challenger
Επιφανές μέλος


μαλλον έχετε αντιληφτεί λάθος τι σημαίνει δημοκρατία..
Ρε συ γκασπάρ, δεν είναι ειρωνικό να το λέει αυτό ένας ματάς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος


για σενα που είσαι προκατειλημμένος μπορεί.. για μένα όχι.Ρε συ γκασπάρ, δεν είναι ειρωνικό να το λέει αυτό ένας ματάς;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σφεντονας
Νεοφερμένο μέλος


1)Εχεις βγει καθολου εξω στον δρομο να δεις τι γινεται?
2)Το ξερεις πως το 17% των παιδιων στα σχολεια υποσιτιζονται?(και ας μην μιλησω για μειωσεις μισθων, ανεργια, συστημα υγειας κλπ)
3)Περιμενεις να καταντησουμε Αφρικη για να αντισταθουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος


ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΕΚΟΛΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ...ΦΤΑΝΕΙ ενταξη και η προπαγανδα εχει τα ορια της..
εσυ να μπεις καπου να βολευτεις ηθελες οκ το εχουμε ποιασει το νοημα να εισαι σιγουρος πολυ θα το χαρω οταν σου κατεβασουν τον μισθο σα της βουλγαριας...πολυ θα το χαρω ας μην τους ψηφιζατε..!!!!( αυτα για τις απεργειες που αναφερες ποιο πανω..)
κσι για το ποιος εχει δικαιωμα και δε ξερω εγω τι αλλο...
να σου πω ρετης ομαδας διας τι σου φταινει κανουν την ιδια δουλεια με σενα ..
οχι ασε γιατι ξερω τι δουλει ακανουν και ειναι ειδικοι φρουροι μονο αυτους μπορω πραγματικα να συμπαθησω..γιατι αυτοι δε φταινε πραγματικα σε τιποτα...( ειναι ο κολητος μου και μου τα λεει απο πρωτο χερι)
πραγματικα γελαγε οταν τον εβαλα κια διαβασε το τι εχεις γραψει εδω μεσα...
λοιπον για να τελειωνουμε μεγαλωσε ωριμασε στο μεταξυ θα εχουν ξεπουλησει και τα παντα και θα εχουμε γινει σα την αργεντινη και χειροτερα και τα ξαναλεμε τοτε...
Καταρχήν δε χαίρομαι καθόλου που εσύ δε δουλεύεις ούτε που διώχνουν τον κόσμο από τις δουλειές του. Εσύ αντιθέτως παρόλο ότι είσαι προοδευτικός όπως λες χαίρεσαι με το να μου κατεβάσουν το μισθό. Οι πραγματικοί ρατσιστές και παλιάνθρωποι είστε όλοι εσείς που με το πρόσχημα μιας δήθεν εξέλιξης, επανάστασης θα σκοτώνατε και θα σφάζατε. Είστε ακριβώς ίδιοι με τα συντρόφια σας στην Αίγυπτο και τη Συρία. Έπειτα, εξαιτίας ασύδοτων επιχειρηματιών στο όνομα μιας δήθεν κρίσης απολύουν κόσμο. Γι' αυτό δε φταίει το κράτος αλλά ο επιχειρηματίας. Έχετε βρει το παραμύθι για όλα φταίει το κράτος. Τόσες χιλιάδες που παίρνανε τις συντάξεις των πεθαμένων δε φταίνε δηλαδή; Και γι' αυτό το κράτος φταίει; Το μόνο που φταίει είναι ότι δεν έχετε αξίες και ιδανικά και αναλώνεστε στα επίγεια και στα τωρινά που σας τα πλασάρουν και τα τρώτε. Επίσης δεν ξέρεις ούτε πρόκειται να σου πω σε ποια υπηρεσία της αστυνομίας είμαι. Το μόνο που ξέρεις είναι ότι δεν είμαι στα ΜΑΤ. Να πεις στον φίλο(<<ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ>>



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος


Αν και αμφιβάλλω ότι ένας σωστός αστυνομικός θα γελούσε με αυτά που γράφουμε εδώ μέσα.
καλα εδω πιστευεις οτι η αστυνομια κανει καλα την δουλεια της και οτι αυτη ειναι να προστατευει τον κοσμακι








Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iratus
Δραστήριο μέλος


To Σαμαρά και τον Βενιζέλο δε τους προσέχουν αστυνομικοί ! Μικρό παιδί που λες λόγια από ότι βλέπεις στη τv...
Είναι ένα είδος ασφάλειας απόστρατων και παίρνουν πάνω από 2500 ευρώ αυτά τα ολίγα για τους μη γνωρίζοντες που να μιλάνε ξέρουν χωρίς να ξέρουν τίποτα...
Τα παιδάκια των 700 ευρών κάνουν ότι τους λέει ο ανώτερος τους και αυτός ότι λέει ο πιο πάνω οπότε άλλοι ευθύνονται και όχι αυτοί...
Εσύ ακόμα τρώς από τον μπαμπά όταν θα χρειαστείς να δουλέψεις θα παίρνεις 500 και θα λες και ευχαριστώ !![]()
λαθος διατύπωση μαν.εννοώ τα σώματα ασφαλείας και όχι συγκεκριμένα τους αστυνομικούς.(Δε βλέπω τβ)Αλλά και πάλι,όταν γίνονται οι πορείες έξω από τη βουλή,τα ΜΑΤ δε τους φυλάνε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος


αρα ναι, δουλεία γίνεται.
μονο για τον Αύγουστο έγιναν τα εξης
Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2012, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας,σε όλη την επικράτεια, συνελήφθησαν συνολικά (14.579) άτομα,έναντι (17.869) τον Ιούλιο 2012.
Αναλυτικά:
Εξιχνιάστηκαν συνολικά (2.426) υποθέσεις, έναντι (2.298) τον Ιούλιο.
Συγκεκριμένα:
Εξαρθρώθηκαν συνολικά (27) σπείρες, έναντι (25) τον Ιούλιο.
Ειδικότερα:
• 11 σπείρες που διέπρατταν ληστείες, κλοπές – διαρρήξεις.
• 6 σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά
• 4 σπείρες διακίνησης λαθρομεταναστών
• 2 σπείρες που διέπρατταν απάτες και πλαστογραφίες
• 2 σπείρες που διέπρατταν μαστροπεία
• 1 σπείρα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων
• 1 σπείρα εμπορίας ανθρώπων
Κατασχέθηκαν ενδεικτικά:
• Κάνναβη: 915 κιλά περίπου
• Δενδρύλλια κάνναβης: 6.575
• Ηρωίνη: 67 κιλά περίπου
• Κοκαΐνη: 840 γραμμάρια
• Δισκία ναρκωτικών: 4.552
• Χρηματικό ποσό: 130.186 ευρώ, 30.244 λέι, 1.070 δηνάρια, 2 λίρες Αγγλίας
• Μαχαίρια, γκλοπ κλπ.: 248
• Κυνηγετικά όπλα: 129
• Πιστόλια-περίστροφα, REPLICA , κρότου, κλπ: 72
• Φυσίγγια: 4.969
• Κλεψίτυποι Ψηφιακοί δίσκοι (CD – DVD): 11.103
Οι σημαντικές υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν:
1. Την 01-08-2012 εξαρθρώθηκε στη Χαλκίδα τριμελής σπείρα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, ενώ σε κατ’ οίκον έρευνες βρέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 2.165 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.
2. Την 02-08-2012 συνελήφθη στο Στάνο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, 49χρονος ημεδαπός για εμπορία και μεταφορά 228 κιλών κάνναβης.
3. Την 03-08-2012 συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, υπάλληλος και προϊστάμενη Διεύθυνσης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ., για παθητική δωροδοκία και απόπειρα εκβίασης, καθώς απαίτησαν κι έλαβαν 2.500 ευρώ, για να άρουν απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
4. Την 04-08-2012 εξιχνιάστηκε η υπόθεση της κακοποίησης 15χρονης ημεδαπής που έγινε στις 22-07-2012 στην Πάρο. Συνελήφθη ως δράστης, 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.
5. Την 11-08-2012 εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες στο Ηράκλειο. Εξιχνιάσθηκαν δύο περιπτώσεις ληστειών σε κοσμηματοπωλεία και μία κλοπή αυτοκινήτου.
6. Την 14-08-2012 εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εγκληματική οργάνωση εμπορίας ανθρώπων με δράση στην Ελλάδα και την Ιταλία. Τα μέλη του κυκλώματος εντόπιζαν άτομα σε δεινή οικονομική κατάσταση στη Βουλγαρία και με το πρόσχημα εύρεσης εργασίας, τα προωθούσαν για επαιτεία σε ευρωπαϊκές χώρες.
