Εγώ κάνω ιδιαίτερα και δεν θα μου δοθεί πρόγραμμα διαβάσματος. Ιδιορρύθμου ξεκινήματος του γνωστού, δεν έχω γράψει ακόμη τεστ σε ενότητά του και φοβάμαι... Για αυτό η οργάνωση εναποκειται αποκλειστικά σε εμένα. Βέβαια με ευνοεί το ότι δεν θα σταματήσω καθόλου. Αλλά εγώ δεν έκανα από πέρυσι προετοιμασία, δεν γνώριζα εξ'αρχής το σύστημα. Το καλοκαίρι πρόλαβα να βγάλω την πρώτη ενότητα από την ιστορία όμως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Δεκεμβρίου 2022
Α, και για αυτό προνοησα : τα λίγο εκτεταμένα μαθήματα λόγω διαβάσματος απαντήσεων τα ξανακάνω επανάληψη μην τα ξεχάσω. Όχι όλα μαζί. Το κάθε μάθημα μέχρι να το τελειώσω. Άργησα δε να το σκεφθώ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 21 Δεκεμβρίου 2022
Σήμερα θα μπω στην 11η ενότητα, δεν μπορώ να πω μια χαρά προχωρώ. Αχ όμως να γίγνωσκα προτύτερα...δεν μου έκοψε να το αρχησω και αυτό το καλοκαίρι. Βγαίνει η ύλη απλά θα ήθελα να τελείωνα.