22 Με 2 παιδιά σημαίνει ότι είτε:
α)Και τα 2 είναι σε πολύ μικρή ηλικία οπότε ακόμα και με την βοήθεια των γύρω σου πάλι θα δυσκολευτείς πολύ από χρόνο ή
β) Αν μιλάμε για λίγο μεγαλύτερα παιδιά τότε τα έκανες την εποχή του λυκείου, άρα υποθέτω πως υπάρχουν και προυπάρχοντα κενά στο τι ξέρεις.
Δεν σου κάνω κριτική, ούτε ξέρω τι μπορείς και δεν μπορείς να πετύχεις, απλά πρέπει να καταλάβεις ότι αν προσπαθήσεις κάτι τέτοιο θα ξεσκιστείς στο διάβασμα για χρόνια, θα νιώσεις απίστευτη πίεση και είναι πιθανόν και κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι το όνειρό σου είναι αδύνατο. Μπορεί και να σου πάει ακριβώς όπως θες. Έτσι και αλλιώς δεν έχω έρθει στην θέση σου.
Σαν μαθητής που είχε χαμηλότερους στόχους από τους δικούς σου (γιατί ανεξάρτητα από την βάση που θα έχεις, διαλέγεις και μία σχολή που είναι και πολύ δύσκολη) και ταυτόχρονα είχε την πολυτέλεια να μένει με τους γονείς του και να μην χρειάζεται να ανησυχεί για κάτι πέρα από το διάβασμά του, πάλι ένιωσα πίεση. Δεν μπορώ να φανταστώ να το περνάω αυτό με 2 παιδιά στο σπίτι, και χωρίς να έχω γερές βάσεις απο πριν.
Όχι ότι δεν γίνεται, αλλά το κατα πόσο θες να προσπαθήσεις εξαρτάται και από το πόσο το θες. Ό,τι και αν αποφασίσεις, καλή επιτυχία από εμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.