οχι...ευτυχως δεν εχω καμμια αναμειξη!
1)ας προβαλλουν οποιαδηποτε αντισταση θελουν ! γιατι πρεπει οι συνεπειες της δικιας τους αντιστασης να επηρεασουν εμενα? να εχουν αντικτυπο σε μενα και στον καθε <<εμενα >>? που εχω το αγχος μου , εχω δαπανησει και επενδυσει κοπο+χρονο+ΧΡΗΜΑ? ως εκπαιδευτικοι θα πρεπε να τα συμμεριζονται ολα αυτα και να μην παιζουν με τετοιου τυπου δηλωσεις που θα πρεπε να ντρεπονται μονο που τις ξεστομιζουν αυτες τις <<απειλες>> , αν και ολοι ξερουμε οτι ποτε δεν προκειται να υλοποιηθουν! ας κανουν λοιπον οοο,τι θελουν!
εμενα να μην με επηρεασουν γινεται? επισης , ως μορφωμενοι που ειναι ανθρωποι υποτιθεται , δεν καταλαβαινω
γιατι αναστατωνονται καθε φορα που θιγονται αμιγως δικα τους ζητηματα! για την υπολοιπη κοινωνια δεν ενδιαφερονται , σωστα? εε, και η υπολοιπη κοινωνια δε θα ενδιαφερθει για αυτους... αν θελουν να κανουν κατι σωστα ας συνασπιστουν και συσπειρωθουν με τα υπολοιπα επαγγελματα-κοιωνικα στρωματα κι ας αντιταχθουν ομαδικως απενατι στον κοιν εχθρο!
ειλικρινα τα τελευταια χρονια οι εκπαιδευτικοι εχουν πεσει πολυ στα ματια μου με τις συμπεριφορες τους..ποτε δε θα ξεχασω πιστευω την αντιμετωπιση τους και την προοπτικη τους καθε φορα που η συζητηση πηγαινε στα οικονομικα ζητηματα του κλαδου τους εντος αιθουσης, και πηγαινε πολυ συχνα γτ το επεδιωκαν.!
ας κανουν σε πρωτη φαση σωστα τη δουλεια τους κι ας μην ωθουν τα υπολοιπα λαϊκα στρωματα στην παραπαιδεια και μετα ας εχουν αξιωσεις...ξερουμε πολυ καλα ολοι τι κανουν οι καθηγητες του δημοσιου ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ τους..μαθημα παντως δεν κανουν , ειδαλλως δε θα πλουτιζαν τα φροντ.
δηλωσα εγω καπου το αντιθετο ?

μαλιστα ειπα οτι πρεπει σε πρωτη φαση να υποστουν τις συνεπειες τις κρισεις αυτοι που τις προκαλεσαν <<οι πρωταρχικοι υπαιτιοι >>.
το οτι η κοινωνια ειναι ανομοιογενεις δε σημαινει οτι δινεται η δυνατοτητα σε μερικους να καταλυουν καθε φορα που το θυμουνται θεσμους και την ΣΧΕΤΙΚΑ ΟΜΑΛΗ -ενος τοσο ταραγμενου κρατους - λειτουργια και ροη της κοινωνιας...
εγω δεν ανεχομαι απο αυτους τους ανθρωπους να με απειλουν οποτε τους καπνισει επειδη θιγονται τα δικαιωματα τους!τελος.
ας καψουν τη βουλη , ας κανουν ,τι θελουν! να δω τι θα κανουν οι χρονια ανεργοι μετα , που θελουν δουλιτσα και οι συνθηκες τους εχουν εξοστρακισει απο τον εργασιακο στιβο...
ΑΝΤΕ! μιλανε ολοι μιλανε και αυτοι που οπως οπως πληρωνονται! λες και ηταν ωραριο το 8-2 που κανεις δεν πηγαινε για τοσες ωρες!
και εχω πολλα συγκεκριμενα παραδειγματα , κατα τη διαρκεια των διδακτικων ωρων μασαμπουκιζουν στα γραφεια καθηγητων...
ασε μερε θα τους λυπηθω κιολας!