T C: Μολις μου ήρθε τρομερη ιδεα για μπίζνα με στυλό απο τους Αγίους Τόπους!! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 13 Ιουνίου 2021 Τα "ευλογημένα" στυλό που έγιναν viral – ΦΩΤΟ Πρεμιέρα για τις πανελλαδικές σήμερα και το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία στην οποία ένας ιερέας μοιράζει στυλό που έχει ευλογήσει στους μαθητές προκειμένου να έχουν καλά αποτελέσματα... ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ www.enikos.gr Click για ανάπτυξη... νομιζω αντι για στυλο χρειαζεται λουσιμο το παιδι