Γεια σας παιδιά. Αποφάσισα να γράψω εδώ γιατί είδα παρόμοια θέματα στο site και οποιαδήποτε συμβουλή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πραγματικά πολύτιμη, μιας και με έχει φάει κυριολεκτικά το άγχος

Σπουδάζω νομική στη Θεσσαλονίκη και εξαιτίας κάποιων προσωπικών προβλημάτων έχω μείνει αρκετά πίσω, συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή διανύω το 5ο έτος φοίτησης και χρωστάω 18 μαθήματα.

Σε αυτά τα μαθήματα, για όποιον γνωρίζει για τη σχολή, συμπεριλάμβανονται οι συνθέσεις και οι δικονομίες ( που θεωρούνται μαθήματα υψηλού βαθμού δυσκολίας ). Σκοπεύω να πάρω και 6ο έτος και έχω κάνει ένα πλάνο στο μυαλό μου ( 10 μαθήματα στις δυο εξεταστικές που απομένουν φέτος και από 4 μαθήματα στις επόμενες δυο εξεταστικές του 6ου έτους ). Δε μπορώ να παρακολουθήσω όλα τα μαθήματα, παρά μόνο τις συνθέσεις. Πιστεύετε ότι είναι ρεαλιστικός ο στόχος, δεδομένης ειδικά της δυσκολίας κάποιων μαθημάτων; Δε θέλω να καθυστερήσω περισσότερο από 6 έτη, παρόλο που η οικογένεια μου είναι πολύ υποστηρικτική. 'Εχει περάσει κανείς κάτι παρόμοιο και τα έχει καταφέρει;

Σας ευχαριστώ πολύ!