Τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι συνταγματικό, γενικές αρχές αστικού δικαίου και γενικό ποινικό. Παίρνεις τα συγγράμματα του Παντελή, του Γεωργιάδη και του Μυλωνόπουλου αντίστοιχα. Όπως και τους αντίστοιχους κώδικες, σύνταγμα, αστικό και ποινικό κώδικα.
Η ύλη βρίσκεται αναρτημένη στην απόφαση της σχολής. Ως προς τον τρόπο διαβάσματος, απλώς διαβάζεις καλά το βιβλίο και πολύ καλά τα άρθρα που αναφέρονται(αυτό το παραβλέπουν πολλοί αλλά είναι τρομερά σημαντικό). Αφού το κάνεις αυτό, μπορείς να αγοράσεις κάποιο βιβλίο πρακτικών(ειδικά στις γενικές αρχές), αλλά αυτό είναι δευτερεύον.
Τυχαίνει να έχω γράψει 10 και στα τρία, οπότε πιστεύω μπορώ να σε βοηθήσω σε πμ αν έχεις καμιά απορία/δυσκολία κατανόησης.