(μη ανησυχείς, δεν παίρνω τίποτα προσωπικά, απόψεις λέμε!

)
Εγώ συγκεκριμένα τις απομυθοποίησα με την πρώτη εξεταστική, εξακολουθούσα να είμαι 18!Δεν έχει να κάνει η ηλικία, υπάρχουν 18αρηδες που είναι πολύ πιο υπεύθυνοι και ώριμοι από πολλούς 25άρηδες. Το μυστικό είναι να δίνεις πανελλαδικές για την πάρτυ σου, γιατί θέλεις να κάνεις αυτό που ονειρεύεσαι, να έχεις στόχο και να παλεύεις γι'αυτόν. Αν έχεις ξεκάθαρο αυτό στο μυαλό σου, όλα απλοποιούνται.
Ναι, είναι σημαντικές οι πανελλαδικές, μαζί σου. Αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Οι γονείς σου (γονείς μου κλπ), ότι και να λένε κατά καιρούς, μαζί σου θα είναι, ακόμα και αν αποφασίσεις να πας σε δημόσιο ΙΕΚ..Τι σε νοιάζει τι λέει ο καθένας....;;
Η απομυθοποίηση έρχεται μέσα από καλή προετοιμασία και συνειδητοποίηση των στόχων. Οι πανελλαδικές είναι απλά το όχημα. Και να'μαστε καλά, υπάρχουν πολλά οχήματα!!!!