Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 00:34 Η Dreamer_SW: #181 03-06-18 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: το μόνο που έμαθα καλά είναι οτι η υποτείνουσα ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών. Click για ανάπτυξη... Πυθαγόρειο θεώρημα πω πω το αγαπώ !! Πάντως εμένα η B γυμνασίου μου έμεινε η πιο δύσκολη τάξη του γυμνασίου, δεν ξέρω πολύ ζόρικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 02:36 Ο Νίκος22 έγραψε: #182 03-06-18 02:36 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πυθαγόρειο θεώρημα πω πω το αγαπώ !! Πάντως εμένα η B γυμνασίου μου έμεινε η πιο δύσκολη τάξη του γυμνασίου, δεν ξέρω πολύ ζόρικη! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου εμεινε ως η πιο αθλια ταξη του γυμνασιου.Γενικα δεν ειχε καποιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 10:02 Ο American Economist: #183 03-06-18 10:02 Όχι πολύ εύκολη ΓΜΟ 19.10/13.μαλιστα στο Γ τρίμηνο είχα βγάλει 19.12/13. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 10:39 Η Dreamer_SW: #184 03-06-18 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εμενα μου εμεινε ως η πιο αθλια ταξη του γυμνασιου.Γενικα δεν ειχε καποιο ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αν ήταν ενδιαφέρουσα όχι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιες φορές μου βγαίνει η κούραση της Β Γυμνασίου χιχι !!!! Φώτη συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2018 στις 14:17 Ο Guest 190013: #185 03-06-18 14:17 Καλή ήταν, απλά είχε μεσαιωνική ιστορία. Που είναι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:07 Ο panagiotists13: #186 03-06-18 15:07 Για μένα η β' γυμνασίου δεν παλευόταν με τίποτα. Η α' και η γ' γυμνασίου ήταν από τις καλύτερες χρονιές των σχολικών μου χρόνων (πάντα περίμενα να γράψω "των σχολικών μου χρόνων" και όχι "μέχρι τώρα" ), αλλά από τη β' σχεδόν μόνο αρνητικά πράγματα έχω να θυμάμαι. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με τα μαθήματα, περισσότερο προσωπικοί ήταν οι λόγοι. Αλλά και τα μαθήματα ήταν πολύ απαιτητικότερα από την α' γυμνασίου, της οποίας η δυσκολία είναι χαμηλότερη από αυτή του δημοτικού, ειδικά άμα πάρεις τα αρχαία με καλό μάτι απ'την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annanoula Νεοφερμένο μέλος Η Annanoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:35 Η Annanoula: #187 03-06-18 15:35 Εγώ κάποια δυσκολία Δεν αντιμετώπισα στα μαθήματα του Γυμνασίου γενικά.Πιο πολυ πίεση είχα στις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar Fanimaid123 Lia 2006 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: το μόνο που έμαθα καλά είναι οτι η υποτείνουσα ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο κάθετων πλευρών. Click για ανάπτυξη... Πυθαγόρειο θεώρημα πω πω το αγαπώ !! Πάντως εμένα η B γυμνασίου μου έμεινε η πιο δύσκολη τάξη του γυμνασίου, δεν ξέρω πολύ ζόρικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος22 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 186 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 02:36 Ο Νίκος22 έγραψε: #182 03-06-18 02:36 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πυθαγόρειο θεώρημα πω πω το αγαπώ !! Πάντως εμένα η B γυμνασίου μου έμεινε η πιο δύσκολη τάξη του γυμνασίου, δεν ξέρω πολύ ζόρικη! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου εμεινε ως η πιο αθλια ταξη του γυμνασιου.Γενικα δεν ειχε καποιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 10:02 Ο American Economist: #183 03-06-18 10:02 Όχι πολύ εύκολη ΓΜΟ 19.10/13.μαλιστα στο Γ τρίμηνο είχα βγάλει 19.12/13. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 10:39 Η Dreamer_SW: #184 03-06-18 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εμενα μου εμεινε ως η πιο αθλια ταξη του γυμνασιου.Γενικα δεν ειχε καποιο ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αν ήταν ενδιαφέρουσα όχι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιες φορές μου βγαίνει η κούραση της Β Γυμνασίου χιχι !!!! Φώτη συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2018 στις 14:17 Ο Guest 190013: #185 03-06-18 14:17 Καλή ήταν, απλά είχε μεσαιωνική ιστορία. Που είναι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:07 Ο panagiotists13: #186 03-06-18 15:07 Για μένα η β' γυμνασίου δεν παλευόταν με τίποτα. Η α' και η γ' γυμνασίου ήταν από τις καλύτερες χρονιές των σχολικών μου χρόνων (πάντα περίμενα να γράψω "των σχολικών μου χρόνων" και όχι "μέχρι τώρα" ), αλλά από τη β' σχεδόν μόνο αρνητικά πράγματα έχω να θυμάμαι. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με τα μαθήματα, περισσότερο προσωπικοί ήταν οι λόγοι. Αλλά και τα μαθήματα ήταν πολύ απαιτητικότερα από την α' γυμνασίου, της οποίας η δυσκολία είναι χαμηλότερη από αυτή του δημοτικού, ειδικά άμα πάρεις τα αρχαία με καλό μάτι απ'την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annanoula Νεοφερμένο μέλος Η Annanoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:35 Η Annanoula: #187 03-06-18 15:35 Εγώ κάποια δυσκολία Δεν αντιμετώπισα στα μαθήματα του Γυμνασίου γενικά.Πιο πολυ πίεση είχα στις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar Fanimaid123 Lia 2006 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Πυθαγόρειο θεώρημα πω πω το αγαπώ !! Πάντως εμένα η B γυμνασίου μου έμεινε η πιο δύσκολη τάξη του γυμνασίου, δεν ξέρω πολύ ζόρικη! Click για ανάπτυξη... Εμενα μου εμεινε ως η πιο αθλια ταξη του γυμνασιου.Γενικα δεν ειχε καποιο ενδιαφερον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.014 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 10:02 Ο American Economist: #183 03-06-18 10:02 Όχι πολύ εύκολη ΓΜΟ 19.10/13.μαλιστα στο Γ τρίμηνο είχα βγάλει 19.12/13. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 10:39 Η Dreamer_SW: #184 03-06-18 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εμενα μου εμεινε ως η πιο αθλια ταξη του γυμνασιου.Γενικα δεν ειχε καποιο ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αν ήταν ενδιαφέρουσα όχι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιες φορές μου βγαίνει η κούραση της Β Γυμνασίου χιχι !!!! Φώτη συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2018 στις 14:17 Ο Guest 190013: #185 03-06-18 14:17 Καλή ήταν, απλά είχε μεσαιωνική ιστορία. Που είναι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:07 Ο panagiotists13: #186 03-06-18 15:07 Για μένα η β' γυμνασίου δεν παλευόταν με τίποτα. Η α' και η γ' γυμνασίου ήταν από τις καλύτερες χρονιές των σχολικών μου χρόνων (πάντα περίμενα να γράψω "των σχολικών μου χρόνων" και όχι "μέχρι τώρα" ), αλλά από τη β' σχεδόν μόνο αρνητικά πράγματα έχω να θυμάμαι. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με τα μαθήματα, περισσότερο προσωπικοί ήταν οι λόγοι. Αλλά και τα μαθήματα ήταν πολύ απαιτητικότερα από την α' γυμνασίου, της οποίας η δυσκολία είναι χαμηλότερη από αυτή του δημοτικού, ειδικά άμα πάρεις τα αρχαία με καλό μάτι απ'την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annanoula Νεοφερμένο μέλος Η Annanoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:35 Η Annanoula: #187 03-06-18 15:35 Εγώ κάποια δυσκολία Δεν αντιμετώπισα στα μαθήματα του Γυμνασίου γενικά.Πιο πολυ πίεση είχα στις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar Fanimaid123 Lia 2006 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι πολύ εύκολη ΓΜΟ 19.10/13.μαλιστα στο Γ τρίμηνο είχα βγάλει 19.12/13. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΠΑΔΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 10:39 Η Dreamer_SW: #184 03-06-18 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εμενα μου εμεινε ως η πιο αθλια ταξη του γυμνασιου.Γενικα δεν ειχε καποιο ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αν ήταν ενδιαφέρουσα όχι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιες φορές μου βγαίνει η κούραση της Β Γυμνασίου χιχι !!!! Φώτη συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2018 στις 14:17 Ο Guest 190013: #185 03-06-18 14:17 Καλή ήταν, απλά είχε μεσαιωνική ιστορία. Που είναι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:07 Ο panagiotists13: #186 03-06-18 15:07 Για μένα η β' γυμνασίου δεν παλευόταν με τίποτα. Η α' και η γ' γυμνασίου ήταν από τις καλύτερες χρονιές των σχολικών μου χρόνων (πάντα περίμενα να γράψω "των σχολικών μου χρόνων" και όχι "μέχρι τώρα" ), αλλά από τη β' σχεδόν μόνο αρνητικά πράγματα έχω να θυμάμαι. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με τα μαθήματα, περισσότερο προσωπικοί ήταν οι λόγοι. Αλλά και τα μαθήματα ήταν πολύ απαιτητικότερα από την α' γυμνασίου, της οποίας η δυσκολία είναι χαμηλότερη από αυτή του δημοτικού, ειδικά άμα πάρεις τα αρχαία με καλό μάτι απ'την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annanoula Νεοφερμένο μέλος Η Annanoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:35 Η Annanoula: #187 03-06-18 15:35 Εγώ κάποια δυσκολία Δεν αντιμετώπισα στα μαθήματα του Γυμνασίου γενικά.Πιο πολυ πίεση είχα στις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar Fanimaid123 Lia 2006 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος22: Εμενα μου εμεινε ως η πιο αθλια ταξη του γυμνασιου.Γενικα δεν ειχε καποιο ενδιαφερον Click για ανάπτυξη... Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια αν ήταν ενδιαφέρουσα όχι αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιες φορές μου βγαίνει η κούραση της Β Γυμνασίου χιχι !!!! Φώτη συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 190013 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Ιουνίου 2018 στις 14:17 Ο Guest 190013: #185 03-06-18 14:17 Καλή ήταν, απλά είχε μεσαιωνική ιστορία. Που είναι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:07 Ο panagiotists13: #186 03-06-18 15:07 Για μένα η β' γυμνασίου δεν παλευόταν με τίποτα. Η α' και η γ' γυμνασίου ήταν από τις καλύτερες χρονιές των σχολικών μου χρόνων (πάντα περίμενα να γράψω "των σχολικών μου χρόνων" και όχι "μέχρι τώρα" ), αλλά από τη β' σχεδόν μόνο αρνητικά πράγματα έχω να θυμάμαι. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με τα μαθήματα, περισσότερο προσωπικοί ήταν οι λόγοι. Αλλά και τα μαθήματα ήταν πολύ απαιτητικότερα από την α' γυμνασίου, της οποίας η δυσκολία είναι χαμηλότερη από αυτή του δημοτικού, ειδικά άμα πάρεις τα αρχαία με καλό μάτι απ'την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annanoula Νεοφερμένο μέλος Η Annanoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:35 Η Annanoula: #187 03-06-18 15:35 Εγώ κάποια δυσκολία Δεν αντιμετώπισα στα μαθήματα του Γυμνασίου γενικά.Πιο πολυ πίεση είχα στις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Argyrisar Fanimaid123 Lia 2006 Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή ήταν, απλά είχε μεσαιωνική ιστορία. Που είναι μεχ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.495 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:07 Ο panagiotists13: #186 03-06-18 15:07 Για μένα η β' γυμνασίου δεν παλευόταν με τίποτα. Η α' και η γ' γυμνασίου ήταν από τις καλύτερες χρονιές των σχολικών μου χρόνων (πάντα περίμενα να γράψω "των σχολικών μου χρόνων" και όχι "μέχρι τώρα" ), αλλά από τη β' σχεδόν μόνο αρνητικά πράγματα έχω να θυμάμαι. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με τα μαθήματα, περισσότερο προσωπικοί ήταν οι λόγοι. Αλλά και τα μαθήματα ήταν πολύ απαιτητικότερα από την α' γυμνασίου, της οποίας η δυσκολία είναι χαμηλότερη από αυτή του δημοτικού, ειδικά άμα πάρεις τα αρχαία με καλό μάτι απ'την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Annanoula Νεοφερμένο μέλος Η Annanoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:35 Η Annanoula: #187 03-06-18 15:35 Εγώ κάποια δυσκολία Δεν αντιμετώπισα στα μαθήματα του Γυμνασίου γενικά.Πιο πολυ πίεση είχα στις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για μένα η β' γυμνασίου δεν παλευόταν με τίποτα. Η α' και η γ' γυμνασίου ήταν από τις καλύτερες χρονιές των σχολικών μου χρόνων (πάντα περίμενα να γράψω "των σχολικών μου χρόνων" και όχι "μέχρι τώρα" ), αλλά από τη β' σχεδόν μόνο αρνητικά πράγματα έχω να θυμάμαι. Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει (μόνο) με τα μαθήματα, περισσότερο προσωπικοί ήταν οι λόγοι. Αλλά και τα μαθήματα ήταν πολύ απαιτητικότερα από την α' γυμνασίου, της οποίας η δυσκολία είναι χαμηλότερη από αυτή του δημοτικού, ειδικά άμα πάρεις τα αρχαία με καλό μάτι απ'την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Annanoula Νεοφερμένο μέλος Η Annanoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2018 στις 15:35 Η Annanoula: #187 03-06-18 15:35 Εγώ κάποια δυσκολία Δεν αντιμετώπισα στα μαθήματα του Γυμνασίου γενικά.Πιο πολυ πίεση είχα στις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ κάποια δυσκολία Δεν αντιμετώπισα στα μαθήματα του Γυμνασίου γενικά.Πιο πολυ πίεση είχα στις εξετάσεις της Γ Γυμνασίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.