7. Στις 14-08-2012 συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη τέσσερα (4) άτομα για κατοχή και διακίνηση λαθραίων τσιγάρων. Κατασχέθηκαν 509.430 πακέτα τσιγάρα.
8. Την 16-08-2012 εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές από αποθήκες πολυκατοικιών, διαμερίσματα και καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και τη Μεσσηνία. Συνελήφθησαν δεκαπέντε (15) αλλοδαπά μέλη της ομάδας και εξιχνιάσθηκαν (239) περιπτώσεις κλοπών.
9. Την 17-08-2012 εξιχνιάσθηκαν είκοσι μία (21) περιπτώσεις διαρρήξεων αποθηκών – υπογείων χώρων πολυκατοικιών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 38χρονος ομογενής.
10. Την 18-08-2012 συνελήφθη ο 29χρονος Θεοφίλου Αναστάσιος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου, καθώς και για συμμετοχή στο θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου ημεδαπού, που έγιναν στις 10-08-2012.
11. Την 19-08-2012 εξαρθρώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ρόδου, κύκλωμα διακίνησης παράνομων μεταναστών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, μέλη του κυκλώματος.
12. Την 19-08-2012 συνελήφθη στην Ορεστιάδα 52χρονος υπήκοος Αλβανίας που εισήγαγε στη χώρα με αυτοκίνητο, εξήντα δύο (62) κιλά ηρωίνης, η οποία ήταν κρυμμένη σε φιάλες υγραερίου κίνησης.
13. Συνελήφθησαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της πανελλαδικής αστυνομικής επιχείρησης «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος), δεκαπέντε (15) συνολικά άτομα, για προμήθεια, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου.
14. Την 22-08-2012 εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, κύκλωμα εισαγωγής και εμπορίας κάνναβης στη χώρα. Συνελήφθησαν πέντε μέλη του κυκλώματος, εκ των οποίων τρεις ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ενώ κατασχέθηκαν πάνω από 649 κιλά κάνναβης.
15. Την 24-08-2012 εξιχνιάσθηκαν δεκαοχτώ (18) περιπτώσεις διαρρήξεων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων στις περιοχές της Μενεμένης, Κορδελιού, Ευόσμου και Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ενώ ως δράστης ταυτοποιήθηκε 31χρονος ημεδαπός.
16. Την 27-08-2012 συνελήφθη στο Διδυμότειχο 50χρονος ημεδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.
17. Την 28-08-2012 εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χίου, σπείρα που διέπραττε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Χίου. Εξιχνιάσθηκαν οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών, ενώ η λεία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 17.000 ευρώ.
18. Την 30-08-2012 εξιχνιάσθηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαδικτυακές απάτες σε βάρος του Ιδρύματος Κοινωνικής Ασφάλισης (Ι.Κ.Α.). Πρόκειται για τρεις υποθέσεις εξαπάτησης του Ιδρύματος, μέσω ηλεκτρονικής υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων και οι συνολικές ζημιές που έχει υποστεί το Ι.Κ.Α. ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.
19. Την 30-08-2012 εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας αλλοδαπών γυναικών, η οποία εντόπιζε στη Ρουμανία αλλοδαπές και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τις μετέφερε στην Ιταλία, όπου τις προωθούσε στην πορνεία. Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα τέσσερις (4) υπήκοοι Ρουμανίας, μέλη της οργάνωσης.
20. Την 31-08-2012 συνελήφθη στα Μέγαρα Αττικής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ένας (1) υπήκοος Βουλγαρίας, μέλος εγκληματικής οργάνωσης διακίνσης παράνομων μεταναστών που μετέφερε με φορτηγό πενήντα έναν (51) αλλοδαπούς.
Eglimatikotita
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος


