Απίστευτοι είμαστε, για ΟΠΟΙΑ σχολή και να ενδιαφέρεται κάποιος εδώ μέσα, κάποιος θα πεταχτεί να πει το μακρύ του ή το κοντό του και μετά θα αρχίσει η παραφιλολογία από κάτω.

I mean, ok, και εγώ έχω γράψει αρκετά αποθαρρυντικά ποστ και προφανώς ο καθένας έχει την γνώμη του, αλλά μήπως να μην τους κόβουμε τόσο τα φτερά; Στην τελική η κοπέλα φαίνεται να έχει ψάξει αρκετά τις επιλογές που έχει και δεν πέταξε κανένα κλασσικό "θέλω να πάω ΗΜΜΥ γιατί μου αρέσουν η φυσική και τα μαθηματικά".
Anyway, food for thought αυτό, ούτως ή άλλως δεν θα αλλάξει κάτι.
ΥΓ: Κορίτσι, εσύ μην αγχώνεσαι, κάνε την προσπάθειά σου και κυρίως, μην ακούς τους γύρω σου για το πόσο διάβασαν, πώς πέρασαν το σ/κ, πόσες ώρες κοιμήθηκαν, πόσο δεν αποσυντονίζονται ποτέ, κ.ο.κ, γιατί κατά 95% θα είναι υπερβολές ή ψέματα. Αυτά κυρίως για την Γ' Λυκείου, αλλά σε κάθε περίπτωση ξέκοψε τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου από το "τι κάνουν οι άλλοι". Μόνο αυτή την πρακτική συμβουλή μπορώ να σου δώσω, το πώς θα διαχειριστείς το άγχος και το διάβασμά σου είναι κάτι προσωπικό.