×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης

Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 68,381 εγγεγραμμένα μέλη και 2,454,412 μηνύματα σε 77,800 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 469 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool!

Εγγραφή Βοήθεια

Σχολή σε άλλη πόλη

naninamanolo

Νεοφερμένος

Ο naninamanolo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 18 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O naninamanolo έγραψε: στις 17:55, 24-06-19:

#1
Άμα περάσω σε μια σχολή εκτός της πόλης μου,είναι δυνατό να πηγαίνω μόνο για εξεταστική;Κι αν ναι,θα πρέπει να παρακολουθώ μαθήματα στην αντίστοιχη σχολή της πόλης μου;Γίνεται αυτό;
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Panosgp

Φοιτητής

Ο Panosgp αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων ΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα) και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 323 μηνύματα.

O Panosgp έγραψε: στις 18:05, 24-06-19:

#2
Ετσι οπως το περιγραφεις γινεται. Εξαιρεση αποτελουν μαθηματα με εργαστηρια ή υποχρεωτικη παρακολουθηση διαλεξεων.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

Katerinaa (Κατερίνα^.^)

Μαθητής Γ' λυκείου

H Κατερίνα^.^ αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών , Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 100 μηνύματα.

H Katerinaa έγραψε: στις 18:43, 24-06-19:

#3
Αρχική Δημοσίευση από naninamanolo
Άμα περάσω σε μια σχολή εκτός της πόλης μου,είναι δυνατό να πηγαίνω μόνο για εξεταστική;Κι αν ναι,θα πρέπει να παρακολουθώ μαθήματα στην αντίστοιχη σχολή της πόλης μου;Γίνεται αυτό;

Αν περάσεις σε σχολή εκτός της πόλης σου και αυτή η σχολή περιλαμβάνει εργαστηριακά μαθήματα, σε αυτά τα μαθήματα είναι υποχρεωτική η παρουσία σου, καθώς αν δεν παραστείς 1-2 φορές κόβεσαι, στην πλειοψηφία τέτοιων σχολών.

Ωστόσο, η παρουσία στις λεγόμενες "θεωρίες" δεν είναι υποχρεωτική. Παρ'όλα αυτά, η παρουσία σου θα σε διευκολύνει ιδιαίτερα στις εξεταστικές, όπου ο όγκος της ύλης που θα έχεις να μελετήσεις από το σύγγραμα θα είναι μεγάλος, ενώ από τις σημειώσεις σου θα διευκολυνθείς σε μεγάλο βαθμό. Εξαρτάται, βέβαια, και τις απαιτήσεις του εκάστοτε καθηγητή. Γενικά, όμως, η επαφή σου με τη σχολή θα σου δίνει κίνητρο να μελετάς συστηματικότερα και να συμμετέχεις σε διάφορες ωφέλιμες εργασίες ή ομάδες.

Στο δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου τώρα, αν για παράδειγμα έχεις περάσει στη Φιλολογία Θεσσαλονίκης και εσύ μένεις στην Αθήνα, θέλοντας να παρακολουθείς μαθήματα στη Φιλολογία Αθηνών, φυσικά και θα μπορείς -ίσως πλην ελαχίστων μαθημάτων και φυσικά εργαστηρίων, που ωστόσο δεν διαθέτει η συγκεκριμένη σχολή του παραδείγματός μας-. Όμως, πιθανότατα εκτός από τους διαφορετικούς διδάσκοντες, να απαιτείται οι φοιτητές να μελετούν και διαφορετικά συγγράματα από αυτά της Θεσσαλονίκης, γεγονός που θα σε δυσκολέψει σε κάποιον βαθμό που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες να ανταπεξέρχεσαι -πόσο μάλλον με έναν ικανοποιητικό έως άριστο βαθμό- στις εξεταστικές της Φιλολογίας Θεσσαλονίκης.
1
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση

thanos713

Διδακτορικός

Ο thanos713 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών , Διδακτορικός και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 131 μηνύματα.

O thanos713 έγραψε: στις 19:36, 24-06-19:

#4
Μην χαϊδεύουμε αυτιά, είναι πολύ δύσκολο.

Το μάθημα αφορά τον καθηγητή, όχι την επιστήμη αυτή καθαυτή. Το ίδιο μάθημα με δύο διαφορετικούς καθηγητές, ακόμα και στο ίδιο τμήμα, είναι τελείως διαφορετικό, πόσο μάλλον σε άλλα τμήματα. Επίσης υπάρχουν μαθήματα που απλά δεν θα υπάρχουν στο αντίστοιχο τμήμα στην άλλη πόλη.

Μην μιλήσουμε καν για το ότι δε θα "νιώθεις" μεγάλο κίνητρο να παρακολουθείς... Και για τα εργαστήρια που ήδη ειπώθηκαν.

TLDR: Πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο.
2
Πρέπει να συνδεθείτε για να αντιδράσετε σε μηνύματα
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα


Χρήστες

Βρείτε παρόμοια