Dude,σε ποιον πλανήτη ζεις?Αν δεις όλα τα mainstream medias ζητούν "δυναμικότερη επέμβαση" των δυνάμεων καταστολείς και οδείρονται για τους "κουκουλοφόρους" και τους "παρακρατικούς" που σπάνε το κέντρο της Αθήνας και παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του.Θυμήσου μόνο τα ρεπορτάζ που γινόντουσαν για μέρες μετά την εξέγερση της 12ης Φλεβάρη.
Και καλά τώρα, πιστεύεις ότι οι δημοσιογράφοι είναι τόσο ηλίθιοι?
Αν θέλουν να σε στρέψουν εναντίον των ΜΑΤ θα τα καταδικάσουν? Τα κανάλια βλέπουμε καθημερινά ότι υπερασπίζονται τις μνημονιακές πολιτικές, άρα ο κόσμος εναντιόνετε στο τι λένε. Με το να υπερασπίζονται τα ΜΑΤ σας στρέφουν εσάς εναντίον τους.
Αντίστροφη ψυχολογία λέγεται, και πίστεψε με δουλεύει!
Υπαινίχθηκε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι η κάκιστη (υπερθετικός), και επισήμανα ότι υπάρχουν και χειρότερα.. Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το παράξενο..Seriously man,are you on drugs?Που κολλάει αυτό που του γράφεις με αυτό που σου γράφει εκείνος?
Pal,είσαι 15 χρονών.Περίμενε λίγο να πήξει το κεφαλάκι σου,ώστε να δεις τα πράγματα πιο νηφάλια,βγες και λίγο απ'το σπίτι σου,και μετά διαμόρφωσε άποψη.
Το ότι είμαι 15 χρονών, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άποψη. Μια χαρά βγαίνω έξω και μιλάω και με τον κόσμο, πέρα από αυτό λέω αυτό που βλέπω.
A propaganda technique....
This technique is used to persuade a target audience to disapprove of an action or idea by suggesting that the idea is popular with groups hated, feared, or held in contempt by the target audience. Thus if a group which supports a certain policy is led to believe that undesirable, subversive, or contemptible people support the same policy, then the members of the group may decide to change their original position. This is a form of bad logic, where a is said to equal X, and b is said to equal X, therefore, a = b.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος


χαχα ελα τωρα εισαι σοβαρος δηλαδη τα καναλια δεν υποστηριζουν το μνημονιο αλλα κανουν οτι το υποστηριζουν για να στρεψουν εναντιον του τους πολιτες και το ιδιο συμβαινει και με τα ματ
Κάτι τέτοιο

Με θυμωμένους πολίτες δεν υπάρχει παραγωγή,
όχι παραγωγή = όχι ανάπτυξη
όχι ανάπτυξη = όχι έσοδα
όχι έσοδα = μνημόνιο
μνημόνιο = ύφεση
ύφεση = εξαθλίωση
εξαθλίωση = χαμηλός ΦΠΑ για επενδύσεις
χαμηλός ΦΠΑ για επενδύσεις = έρχονται οι πετρελαϊκές και κάνουν εξόρυξη των πετρελαίων στο Αιγαίο με φόρο κατώτερο του 10%.
Είναι τυχαίο που όλες οι χώρες που έχουν κρίση είναι σε κοιτάσματα πετρελαίου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος


Εχεις θεση μια σωστη βαση αλλα το εχεις καταλαβει λαθος ισα ισα για αυτο που ανεφερες υποστηριζουν το μνημονια και εχουν υπνωτισει τον κοσμο.Ποιοι ειναι οι θυμωμενοι πολιτες μια συγκεντρωση τον χρονο και πολυ ειναι και για ποια παραγωγη μιλαμε αυτη την καταστρεφει το μνημονια αλλα παλι οφφ τοπικ το πηγες..Κάτι τέτοιο
Με θυμωμένους πολίτες δεν υπάρχει παραγωγή,
όχι παραγωγή = όχι ανάπτυξη
όχι ανάπτυξη = όχι έσοδα
όχι έσοδα = μνημόνιο
μνημόνιο = ύφεση
ύφεση = εξαθλίωση
εξαθλίωση = χαμηλός ΦΠΑ για επενδύσεις
χαμηλός ΦΠΑ για επενδύσεις = έρχονται οι πετρελαϊκές και κάνουν εξόρυξη των πετρελαίων στο Αιγαίο με φόρο κατώτερο του 10%.
Είναι τυχαίο που όλες οι χώρες που έχουν κρίση είναι σε κοιτάσματα πετρελαίου?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος


