[12/06/2023] Φυσική Προσανατολισμού

Guest 586541

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μάλιστα. Έχουμε και συνωμοσιολογία και στις πανελλήνιες; Άκουσε παλικάρι μου αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να πεις, πες το ξεκάθαρα και άσε τα υπονοούμενα του στυλ: κάποιοι, γνωστή ομοσπονδία, το ποιον όσων γράφουν κλπ. Διαφορετικά, αν μείνεις στα κουτσομπολίστικα μισόλογα, λογικά θα θεωρήσουμε τα λεγόμενά σου ανοησίες.

Θεωρείς ότι στα περσινά θέματα των μαθηματικών απαιτούνταν ιδιαίτερες ικανότητες για...15+; Αν ναι, δεν βλέπω τον λόγο να μην ισχύει κάτι αντίστοιχο για βαθμολογίες 16+ φέτος. Και όχι μόνο, όταν φέτος σε εφάμιλλα ή δυσκολότερα θέματα στην φυσική απουσιάζουν εκφράσεις όπως "για καλά προετοιμασμένους" ή "οι βαθμολογίες άνω του Χ απαιτούν κριτική ικανότητα και βάσεις από τις προηγούμενες τάξεις (βλέπε κλασσική μηχανική στο στερεό και γνώσεις κυκλωμάτων στον Η/Μ)", ενώ γράφονται για άλλο μάθημα γελοίες υπερβολές που δήθεν καταδεικνύουν την ευκολία των θεμάτων -θέματα για...μικρότερες τάξεις. Δεν θα μιλήσω για μαθήματα που δεν έδωσα, ας το κάνουν άλλοι.

Αναφέρθηκα, όχι στις πανελλαδικές καθεαυτές, αλλά σε εκείνους που σχολιάζουν τα θέματα αυτών, όπου κατ'εμέ επιχειρούν να γεννήσουν συγκεκριμένες εντυπώσεις περί εξαιρετικά βατών θεμάτων, αφού οι συγκεκριμένοι σχολιασμοί αναπαράγονται στα media διαμορφώνοντας κρίσεις.

Κανενός είδους συνωμοσιολογία ή προσπάθεια υπονόμευσης των πανελλαδικών.

Αν δεν κατάλαβες για ποιους γίνεται λόγος μετά από όλα αυτά... Δεν μπορώ να πω ευθεώς "τα είπε ο Y" σε δημόσιο forum.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
αλλά σε εκείνους που σχολιάζουν τα θέματα αυτών, όπου κατ'εμέ επειχειρούν να γεννήσουν τις συγκεκριμένες εντυπώσεις περί εξαιρετικά βατών θεμάτων
Όπως είπα τις προάλλες(μπορεί και χτες- όλα είναι θολά γιατί βαράω 10ωρα διαβάσματος) δεν γίνεται να ακούμε μόνο τι λένε τα φροντιστήρια(ναι αυτά τα μεγάλα , ναι ξέρετε σε ποια αναφέρομαι , όχι δεν μιλαω για τα ανδρικά τσουρέκια) για τα θέματα. Αυτοί show κάνουν για να ανεβάσουν τα έσοδά τους και να διευρύνουν το πελατολόγιο τους καλώς ή κακώς. Το θέμα είναι πώς τα βλέπουν οι υποψήφιοι και τι γράφουν γενικά.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top