nikolas 36
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

αληθεια εσυ Νικολα τι ωρες δίνεις το σαββατο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Giorgos -3-
Νεοφερμένο μέλος

Πριν μπειτε για να γραψετε ,καλο ειναι να ρωτησετε και αλλα ατομα τι επεσε.... Ισως καποια απο αυτα που θα ακουσετε
να πεσει και σε εσας (θεματα)....Το ιδιο πραγμα να το κανετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στα προφορικα
Αν θελετε να μαθετε τι επεσε σε εμενα πειτε μου....
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

και γω γιωργο πιστευω οτι το αγχος δεν βοηθαει πουθενα αλλα αμα δεν φευγει τι κανουμε? τεσπα εγω 8α η8ελα πολυ να μας πεις περιπου τι σου επεσε αν και οι πι8ανοτητες ειναι μαλλον ελαχιστες να πεσουν τα ιδιαGuys μια συμβουλη....Το πολυ αγχος βλαπτει !!!! Δεν θελει αγχος....
Πριν μπειτε για να γραψετε ,καλο ειναι να ρωτησετε και αλλα ατομα τι επεσε.... Ισως καποια απο αυτα που θα ακουσετε
να πεσει και σε εσας (θεματα)....Το ιδιο πραγμα να το κανετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στα προφορικα
Αν θελετε να μαθετε τι επεσε σε εμενα πειτε μου....

AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένα θα πω! Γ-Ε-Λ-Ο-Ι-Α!
Είχα τελειώσει απ'τις 10.30 τα sprachbausteine και το leseverstehen και μέχρι τις 11.10 που θα βγαίναμε διάλλειμα τα έλεγχα! Έκθεση πανεύκολη για το freizeit μας, και το ακουστικό χωρίς καμιά ιδιαίτερη δυσκολία εκτός απ'το Teil 1!
Νιώθω ιδιαίτερα αισιόδοξος!

elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

πρεπει να ομολογησω οτι τα 8εματα στα γραπτα ηταν πολυ ωραιαΠαιδιά έδωσα σήμερα στο Goethe.
Ένα θα πω! Γ-Ε-Λ-Ο-Ι-Α!
Είχα τελειώσει απ'τις 10.30 τα sprachbausteine και το leseverstehen και μέχρι τις 11.10 που θα βγαίναμε διάλλειμα τα έλεγχα! Έκθεση πανεύκολη για το freizeit μας, και το ακουστικό χωρίς καμιά ιδιαίτερη δυσκολία εκτός απ'το Teil 1!
Νιώθω ιδιαίτερα αισιόδοξος!![]()

AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ στο teil 1, είχα κάτι για Geswhindsgrenze και κάτι τέτοια, δηλαδή όρια ταχύτητας. Και δεν ήξερα τί θα πει όλο αυτό το πράγμα και λέω εντάξει την έκατσα. Αλλά τελικά ηρέμησα, και άκουσα τί μου είπε. Τα εξήγησε όλα. Δηλαδή ότι από 50 km/h θέλουν να μειώσουν το όριο ταχύτητας μέσα στην πόλη στα 30 km/h. Ε μετά κατάλαβα και τις Situationen και μου φάνηκε μια χαρά. Όχι εύκολο, αλλά ούτε και ακατόρθωτο.
Τα προφορικά και μένα με προβλημάτισαν γιατί είχα στο μυαλό μου να πω πολλά και δεν είπα τα περισσότερα. Αφήστε που έκανα και χαζά λάθη. Ας πούμε είπα στην αρχή "ich bin funfzig Jahre alt" και μετά στο Teil 2 δεν είπα ότι μου έλεγε, αλλά παρέλειψα μερικά και μιλούσα για την Ελλάδα.

Πάντως στο τέλος, παρόλο τις πολλές γκάφες, με ρώτησε η μία εξετάστρια (αυτή που με υποστήριξε) πόσα χρόνια μαθαίνω γερμανικά και αν τα μαθαίνω στο φροντιστήριο. Οπότε 2 πράγματα μπορεί να σημαίνει: 1) Ότι δεν καταλάβαιναν τίποτα και έλεγα άλλα αντί άλλων ή 2) Ότι τα πήγα μια χαρά. Μάλλον το 1ο θα συνέβη!

nikolas 34
Νεοφερμένο μέλος

elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και γελοία θα έλεγα, κατά την άποψη μου, πάντα. Τουλάχιστον σε μένα έπεσε μια έκθεση για να γράψω τί κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο. Δηλαδή πόσο πιο εύκολο θα μπορούσε να ήταν; Ούτε και το ακουστικό δεν με προβληματισε πολύ. Αν και δεν θυμάμαι τί ακριβώς παίχτηκε στο Teil 2, μου φάνηκε αρκετά εύκολο.
Εντάξει αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Σε μένα μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά σε άλλα παιδιά που ρώτησα, όχι. Για παράδειγμα στο Leseverstehen και στα Sprachbausteine είχα τελειώσει 40' πιο πριν μαζέψει ο εξεταστής τα γραπτά. Αλλά ας μην το γρουσουζεύουμε: Καλή επιτυχία σε όλους μας!

elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

αληθεια ολοι εσεις που δωσατε στις 29-31/1 τι λετε? ειστε αισιόδοξοι?

ferrari
Νεοφερμένο μέλος

elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλήθεια?:O δν ειχα ακουσει κατι...τι να πω, μακαρι να βγουν νωριτερα να μου φυγει το αγχος μια και καληπαιδια πολλες γημες λενε οτι βγαινουν αυριο η μεθαυριο τι λετε εσεις?????

AntGuRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

anestios
Εκκολαπτόμενο μέλος

elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι μου θυμησατε.ειχα δωσει περσι και με κοψανε για δυο μοναδες στα προφορικα.και ειχα περασει ανετα τα γραπτα με +30 μοναδες πανω απο την βαση.ετσι δεν πηρα το πτυχιο γαμω.
λυπαμαι πολυ αλλα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με ενθαρυνεις με αυτα σου τα λογια

kleop
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.