χαχα ελα τωρα εισαι σοβαρος δηλαδη τα καναλια δεν υποστηριζουν το μνημονιο αλλα κανουν οτι το υποστηριζουν για να στρεψουν εναντιον του τους πολιτες και το ιδιο συμβαινει και με τα ματ
Ειδικα το Μεγκα,αντιμνημονιακο μια ζωη χαχαχαχα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος


Αχαχαχα, συγγνώμη για την παρέμβαση, το Μεγκα έχει γίνει πιο κρατικό απο τα ίδια τα κρατικά κανάλια.Ειδικα το Μεγκα,αντιμνημονιακο μια ζωη χαχαχαχα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse
Διάσημο μέλος


Αχαχαχα, συγγνώμη για την παρέμβαση, το Μεγκα έχει γίνει πιο κρατικό απο τα ίδια τα κρατικά κανάλια.![]()
Ε αυτο λεμε



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος


Τέτοιο πάθος για την κυβέρνηση, συγκεκριμένα για την συγκυβέρνηση δεν το έχω δεί στην κρατική τηλεόρασηΕ αυτο λεμε![]()
![]()
![]()


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος


Και καλά τώρα, πιστεύεις ότι οι δημοσιογράφοι είναι τόσο ηλίθιοι?
Αν θέλουν να σε στρέψουν εναντίον των ΜΑΤ θα τα καταδικάσουν? Τα κανάλια βλέπουμε καθημερινά ότι υπερασπίζονται τις μνημονιακές πολιτικές, άρα ο κόσμος εναντιόνετε στο τι λένε. Με το να υπερασπίζονται τα ΜΑΤ σας στρέφουν εσάς εναντίον τους.
Αντίστροφη ψυχολογία λέγεται, και πίστεψε με δουλεύει!
It really amuses me,that naive belief,θρησκευτικής προέλευσης θα έλεγα,ότι οι διάφορες επιχειρήσεις τριγύρω μας είναι φύσει
"καλές" ή "κακές".Δείχνει αδυναμία κατανόησης και έλλειψη βασικών γνώσεων οικονομίας (γι'αυτό σου λέω είσαι μικρός ακόμα,κάτσε πρώτα να καταλάβεις πέντε πραγματάκια).Τα ΜΜΕ,δεν ενδιαφέρονται να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη.Τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για έναν και μόνο σκοπό:το κέρδος.Κερδοσκοπικοί οργανισμοί είναι,προβάλλουν αυτό που θα τους αποφέρει το μέγιστο κέρδος,ό,τι θέλει ο θεατής τους να δει.Το σύστημα-και κανένα "σύγχρονο" σύστημα-δεν χρειάζεται τόσο προφανείς διαύλους επιβολής.Τα ΜΜΕ δεν διαμορφώνουν τις επικρατούσες κοινωνικές αντιλήψεις,αποτελούν φορείς των κοινωνικών αντιλήψεων,δηλαδή τις αναπαράγουν.Για την επιβολή συγκεκριμένων αντιλήψεων,υπάρχουν πολύ πιο θεμελιώδεις ιδεολογικοί μηχανισμοί,οι οποίοι μάλιστα βρίσκονται στο απυρόβλητο (δεδομένου ότι μπορούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη,μπορούν να τη διαμορφώσουν σαφέστατα και απέναντί τους),όπως π.χ. το εκπαιδευτικό σύστημα (το οποίο μας γεμίζει με αηδίες περί "τήρησης του νόμου και της τάξης" κλπ).
Τα ΜΑΤ,χάνουν συνεχώς τη δημοτικότητά τους,όχι εξ'αιτίας των ΜΜΕ,αλλά λόγω της στάσης τους.Λόγω των τόνων χημικών που ρίχνουν,λόγω των πλαστικών σφαιρών που δεν παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν,λόγω της βιαιότητας τους.Τα ΜΑΤ έχουν σακατέψει ανθρώπους (ζαρτινιέρα),τους έχουν στείλει στην εντατική (Γιάννης Κ.).Έχουν χτυπήσει ηλικιωμένους,παιδιά,έχουν σκοτώσει με τα χημικά (Δημήτρης Κοτζαρίδης),έχουν στοχοποιήσει αθώους (πράσινα παπούτσια,Μάριος Ζ.),έχουν διαλύσει χρησιμοποιώντας άπειρη βία συγκεντρώσεις εκατοντάδων χιλιάδων.Με το σπαθί τους (ή καλύτερα με το γκλομπ τους) κέρδισαν τη φήμη τους.
Το ότι είμαι 15 χρονών, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω άποψη. Μια χαρά βγαίνω έξω και μιλάω και με τον κόσμο, πέρα από αυτό λέω αυτό που βλέπω.
A propaganda technique....
Reductio ad Hitlerum
This technique is used to persuade a target audience to disapprove of an action or idea by suggesting that the idea is popular with groups hated, feared, or held in contempt by the target audience. Thus if a group which supports a certain policy is led to believe that undesirable, subversive, or contemptible people support the same policy, then the members of the group may decide to change their original position. This is a form of bad logic, where a is said to equal X, and b is said to equal X, therefore, a = b.
Το ότι είσαι 15 χρονών,σημαίνει ότι έχεις ακόμα καιρό για να αποκτήσεις τεκμηριωμένη άποψη.Listen first,talk then.
To ad Hitlerum που κολλάει?Κλασσικό logical fallacy.So what?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος


