ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 16.395 μηνύματα.
24-09-19
15:14
Από κάποιο κατάστημα Vodafone της επιλογής σου μαζί με την ταυτότητα σου.Το πάσο πως θα το παραλάβουμε; (δεν έχω ιδέα από αυτά)
(Σημείωση συντονιστή: περισσότερα κι εδώ για το πως θα βγάλετε πάσο).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the.m024
Νεοφερμένο μέλος
Η the.m024 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
26-09-22
18:03
Πώς βγάζω πασο;
26-09-22
18:07
Πώς βγάζω πασο;
Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας - Informational_Portal
Ακαδημαϊκή Ταυτότητα
Συνημμένα
the.m024
Νεοφερμένο μέλος
Η the.m024 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
26-09-22
18:15
ΕυχαριστώΗλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας - Informational_Portal
Ακαδημαϊκή Ταυτότηταacademicid.minedu.gov.gr
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.259 μηνύματα.
27-09-22
01:52
εδω μπαινεις για να κανεις την αιτησηΕυχαριστώ
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.775 μηνύματα.
28-09-22
14:45
Η πιστοποίηση του ακαδημαϊκού email που ζητάει τι φάση;
Στέλνεις επαναποστολή πιστοποιήσεως και δεν έρχεται τίποτα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.110 μηνύματα.
28-09-22
15:13
Αυτό το θέμα το είχα και γω. Χθες το απόγευμα μπήκα να το φτιάξω, σήμερα κατά τις 10 μου ήρθε η πιστοποίηση στο ε μειλ.Η πιστοποίηση του ακαδημαϊκού email που ζητάει τι φάση;
Απροσάρμοστη
Νεοφερμένο μέλος
Η Απροσάρμοστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
28-09-22
15:15
Και σε εμένα ζητάει πιστοποίηση του e-mail μου αλλά δεν μου έρχεται κάποιο μήνυμαΗ πιστοποίηση του ακαδημαϊκού email που ζητάει τι φάση;

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.775 μηνύματα.
28-09-22
15:15
Ουπς, το πάτησα 500 φορές το κουμπί της επαναποστολής, τι θα έρθειΑυτό το θέμα το είχα και γω. Χθες το απόγευμα μπήκα να το φτιάξω σήμερα κατά τις 10 μου ήρθε η πιστοποίηση στο ε μειλ.

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.110 μηνύματα.
28-09-22
15:16
Και γω το πάτησα αρκετές φορές, αλλά ευτυχώς ήρθε μόνο μίαΟυπς, το πάτησα 500 φορές το κουμπί της επαναποστολής, τι θα έρθει![]()

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.
28-09-22
16:14
Πάντως να ξέρετε αν τύχει και έρθει το πάσο σας τώρα(λέμε τώρα) έχουν πέσει τα συστήματα λόγω αναβάθμισης.Είχα χάσει το πάσο μου,βγήκε το νέο,πήρα να το πάρω πριν 3 μέρες και το σύστημα ήταν πεσμένο.Πήγα χθες πάλι ήταν.Οπότε μετά τις 5/10 να περιμένετε να το φτιάξουν.
Έχετε απορία πάνω στο θέμα;
Το μήνυμα αυτό ξεχώρισε από το θέμα Τα πάντα για τις Ακαδημαϊκές Ταυτότητες / Φοιτητικά Πάσο ως ουσιαστικό και χρήσιμο.
Θέλετε να ρωτήσετε κάτι / έχετε απορία στο θέμα; Μα φυσικά! Κάντε click εδώ για να συντάξετε την απορία σας.
Αυτό το thread είναι καθαρά για δική σας πληροφόρηση στο θέμα που πραγματεύεται. Το ischool.gr και η Ομάδα Διαχείρισης δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα όποια γραφόμενα των μελών. Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναπαραγωγή της σελίδας και/ή των περιεχομένων της χωρίς την σαφή αναφορά του ischool.gr σαν πηγή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Vera
- MariaApo
- Costpap
- Indecisive2
- nonameuser
- tomftw
- ManDef
- FNC_Sophia
- agg41
- Qwerty 0
- Giannakou Giota
- EFAKIT
- Helen06
- Entropy24
- dioandi2010
- Opiumred
- Mathitis_tou_15
- hirasawayui
- Antonia Alexandra
- estrela
- Claire05
- Γιώτα Γιαννακού
- Nick_nt
- AggelikiGr
- evaggelia anna
- Leo komm
- Alexandros.Kourtis
- Joji
- Praxis
- Ness
- Quincy
- Jonathan A
- oups
- Angelo
- Μαρια39
- SKG
- Deadly_sorrowX
- alpha.kappa
- DimitrisGk
- sophiaa
- Nick254
- the.m024
- Citylights
- KingPoul
- ggl
- Meow
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Antonius
- damn
- giannhs2001
- Sherlockina
- Hased Babis
- tsiobieman
- Unboxholics
- spring day
- Αναστασία197
- Μαραθ22
- korlef
- J.Cameron
- tfghp
- Panagiotis849
- SlimShady
- louminis
- KElPa
- Φινεύς
- Ggpg
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki