unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Εξαρτάται για τι μαγαζί λες. Αν το μαγαζί λέγεται τράπεζα, ισχύουν άλλοι νόμοι. Συν ότι σταθμοί όπως το mega και το ant1 έχουν 100.000.000 χρέος περίπου το κάθε ένα. Λες να κλείσουν; Δε νομίζω.
Όχι δεν μιλάω για τέτοιου είδους μαγαζιά, αλλά με τη λογική σου, μαγαζί είναι και ο οίκος ανοχής. Αναφέρομαι στο καθημερινό μαγαζί που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε γονέας ή συγγενής ή και γνωστός, φίλος κτλ. Στο καθημερινό μαγαζί με μείωση της δουλειάς κατά 95% και αύξηση των εισφορών στο κράτος κατά 200%. Όμως, εκεί υπάρχει μια αξιοπρέπεια και μια μάχη επί άνισοις όροις για να μην έρθει η φυλάκα, το άρθρο 99 και τα σχετικά. Εκεί το κράτος παραμένει "κέρβερος" με το δικαστικό πλαίσιο (δικηγόροι, μηνύσεις, και λοιπά) και δεν είδα κανέναν από ακτιβιστικές οργανώσεις, παρακομματικές οργανώσεις, κομματικές οργανώσεις, οργανώσεις με κονδύλια από την Ε.Ε. να στηρίζουν τον καθημερινό πολίτη που είναι με το ένα πόδι στην φυλάκα και της κατάσχεσης της ιδιοκτησίας του. Αντ' αυτού, η κομματική ΕΡΤ με τον ξύλινο λόγο των "αστέρων" πονάει εκείνους των οποίων θίγονται τα μικροκομματικά συμφέροντα. Μια πανστρατιά "κομματοσκυλέων" πάσης φύσης, τρέχει να αρπάξει ότι απέμεινε από την αίγλη, αντί να σταθεί στο πλάι 2.5 εκατομμυρίων ανέργων (που αποσιωπούνται εκ του πονηρού από όλα τα ΜΜΕ). Ντρέπομαι που είμαι Πακιστανός Έλληνας με ειδήσεις τύπου Β.Κορέας.
Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα με τους Πακιστανούς ή τους Β.Κορεάτες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Peace_
Τιμώμενο Μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε δείχνει σε μένα σε σας δείχνει;
ναι, δειχνει μια μαυρη οθονη...

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Η ΕΡΤ δεν έκλεισε θα την εξαγοράσει το ΑΛΤΕΡ.
TROLLS 4 EVER!!!!
Guest 515609
Επισκέπτης

Κατα αλλα στα παπακια μου, λες και εβλεπα καθολου ΕΡΤ.
akikos
Επιφανές μέλος

Το streaming δουλεύει προς το παρόν
nPb
Επιφανές μέλος

ναι, δειχνει μια μαυρη οθονη...![]()
σαν του κουρή το κανάλι, το alter (κάπως έτσι δεν λεγόταν);

