voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 7 Απριλίου 2021 στις 13:22 Ο voοdoο έγραψε: #1 07-04-21 13:22 Από το διαδίκτυο: "… είναι δυνατή κατά νόμο η συμμετοχή του XXX στη διαδικασία εισαγωγής στο «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών XXX του Πανεπιστημίου XXX ως πτυχιούχου του Τμήματος XXX της Σχολής XXX του XXX Πανεπιστημίου ενόψει της επιτυχούς εξέτασής του σε όλα τα προβλεπόμενα μαθήματα του προγράμματος του πρώτου κύκλου σπουδών του Τμήματος αυτού και της συγκέντρωσης του απαιτούμενου αριθμού διδακτικών (XXX) και πιστωτικών (XXX) μονάδων και ανεξαρτήτως της MH συμπλήρωσης της ελάχιστης διάρκειας φοίτησης των XXX (XX) εξάμηνων." Πρακτικά: ο εν λόγω φοιτητής ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του πριν την παρέλευση των 4/5/6 ετών του προπτυχιακού του, εφόσον είχε ολοκληρώσει νωρίτερα (πιστωτικές μονάδες) τις προπτυχιακές σπουδές του από το προβλεπόμενο! (στα χρόνια μου, τότε, έπρεπε να είχες ορκιστεί κιόλας, για να σε δεχθούν στον Α κύκλο ΠΜΣ) Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2021 στις 14:11 Ο Slytherin: #2 07-04-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Πρακτικά: ο εν λόγω φοιτητής ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του πριν την παρέλευση των 4/5/6 ετών του προπτυχιακού του, εφόσον είχε ολοκληρώσει νωρίτερα (πιστωτικές μονάδες) τις προπτυχιακές σπουδές του από το προβλεπόμενο! (στα χρόνια μου, τότε, έπρεπε να είχες ορκιστεί κιόλας, για να σε δεχθούν στον Α κύκλο ΠΜΣ) Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως γίνεται κάποιος να τελειώσει νωρίτερα.Στο ΤΕΙ στην Λάρισα υπήρχε δυνατότητα δήλωσης μαθημάτων επόμενου εξαμήνου από το εξάμηνο φοίτησης αλλά σε περιορισμένο αριθμό. Τελοσπάντων,περίεργο μου φαίνεται. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Από το διαδίκτυο: "… είναι δυνατή κατά νόμο η συμμετοχή του XXX στη διαδικασία εισαγωγής στο «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών XXX του Πανεπιστημίου XXX ως πτυχιούχου του Τμήματος XXX της Σχολής XXX του XXX Πανεπιστημίου ενόψει της επιτυχούς εξέτασής του σε όλα τα προβλεπόμενα μαθήματα του προγράμματος του πρώτου κύκλου σπουδών του Τμήματος αυτού και της συγκέντρωσης του απαιτούμενου αριθμού διδακτικών (XXX) και πιστωτικών (XXX) μονάδων και ανεξαρτήτως της MH συμπλήρωσης της ελάχιστης διάρκειας φοίτησης των XXX (XX) εξάμηνων." Πρακτικά: ο εν λόγω φοιτητής ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του πριν την παρέλευση των 4/5/6 ετών του προπτυχιακού του, εφόσον είχε ολοκληρώσει νωρίτερα (πιστωτικές μονάδες) τις προπτυχιακές σπουδές του από το προβλεπόμενο! (στα χρόνια μου, τότε, έπρεπε να είχες ορκιστεί κιόλας, για να σε δεχθούν στον Α κύκλο ΠΜΣ)
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 7 Απριλίου 2021 στις 14:11 Ο Slytherin: #2 07-04-21 14:11 Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Πρακτικά: ο εν λόγω φοιτητής ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του πριν την παρέλευση των 4/5/6 ετών του προπτυχιακού του, εφόσον είχε ολοκληρώσει νωρίτερα (πιστωτικές μονάδες) τις προπτυχιακές σπουδές του από το προβλεπόμενο! (στα χρόνια μου, τότε, έπρεπε να είχες ορκιστεί κιόλας, για να σε δεχθούν στον Α κύκλο ΠΜΣ) Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως γίνεται κάποιος να τελειώσει νωρίτερα.Στο ΤΕΙ στην Λάρισα υπήρχε δυνατότητα δήλωσης μαθημάτων επόμενου εξαμήνου από το εξάμηνο φοίτησης αλλά σε περιορισμένο αριθμό. Τελοσπάντων,περίεργο μου φαίνεται.
Αρχική Δημοσίευση από VouDou: Πρακτικά: ο εν λόγω φοιτητής ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του πριν την παρέλευση των 4/5/6 ετών του προπτυχιακού του, εφόσον είχε ολοκληρώσει νωρίτερα (πιστωτικές μονάδες) τις προπτυχιακές σπουδές του από το προβλεπόμενο! (στα χρόνια μου, τότε, έπρεπε να είχες ορκιστεί κιόλας, για να σε δεχθούν στον Α κύκλο ΠΜΣ) Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως γίνεται κάποιος να τελειώσει νωρίτερα.Στο ΤΕΙ στην Λάρισα υπήρχε δυνατότητα δήλωσης μαθημάτων επόμενου εξαμήνου από το εξάμηνο φοίτησης αλλά σε περιορισμένο αριθμό. Τελοσπάντων,περίεργο μου φαίνεται.