absolutely not!! believe me...It really amuses me,that naive belief,θρησκευτικής προέλευσης θα έλεγα
Από που το συμπέρανες αυτό?Δείχνει αδυναμία κατανόησης και έλλειψη βασικών γνώσεων οικονομίας (γι'αυτό σου λέω είσαι μικρός ακόμα,κάτσε πρώτα να καταλάβεις πέντε πραγματάκια).
oh come on...Τα ΜΜΕ,δεν ενδιαφέρονται να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη.
Αυτή είναι η δουλειά των ΜΜΕ! to distort the truth and propagate lies. Γενικά το όλο θέμα γυρίζει γύρω από την προπαγάνδα. Γιατί μια κερδοσκοπική εταιρία να θέλει να προπαγανδίσει? Αν τα ΜΜΕ νοιαζόντουσαν μόνο για το κέρδος τότε θα έδιναν στον τηλεθεατή αυτό που θα ήθελε να ακούσει, δεν θα του μαμούσαν την ψυχολογία. Είναι γεγονός ότι εξαιτίας της κακής διάθεσης που εκπέμπουν τα ΜΜΕ όλο και λιγότεροι βλέπουν τηλεόραση, ο κάθε σοβαρός καναλάρχης που κυνηγάει το κέρδος αμέσως θα έδινε εντολή οι ειδήσεις να γίνουν πιο ευχάριστες, κι όμως αυτό δεν έγινε. (that's what I'd do)
Όπως εξήγησα πιο πάνω, μόνο αυτό που θέλει να δει ο τηλεθεατής δεν δείχνουν..Τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται για έναν και μόνο σκοπό:το κέρδος.Κερδοσκοπικοί οργανισμοί είναι,προβάλλουν αυτό που θα τους αποφέρει το μέγιστο κέρδος,ό,τι θέλει ο θεατής τους να δει.
Τα ΜΑΤ,χάνουν συνεχώς τη δημοτικότητά τους,όχι εξ'αιτίας των ΜΜΕ,αλλά λόγω της στάσης τους.Λόγω των τόνων χημικών που ρίχνουν,λόγω των πλαστικών σφαιρών που δεν παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν,λόγω της βιαιότητας τους.Τα ΜΑΤ έχουν σακατέψει ανθρώπους (ζαρτινιέρα),τους έχουν στείλει στην εντατική (Γιάννης Κ.).Έχουν χτυπήσει ηλικιωμένους,παιδιά,έχουν σκοτώσει με τα χημικά (Δημήτρης Κοτζαρίδης),έχουν στοχοποιήσει αθώους (πράσινα παπούτσια,Μάριος Ζ.),έχουν διαλύσει χρησιμοποιώντας άπειρη βία συγκεντρώσεις εκατοντάδων χιλιάδων.Με το σπαθί τους (ή καλύτερα με το γκλομπ τους) κέρδισαν τη φήμη τους.
Ποιος σε ενημέρωσε για όλα αυτά?
Δεν λέω πως είναι ψέματα, πιστεύω πως έχουν γίνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.