hidd
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βαλτος απο το MEGA εισαι ε?Αλλιως δεν μπορω να δωσω καποια εξηγηση.Πιο ξεφτυλισμενη,ατοπη,ανεδαφικη,εμετικη,εξαμβλωματικη,λιτη και ηλιθια προπαγανδα δεν μπορουσες να κανεις.
Και ο φοβος με την δραχμη,αλλο φετιχ![]()
Απαντησε μου με επιχειρηματα αν εχεις αλλη αποψη! Εκανα μια απλη οικονομικη αναλυση με τι πιθανως σημαινει σταση πληρωμων για την οικονομια. Δυστυχως η λυση στο προβλημα δεν ειναι τοσο απλη. Σταματαμε να πληρωνουμε και ολα καλα! Το κρατος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. Με δανεικα ζουμε. Απαντησε μου με επιχειρηματα αν εχεις αλλη αποψη. Φασισμος!! Οποιος διαφωνει= προπαγανδα!
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Η ΕΡΤ online παιζει.Τα ΜΑΤ κινουνται προς του πομπους της ΕΡΤ ωστε να κλεισουν.Εχουν κατεβασει ορισμενους πομπους γιαυτο δεν παιζει στην συμβατικη τηλεοραση.
Απαντησε μου με επιχειρηματα αν εχεις αλλη αποψη! Εκανα μια απλη οικονομικη αναλυση με τι πιθανως σημαινει σταση πληρωμων για την οικονομια. Δυστυχως η λυση στο προβλημα δεν ειναι τοσο απλη. Σταματαμε να πληρωνουμε και ολα καλα! Το κρατος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ. Με δανεικα ζουμε. Απαντησε μου με επιχειρηματα αν εχεις αλλη αποψη. Φασισμος!! Οποιος διαφωνει= προπαγανδα!
Τωρα δεν θα κατσω να απαντησω στην στρατευμενη πολιτικη της Κυβερνησης.Σκατα εκανες.Εχουν βγει Πανεπιστημιακοι Οικονομολογοι πολλες φορες,και εχουν καταρριψει την τρομολαγνεια που αναπαραγεις.Η κυβερνηση ειναι οι τραπεζιτες,και οι τραπεζιτες εχουν λεφτα.Λεφτα ο κοσμος δεν εχει.Αντε γεια.Εκλεισε η ΝΕΤ,γυρνα στο MEGA σου.
ΥΓ: Συγκλονιστικές αλήθειες από τον οικονομολόγο Γ. Βαρουφάκη: "Στάση πληρωμών λοιπόν! Τώρα!"
unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Και τωρα που θα βλεπουμε Champions League? Πφφφφφφφ
Κατα αλλα στα παπακια μου, λες και εβλεπα καθολου ΕΡΤ.
Σωστος ο τυπος...
Και εγω δν ψωνιζω απο τον Σκλαβενιτη! Μπουρλοτο ρε... Τι να τον κανουμε... Κλεισιμο, και πολυ εμεινε!
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

Re man κάπως πρέπει να πάρει και ο δημόσιος οργανισμός λεφτά
Υποτίθεται οτι τα παίρνει απο τον Ελληνα φορολογούμενο πολίτη....

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν σε δανειζαν τα κρατη οι τραπεζες σε δανειζαν εκτος του αλλου φαινεται οτι εχεις υιοθετησει την τακτικη της ν.δ.,εδω το θεμα ειναι η ελευθερια του τυπου και τα ντου των μανΤοσα χρονια οι κυβερνησεις μας εκμεταλευονται τα λεφτα των ξενων φορολογουμενως για ρουσφετια, προσωπικο πλουτισμο και δημιουργια πελατειακου κρατους.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

και δεν είδα κανέναν από ακτιβιστικές οργανώσεις, παρακομματικές οργανώσεις, κομματικές οργανώσεις, οργανώσεις με κονδύλια από την Ε.Ε. να στηρίζουν τον καθημερινό πολίτη που είναι με το ένα πόδι στην φυλάκα και της κατάσχεσης της ιδιοκτησίας του. Αντ' αυτού, η κομματική ΕΡΤ με τον ξύλινο λόγο των "αστέρων" πονάει εκείνους των οποίων θίγονται τα μικροκομματικά συμφέροντα. Μια πανστρατιά "κομματοσκυλέων" πάσης φύσης, τρέχει να αρπάξει ότι απέμεινε από την αίγλη, αντί να σταθεί στο πλάι 2.5 εκατομμυρίων ανέργων (που αποσιωπούνται εκ του πονηρού από όλα τα ΜΜΕ). Ντρέπομαι που είμαι Πακιστανός Έλληνας με ειδήσεις τύπου Β.Κορέας.
Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα με τους Πακιστανούς ή τους Β.Κορεάτες.
Ίσως έχεις μυωπία.Ή βλέπεις μόνο αυτά που θες.
fockos
Επιφανές μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.