Παλιά έγραφα στα συγγράματα μόνο με μολύβι γιατί τα "λυπόμουν".
Από το τρίτο έτος της σχολής μου γράφω μόνο με στυλό στα συγγράμματα. Τώρα πια δε θεωρώ ότι το στυλό χαλάει το σύγγραμα. Ίσα ίσα, η γραφή του στυλό είναι πιο ωραίο στο μάτι μου και γράφει και πιο άνετα. Κι αν σκεφτώ ότι τα τελευταία χρόνια στη σχολή μου διαβάζω τα περισσότερα από τα συγγράμματα που λαμβάνω, τότε με έχει βολέψει άπειρα.
Παράλληλα με αυτά που γράφω στο σύγγραμα, μπορεί να γράψω και σε κάποια φύλλο εξτρά σημειώσεις. Τώρα τελευταία, αυτό γίνεται κατά κόρον. Γενικά, πολύ σπάνια κολλάω post it χαρτάκια σε συγγράμματα.
Επίσης, εννοείται ότι χρησιμοποιώ και φωσφορούχο μαρκαδόρο σε διάφορα χρώματα.
Γενικά δεν μπορώ το σύγγραμα το οποίο διαβάζω να είναι άθικτο. Δε μπα να είναι το πιο ακριβό σύγγραμα, εφόσον μπαίνω στη διαδικασία να το διαβάσω σοβαρά για το μάθημα, θα πάρει την προσωπική μου σφραγίδνο